• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli adamların yazması ?

bunu bana dokunmayan yilan bin yasasincilik kaybettiriyor bize.
Bilmem, ben bana dokunmayan yılan bin yasasın insanı degılım. Bana dokunmaz da gider sevdıgım bırıne dokunur diye dusunur yılanın bası ezılsın isteyen taraftayım. Simdıye kadar boyle dusındugum ıcın de bıseyı kaybetmedim.
Oyle dusunenler varsa o yoldan donsunler, o yılanlar sonra sevdiklerine dokunabilir.

Arkadaşlar mesajın bir kısmı da burada.Daha net olur sanırım.Kadından engellemeside ayeı bir cesaret anlamadım birde bundna önce ilk mesajda ne diyorsun sen falan evli barklı adamsın deyince yarın ararım seni falan dedi.
Size mutluluklar dileyip ertesi gün arayacağınızı söylemesi... 👏 Sizi bence kadın engellememiştir, adam onun hesabına girmiştir.

Hanımefendi yaşadım buna benzer bir vaka, ama evlenmek üzere olan versiyonuyla. Bahsettiğim şahıs 4 yıl önce sevgili olmadığımız hâlde bana "seni istiyorum" falan fistan yazdı, amacını tahmin edersiniz. Dedim ki "benden uzak dur, kız arkadaşın var ondan utan"... Devam etti bu ısrarı. Ben de o kıza mesajları ss attım. Bana dönüşü "X aranızda bir şey olmadığını söyledi. Sen ne yapmaya çalıştığını sanıyorsun? Sana abla tavsiyesi, sevgiline de yalan söyleme ve bir daha aramızı bozmaya çalışma" şeklinde oldu kızın. Birkaç ay sonra da evlendiler. O yüzden konu sahibi böyle bir işe kalkışmasın. Kendi için. Gerçekten alacağı tepki hiç belli olmaz.
bunu size dedi siz ne kaybettiniz? gelip sacinizi basinizi yolmamis ya..
inanmamayi tercih etmek kendi meselesi. eminim adam devam ediyordur ve kadin der ki evlenmeden de yapmisti biliyordum bana soyleyen kisi hakliymis.
demese bile soylendigi zaman herkes bu cevabi alacak diye bir sey yok. belki akilli biri denk gelir de gozunu acar.

Bilmem, ben bana dokunmayan yılan bin yasasın insanı degılım. Bana dokunmaz da gider sevdıgım bırıne dokunur diye dusunur yılanın bası ezılsın isteyen taraftayım. Simdıye kadar boyle dusındugum ıcın de bıseyı kaybetmedim.
Oyle dusunenler varsa o yoldan donsunler, o yılanlar sonra sevdiklerine dokunabilir.
sen engelle ve hayatina bak gerisini onlar bilir dediniz. bu bana dokunmayan yilan yasasincilik degil mi bir nevi? ben tam tersi comak sokmayi severim. ben comak soktuktan sonrasini onlar bilir. ister bile bile evlensin ister ayrilsin.

Arkadaşlar mesajın bir kısmı da burada.Daha net olur sanırım.Kadından engellemeside ayeı bir cesaret anlamadım birde bundna önce ilk mesajda ne diyorsun sen falan evli barklı adamsın deyince yarın ararım seni falan dedi.
konu sen olunca bir daha sevmekten korkuyor kaciyor.. ama baska bir kadinla evlenebiliyor. yani sevmeden mi evlenmis? ne bu gizemli issiz adam halleri.. dupe duz kafa gidik.. sacmalamis. esiyle mutlu degil. araniyor..

sen engelle ve hayatina bak gerisini onlar bilir dediniz. bu bana dokunmayan yilan yasasincilik degil mi bir nevi? ben tam tersi comak sokmayi severim. ben comak soktuktan sonrasini onlar bilir. ister bile bile evlensin ister ayrilsin.
Evet oyle dedım sonunda neden herkes hayatına devam ederken konu sahıbı kotu olsun kı, hayatına baksın evet. Esıyle mutlu degılse esi bunu hissediyordur zaten, bosansın.

bunu size dedi siz ne kaybettiniz? gelip sacinizi basinizi yolmamis ya..
inanmamayi tercih etmek kendi meselesi. eminim adam devam ediyordur ve kadin der ki evlenmeden de yapmisti biliyordum bana soyleyen kisi hakliymis.
demese bile soylendigi zaman herkes bu cevabi alacak diye bir sey yok. belki akilli biri denk gelir de gozunu acar.
O biraz şans işi. Konu sahibi kadının üzülmemesini istiyor; ama onu ve verebileceği tepkileri bilmiyor. Ama kadına ulaşmak istiyorsa, bir sahte hesap açması gerekiyor.

konu sen olunca bir daha sevmekten korkuyor kaciyor.. ama baska bir kadinla evlenebiliyor. yani sevmeden mi evlenmis? ne bu gizemli issiz adam halleri.. dupe duz kafa gidik.. sacmalamis. esiyle mutlu degil. araniyor..
Aynı şeyi üniversitede yapmıştı aynı sınıfta abi dediğim biri olunca görmezden geldim.Belki hoşlanmış olabilir de insan bir başkasına burada söylediği gibi aşıkken gidip evlenemez heralde.Kendi aklamak için bahaneler sanırım

Aynı şeyi üniversitede yapmıştı aynı sınıfta abi dediğim biri olunca görmezden geldim.Belki hoşlanmış olabilir de insan bir başkasına burada söylediği gibi aşıkken gidip evlenemez heralde.Kendi aklamak için bahaneler sanırım
emin ol karisiyla mutlu olsa aklinin ucuna bile gelmeyecektin.. akilli saniyor kendini.. yani sen bozmasan bile uzun surmez mutlu degil adam araniyor.

O biraz şans işi. Konu sahibi kadının üzülmemesini istiyor; ama onu ve verebileceği tepkileri bilmiyor. Ama kadına ulaşmak istiyorsa, bir sahte hesap açması gerekiyor.
Ben de patlamasın o zaman.sahte hesapla uğraşmayacağım zaten hiç güzel anılarım yok sahte hesaptan gelen mesaja inanmak yerine kocasına inanır büyük ihtimal.Hayırlısı artık...
İşte ben de onu diyorum. Eşine inanmayı tercih edecektir; çünkü ona dair hiçbir ipucu yakalamadıysa büyük ihtimalle hakkınızda "o adamla sevgili olmak için iftira atıyor" diye düşünecek. Kanıt sunsanız bile bu şaşmaz. Boşverin, kadın aptal değilse yakalar bir yerde. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Zaten evliliğe karşı yıkılan hayallerimin üstüne birde bunlar geliyor üstüne.Bu başıma gelen dördüncü olay üniversiteden tanıdığım kendisi bizden yaşça büyük olduğu için abi dediğim biri bugün bana yazdı.Mesaj şiir gibi bir şey göndermiş “ahımın rüzgarı üşütür snei benden başkasına ısınamazsın falan diye” Adamın ahını alacağım tek bir şey yapmadım özellikle abi dedim üniversitedeyken de bir gün telefonuma aşkım diye mesaj atıp kusura bakma yanlışlıkla oldu yazmıştı.yanımdaki arkadaşım (sonradan sevgilim olan)şahısta ihtimal vermeyip kaç yaş büyük ya yanlışlıkla olmuştur işte diye geçiştirmişti.bende bir erkek bile öyle diyorsa öyledir diye üstüne durmadım ama hep bir rahatsızlık vardı içimde.şimdi nerdeyse üniversite biteli 5 yıl olacak tutup bana bunları yazıp sonrada seni ilk göz göze geldiğimizden beri çok sevdim sana söylemeden ölsem gözüm açık gidecekti gibi şeyler söyledi.Karısına yazsam kadının dünyası başına yıkılır yazmasam kendini sevmeyen ya da boş bir anında başkasına böyle mesjlar atan biriyle hayatını geçirip belkide çocuk yapacak.Sonra diyorum bundan boşansa gidip başkasını bulsa o erkek çok mu farklı olacak ya da boşanmayacak bile hayatı böyle kendinden bile nefret ederek geçecwk belki.kafam çok karışık.Neden benim onun eşi ne hisseder acaba diye bu kadar düşündüğüm insanları kocaları düşünmüyor?
Kimini kocasi dusunmez ,kimini sevgilisi kimin hangi durumda olduğunu bilmiyoruz büyük konusmamak lazım. Söyleyip soylememek size kalmış geri kalani kadinin kendisine. Sanirim ben soylemezdim. Kadindan gizlemek icin degilde oklarin bana dönme ihtimalinr karşı. Cok zorlarsa soylerim tabi

Bunu abartmaya gerek yok yazmazsın yolunu ayırırsın biter
Kimse içinde şoovalye olmaya gerek yok
Biri dürüst değilse er yada geç çıkar ortaya
Bende şu izlenim yarattın egon okşanmış
Bilinçli olmasa bile bilinçaltı gizli bir haz duymuş bu olaydan

Bunu abartmaya gerek yok yazmazsın yolunu ayırırsın biter
Kimse içinde şoovalye olmaya gerek yok
Biri dürüst değilse er yada geç çıkar ortaya
Bende şu izlenim yarattın egon okşanmış
Bilinçli olmasa bile bilinçaltı gizli bir haz duymuş bu olaydan
Zaten bana ilgisi olduğunu bildiğim bir insanın evlenip yazmasından mı haz duyacağım.Sevilmeye ihtiyacım varda sevdiğim tarafından😂

Milletin çivisi çıkmış valla. Ben evlendikten sonra yeni bir hastaneye işe girmiştim parmağımda yüzüklerim olmasına rağmen ima da bulunanlar fırsat kollayanlar vardı. Sonra gördüm ki bir sürü evli kadın bu işi yapıyor hemde parmağında yüzük olanlar bile.. dedim ki demek ki erkekler de kadınlar da bu düzene alışmışlar. Herkesi kendileri gibi sanıyorlar.
Evli olduğunu bile bile sarkıntılık eden çok var maalesef durum bu yüzük falan kar etmiyor artık gerçekten iğrenç bir durum

Kadının yerine kendimi koydukça kahroluyorum kaç kez elim gitti yapamadım.profiline girdim böyle aşk dolu şeyler yazmış ki dünyası başına yıkılacak.
Bu da moda oldu kralının yari prensinin premsesi Mahmudumun yari eşinin birtaneciği bu da onlardan biri herhalde vay be dedim ne hatunlar var amma seviliyorlar eşleri tarafından 😂

ciddi mi soyluyorsunuz bunlari? belki de adama saglam bir ders verir nereden bilecegiz.. ihtimaller var evet ama konu sahibi bence soylemek zorunda ki kadin gozunu acsin, cocuk yapmasin.
Kadın gözünü kendi de açabilir. Hangi kadın kocanın bende gözü var diyen bir kadına saldırmaz ki .

Açık açık gözüyle eşinin bir kadına baktığını gören kadın bile nedense suçsuz olan diğer kadına gıcık oluyor bu memlekette

Bu mesajda bir şey yok ki abarttığınız kadar adam geçmişte ki duygularını paylaşmış sende mutlu ol demiş.bende ciddi ciddi sarkıntılık etti sandım. Tek hatası geçmişi konuşması bitmiş gitmiş ne gerek var.

Olayı gereksiz abartmışsınız

Bir arkadaşım buna benzer bir olay yaşamıştı.
Adam evli 3 çocuklu. Yüzük takmıyor. Çalıştığı yerdeymiş bu adam da başka departmanda am ayemek molasında falan hep karşılaşıyorlarmış çay molasında ve sair. Arkadaşıma asılmış, arkadaşım kabul etmemiş filan. Sonra sosyal medya hesabına bakmış adamın. Karısı ve çocuklarıyla bilinen popüler sosyal medya (hani sürekli foto yüklenen) hesabında bir pozlar vermiş ki sormayın... Dünyanın en mutlu erkeği...
Arkadaş diyor daha devam etmiş her gün bi kadınla şansını deniyormuş.

BEN ŞÖYLE DÜŞÜNÜYORUM BU ERKEK TİPİ ÇOK YAYGIN. KADINLAR ANLAMIYORLAR KANDIRILIYORLAR KOCALARI TARAFINDAN. KADINLA TATİLE GİDİYOR POZLAR VERİYOR SOSYAL MEDYA HESABNA YÜKLÜYOR KADIN DA KALP KOYUYOR CANIM KOCAM MUTLU YUVAM...

BUNLAR HEP HİKAYE...
ÇOĞU ERKEK ALDATIR AMA KARISINA İŞ GELİNCE ASLA VAZGEÇMEZ...

KONU SAHİBİNE TAVSİYEM HER YERDEN ENGELLESİN ADAMI. NİYE BEKLİYORSUN Kİ? NE DİYE KARISINI BİLMEM NESİNİ KARIŞTIRIYORSUN?

ENGELLERSEN DAHA ARAYAMAZ. BAŞKA NUMARADAN ARARSA DİREKT SAVCILIĞA GİT BAKALIM ANASINI GÖRSÜN

Back
X