Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bak şimdi konu sahibi. şu kocama baktı bu kocama güldü diyerek buralara nefretini kusmak yerine, gideceksin kızın yanına sen benim kocama işve mi yapıyon kız zilli diyip saçını başını yolacan ki için ferahlasın. buraya yazmakla için soğumayacak.
Sizinde karın agriniz var kesin kadinlar yapiyor tabii yorumumu iyi okuyunn iyi okuma yazmaniz yoksa ögrenin sacma sapam konusup sadece yorum yapmak icin yorum yapmayin İNŞALLAH SİZİNDE BASİNİZA GELİR O ZAMAN GORURUM BEN SİZİİİ
Mune
geldiği zaman hangilerimiz banlanıcaz çok merak ediyorum
Sabahtan beri polemik yapıp konuyu alakasz yerlere cekip dinimizi sabrımızı zihniyetimizi sınayanlarmı,
Yoxa sabri taşan bizler mi. Çok merak ediyorum.
Mune
geldiği zaman hangilerimiz banlanıcaz çok merak ediyorum
Sabahtan beri polemik yapıp konuyu alakasz yerlere cekip dinimizi sabrımızı zihniyetimizi sınayanlarmı,
Yoxa sabri taşan bizler mi. Çok merak ediyorum.
Hayatım site kurallarına kimler uymamışsa onlar banlanacak, biraz ordan biraz buradan olabilir, ki en yüksek ihtimal bu gibi görünüyor az biraz göz attığım yorumlara göre
Yani kimsenin kalbi kırılmayacak, herkes nasibini alacak.