- 8 Kasım 2014
- 4.866
- 10.582
- 408
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
ben anlıyorum bu tarz kadınlar diyemiycem insanlar var ama kurunun yanında yaş yanmasın iyice emin olun kimsenin günahını almayın ben bunu yaşadım hala hakkımı helal etmiyorum benim aynı apartmandan komşum olan arkadaşım benden yaşça büyük olmasına rağemen çok sevdiğim biriydi eşide öyle ailecek görüştük çocukları biizm evde büyüdü eşi bizim bankanın servisini çektiğinden onla gidip geliyordum işe bir sabah çok erken çıkınca arkadaşımın eşi biizm mahalledeki bir börekçide kahvaltı edip öle gidelim bari dedi beni bir masaya oturttu kendide elinde bir poğoca arabasının yanında yedi yanıma filan oturmadı adam neyse birkaç gün sonra arkadaşım eşimle kahvaltı etmişsiniz dışarda ben seni biliyorum güveniyorum ama etraf ne der bir daha böyle bir şey olmasın deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü ve ben 15 dakka yol yürüyüp başka bir servise binmeye başladım iletişimide kestim çok özür diledi yalvardı ama bitti benim için ki eşide abim gibidir adam yanlış anlaşılmasın diye benim yanıma bile oturmadı öyle de düzgün bir adam ama bizim kadınlarımız hep bu zihniyette ve ben hakkımı asla helal etmiyorum o yüzden çok rica ediyorum emin olmadan kimsenin günahını alma
Kız senin günahını almamis ki neyi helal etmiyosun. "BEN SENI BILIYORUM GÜVENİYORUM AMA ETRAF YANLIS DÜŞÜNÜR" demis. Ve haklı da. Seni hicbir şekilde suclamamis itham etmemis. Zaten güvenmese işe birlikte yürümenize müsaade etmezdi. Asıl abartili tepki sizinki olmus bence. Kaldi ki ben eşimin ise giderken arkadasimla yürümesine de izin vermezdim.
Pastanede birlikte kahvalti ederken görünce laf eden insanlar, birlikte yürürken görünce de laf eder. Bu arkadasima ya da esime güvenmedigim anlamina da gelmez. Hosuma gitmez sadece.