- 24 Nisan 2020
- 285
- 326
- 23
- Konu Sahibi Songaripyolcu
Zaten evliliğe karşı yıkılan hayallerimin üstüne birde bunlar geliyor üstüne.Bu başıma gelen dördüncü olay üniversiteden tanıdığım kendisi bizden yaşça büyük olduğu için abi dediğim biri bugün bana yazdı.Mesaj şiir gibi bir şey göndermiş “ahımın rüzgarı üşütür snei benden başkasına ısınamazsın falan diye” Adamın ahını alacağım tek bir şey yapmadım özellikle abi dedim üniversitedeyken de bir gün telefonuma aşkım diye mesaj atıp kusura bakma yanlışlıkla oldu yazmıştı.yanımdaki arkadaşım (sonradan sevgilim olan)şahısta ihtimal vermeyip kaç yaş büyük ya yanlışlıkla olmuştur işte diye geçiştirmişti.bende bir erkek bile öyle diyorsa öyledir diye üstüne durmadım ama hep bir rahatsızlık vardı içimde.şimdi nerdeyse üniversite biteli 5 yıl olacak tutup bana bunları yazıp sonrada seni ilk göz göze geldiğimizden beri çok sevdim sana söylemeden ölsem gözüm açık gidecekti gibi şeyler söyledi.Karısına yazsam kadının dünyası başına yıkılır yazmasam kendini sevmeyen ya da boş bir anında başkasına böyle mesjlar atan biriyle hayatını geçirip belkide çocuk yapacak.Sonra diyorum bundan boşansa gidip başkasını bulsa o erkek çok mu farklı olacak ya da boşanmayacak bile hayatı böyle kendinden bile nefret ederek geçecwk belki.kafam çok karışık.Neden benim onun eşi ne hisseder acaba diye bu kadar düşündüğüm insanları kocaları düşünmüyor?