• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli adamların yazması ?

arkadaşlar tamam sen böyle biri değilsin diyelim bir çok insna böyle kişilerle ilişki yaşıyor o karaktersizlerde şansını deniyor işte. ama anlamadığım senin telefon numaran ne alaka onda da sana aşkım diye mesaj atıyor ayrıca yanınızdaki erkekte sizi uyarması gerekirdi böyle bir yanlışlık olma ihtimali çok düşük art niyet arama ama dikkat et mesafeyi koyman lazımdı o zamandan

Bana da çocukluğumdan beri tanıdığım ve abimlerle yaşıt (ki abimlerle yaş farkım çoktur biri 9 biri 14 yaş büyük düşün artık) aile dostumuzun oğlu, 18. Yaş günümden itibaren yazmaya başladı. Hatta dersaneye giderken bile arayıp duruyordu, meşgule atıyordum arıyordu, mesajlar atıyordu. Ki sevgilim olduğUnu söylediğim halde, heralde uyduruyorum sandı. (Ki o sevgilim şuanda eşim olur.)
Hatta abilerimden birinin düğününe bile iki gün önden geldi, bizde kaldı. Bir tek annemle babam biliyordu abimlere söylemedik çok sinirlenirler diye. Çocuk resmen geldi bizde kaldı ya, ama evimiz büyük ve on beş kişi daha ağırlamıştık allahtan kalabalıktı, zaten resmen kaçıp durdum.
açık açık beni rahatsız etme yazdığım halde devam etti kısacası. Ta ki babası babama“bizim oğlumuz birini istemeye gitmek istiyor ama kızın sevgilisi varmış galiba” diyene kadar. Babamdan gizlemediğim için ve babam da durumu bildiği için hemen tepki göstermişti, öyle şey mi olur sevgilisi olduğunu bildiğiniz insana istemeye mi gidilir hangi devirdeyiz diye. Sonra sonra yazmayı bıraktı. Sonra eşim bana evlilik teklifi ettisözlendik nişanlandık derken o ara o da birini bulmuş evlendi de rahatladık😂😂
Yani çözüm sonuna dek terslemek, bazısı böyle takıntılı olabiliyor ama sen çizgini belli ettiğin sürece bir yere kadar şansını zorlayabilir.

Bu mesajda bir şey yok ki abarttığınız kadar adam geçmişte ki duygularını paylaşmış sende mutlu ol demiş.bende ciddi ciddi sarkıntılık etti sandım. Tek hatası geçmişi konuşması bitmiş gitmiş ne gerek var.

Olayı gereksiz abartmışsınız
İlk mesajı ahımın rüzgarı üşütür seni başkasına ısınamazsın.Benim sadece abi dediğim biriydi hatta kendisine sordum ben senin ne ahını almış olabilirim zaten kendisine ümit verecek bir şey yapsan tutup evlenmek yerine bekarken açılırdı heralde ama bu da bir bakış açısı eşide sizin gibi düşğnğp beni suçlayabilirmiş.

arkadaşlar tamam sen böyle biri değilsin diyelim bir çok insna böyle kişilerle ilişki yaşıyor o karaktersizlerde şansını deniyor işte. ama anlamadığım senin telefon numaran ne alaka onda da sana aşkım diye mesaj atıyor ayrıca yanınızdaki erkekte sizi uyarması gerekirdi böyle bir yanlışlık olma ihtimali çok düşük art niyet arama ama dikkat et mesafeyi koyman lazımdı o zamandan
Abi benim sınıf arkadaşım üniversiteden kendidi dikey geçişle tamamlıyordu.Gerçekten sevilen hiç böyle şeyler yapmayacak biriydi yanımda ki zaten söylediğim gibi eski sevgilim kendisi beni sevemediğinden başkasının sevmesine ihtimal vermedi heralde bilmiyorum.Zaten çok yakın değildim ki mesafe koyayım üniversite biteli bile 5 yıl olmuş görmüyorum etmiyorum arada bir aradı ama işle ilgili şeyler sordu abi diyerek konuştuğum için anlamıştır heralde dedim.

Arkadaşlar mesajın bir kısmı da burada.Daha net olur sanırım.Kadından engellemeside ayeı bir cesaret anlamadım birde bundna önce ilk mesajda ne diyorsun sen falan evli barklı adamsın deyince yarın ararım seni falan dedi.
🤮🤮🤮 Büyük ihtimalle arabasında, elinde tesbih ile poz veren kırolardan. Engelleyin gitsin, eşine de bir şey demeyin. Beni bekarım diye kandıran ş... z bir adam vardı. Sonra durumu öğrenince hemen eşine ulaştım, kadın bana "nikahı sana mı bırakacağımı sandın" demişti. 😏😏

Son düzenleme:
Bana da çocukluğumdan beri tanıdığım ve abimlerle yaşıt (ki abimlerle yaş farkım çoktur biri 9 biri 14 yaş büyük düşün artık) aile dostumuzun oğlu, 18. Yaş günümden itibaren yazmaya başladı. Hatta dersaneye giderken bile arayıp duruyordu, meşgule atıyordum arıyordu, mesajlar atıyordu. Ki sevgilim olduğUnu söylediğim halde, heralde uyduruyorum sandı. (Ki o sevgilim şuanda eşim olur.)
Hatta abilerimden birinin düğününe bile iki gün önden geldi, bizde kaldı. Bir tek annemle babam biliyordu abimlere söylemedik çok sinirlenirler diye. Çocuk resmen geldi bizde kaldı ya, ama evimiz büyük ve on beş kişi daha ağırlamıştık allahtan kalabalıktı, zaten resmen kaçıp durdum.
açık açık beni rahatsız etme yazdığım halde devam etti kısacası. Ta ki babası babama“bizim oğlumuz birini istemeye gitmek istiyor ama kızın sevgilisi varmış galiba” diyene kadar. Babamdan gizlemediğim için ve babam da durumu bildiği için hemen tepki göstermişti, öyle şey mi olur sevgilisi olduğunu bildiğiniz insana istemeye mi gidilir hangi devirdeyiz diye. Sonra sonra yazmayı bıraktı. Sonra eşim bana evlilik teklifi ettisözlendik nişanlandık derken o ara o da birini bulmuş evlendi de rahatladık😂😂
Yani çözüm sonuna dek terslemek, bazısı böyle takıntılı olabiliyor ama sen çizgini belli ettiğin sürece bir yere kadar şansını zorlayabilir.
Bu işte hep bir kaçak oynadı tamamen açık olup gelse.Ben gözümde yerini belli etmek için hep abi diye konuştum ama fayda etmemiş demek ki. Benim sürekli görüştüğüm biri de değil yıllar geçmiş 5 senede belki üç kez o aramıştır onuda hep işle ilgili şeyler sordu bir şey demedim bende zaten şu anda evlendiği kişiyle o zamanda ilişkisi vardı öyle görücü usulü bir evlilikte değil.

🤮🤮🤮 Büyük ihtimalle arabasında, elinde tesbih ile poz veren kırolardan. Engelleyin gitsin, eşine de bir şey demeyin. Beni bekarım diye kandıran ş... z bir adam vardı. Sonra durumu öğrenince hemen eşine ulaştım, kadın bana "nikahı sana mı bırakacam sandın" demişti. 😏😏
Yok hiç öyle biri değil ne yazık ki yani kendime yapmasa başkasına olsa nerdeyse inanmam.Ben kadın üzülür diye düşündüm de böyle insanlarda var en iyisi kendisi bulsun gözğm korktu.

Bir arkadaşım buna benzer bir olay yaşamıştı.
Adam evli 3 çocuklu. Yüzük takmıyor. Çalıştığı yerdeymiş bu adam da başka departmanda am ayemek molasında falan hep karşılaşıyorlarmış çay molasında ve sair. Arkadaşıma asılmış, arkadaşım kabul etmemiş filan. Sonra sosyal medya hesabına bakmış adamın. Karısı ve çocuklarıyla bilinen popüler sosyal medya (hani sürekli foto yüklenen) hesabında bir pozlar vermiş ki sormayın... Dünyanın en mutlu erkeği...
Arkadaş diyor daha devam etmiş her gün bi kadınla şansını deniyormuş.

BEN ŞÖYLE DÜŞÜNÜYORUM BU ERKEK TİPİ ÇOK YAYGIN. KADINLAR ANLAMIYORLAR KANDIRILIYORLAR KOCALARI TARAFINDAN. KADINLA TATİLE GİDİYOR POZLAR VERİYOR SOSYAL MEDYA HESABNA YÜKLÜYOR KADIN DA KALP KOYUYOR CANIM KOCAM MUTLU YUVAM...

BUNLAR HEP HİKAYE...
ÇOĞU ERKEK ALDATIR AMA KARISINA İŞ GELİNCE ASLA VAZGEÇMEZ...

KONU SAHİBİNE TAVSİYEM HER YERDEN ENGELLESİN ADAMI. NİYE BEKLİYORSUN Kİ? NE DİYE KARISINI BİLMEM NESİNİ KARIŞTIRIYORSUN?

ENGELLERSEN DAHA ARAYAMAZ. BAŞKA NUMARADAN ARARSA DİREKT SAVCILIĞA GİT BAKALIM ANASINI GÖRSÜN
Engelledim zaten.sadece karısınada söylemem gerekir miydi bana bu yapılsa böyle biriyle evli kalkmak ister miydim en azınsan çocuğu çoluğu yok henüz bildiğim kadarıyla sonra daha kötü şeyler yaşasın istemedim. Bir kadına kadın olarak ben ihanet etmek istemedim nasıl anlatabilirşm bilmiyorum.Müge anlı dozajımı fazla kaçırıp böyle kadınları savunma içgüdüsüne giriyorum heralde ama burasıda insanın ayaklarını yere bastırıyor öyle farklı bakış açıları var ki biri egoma girdi biri geçmişten bahsetmiş abartma diyo.insanların başlarına gelmiş benzerleri kadınlar kocalarına edemedikleri lafları kadınlara söylemişler yorum yapamıyorum artık.

Ben olsam soylerdim kadina. Karsindaki kisi safsa inanmaz kocamda gozum var triplerine girer ya da uyanir hayatini kurtarir boyle bi karaktersizden. Iki ihtimal de var.
Size bi zarar gelmeyecekse sonuc ne oliraa olsun ben kadini haberdar edin derim.Belki sayenizde bi kadin berbat bi omurun kiyisindan donecek. Cok korkunc bi sey dusunsenize evlisiniz kocanizla gelecek planlari yapiyorsunuz ama koca olacak haysiyetsizin gozu baska kadinlarda..
Odlek korkusundan karisinin hesabindan sizi engellemis bi de saka gibi..
Kadın akilli biriyse zaten uyanir, cocuk yapmadan yoluna bakar hic degilse. Keske evlilik icin ehliyet olsa herkes evlilik kurumuna yakismiyor..

Bende çalışırken evli bir arkadaşım bana asılıyordu. Adamı günde 10posta tersliyordum genede anlamiyodu midesiz. Var yani böyleleri. Ya en son kız kardesimin başına geldi. Abi dediği biri adamın sevgiliside var kardeşime mesaj atmıştı "Sana dokunmak istiyorum seni gorunce eriyorum" falan yazmış. Resmen sapık. Kardeşim 25 adam 38 yaşında neler var neler.

İlk mesajı ahımın rüzgarı üşütür seni başkasına ısınamazsın.Benim sadece abi dediğim biriydi hatta kendisine sordum ben senin ne ahını almış olabilirim zaten kendisine ümit verecek bir şey yapsan tutup evlenmek yerine bekarken açılırdı heralde ama bu da bir bakış açısı eşide sizin gibi düşğnğp beni suçlayabilirmiş.

Ben de diğer arkadaşın yorumuna katılıyorum . Sadece buraya eklediğiniz kısmı eşine gönderseydiniz , sanki siz erkeğe yazmışsınız da , o da “ben seni önceden sevdim açılamadım ama şuan evliyim artık aramızda hiç bir şey olamaz . Sen de sevdiğinle git evlen mutlu ol” demiş gibi bir mana var
Ben de baya adam size sarktı sanmıştım ilk yorumunuzda
İyi ki engellenmişsiniz yoksa boşuna suçlanırdınız

hic ugrasma bile esiyle. benimde basima geldi esi ben soylemeden yakaladi asigim seviyorum evlenmek zoruna kaldim kadinligi yok falan filan hepsini okudu es sahsi affetmem diyip uste bide tup bebek yapti. yazan adamin maddiyati yerinde ise ozellikle bi cok es susup yutuyo cevreyede mutlu aile tablosu dagitiyolar. yani senin dusundugun kadar kimse ince dusunmuyo

ne oldu sonra birbirinize denk geliyormusunuz o adamla

Engelledim zaten.sadece karısınada söylemem gerekir miydi bana bu yapılsa böyle biriyle evli kalkmak ister miydim en azınsan çocuğu çoluğu yok henüz bildiğim kadarıyla sonra daha kötü şeyler yaşasın istemedim. Bir kadına kadın olarak ben ihanet etmek istemedim nasıl anlatabilirşm bilmiyorum.Müge anlı dozajımı fazla kaçırıp böyle kadınları savunma içgüdüsüne giriyorum heralde ama burasıda insanın ayaklarını yere bastırıyor öyle farklı bakış açıları var ki biri egoma girdi biri geçmişten bahsetmiş abartma diyo.insanların başlarına gelmiş benzerleri kadınlar kocalarına edemedikleri lafları kadınlara söylemişler yorum yapamıyorum artık.
Bence hiç karışma sen. Kendini kurtar. Kadının nasıl biri olduğunu bilmiyorsun bu bir. İkincisi adam senin söylediğini öğrenecek olursa belki zarar verecek Allah korusun iki. Uzak dur, asla sana ulaşamasın. Dediğim gibi şikayet meselesine gelirsek, eğer başka başka numaralardan sana ulaşmaya çalışırsa savcılığa gider şikayetçi olursun. Bir dilekçe verirsin. Bu şahısı engelledim bana farklı numaralardan hala ulaşmaya çalışıyor ve rahatsız oluyorum. Böyle dersin onlar çaresine bakar adamı sıçırttırırlar bile. Karısı da öğrenmiş olur. Oh. mis

Belkı de kocasını tanıyor... dunyası falan yıkılmayacak..
beyımle bızı kıskanıyor sahane hayatımızı kıskanıyor diyecek senin için, nerden biliyorsun dunyasının yıkılacagını?

Sen engelle ve hayatına bak, gerisi onları ilgilendirir.
[/QUOTE ben de olsam karışmam bilip göz yuman çok kadın var... Burda benim gözlemlediğim evli erkeklerin sevgilisi var. Çok şaşırıyorum artık umursamıyorum Bi kaç kadına söylensede kocam yapmaz dediler... Ayrıca adam aldatmaz konu sahibi onlara adam demiyoruz.. ... Bu tipler herkese yürüyor sonra kocişim baştan çıktı olabiliyor 😂😂.. Bazı kadınlar göz yummaya devam ettiği sürece bu işler bitmez.... İnan biliyorum.....keşke kadın bassa böyle erkeğe tekmeyi.. Tam tersi aşkımla beni kıskanıyor kanatsız melek eşim diyen kişiler bırak aldatılsın...sadece gerçek bir kadın varsa karşımızda yani susmayacak tepki koyabilecek ben ona söylerdim.. Bunuda nerden bileceksin.....başınıza dert de açıyorlar şirret birine denk gelinde yok iftira davası bilmemne uğraşın.... Bende yılandan korkmam lakin düşünmeden kendimi Bi kadın aydınlanacak diye ateşkese atamam.... Çoğu tencere kapak bunların... Bizim gibi düşünmüyorlar bunuda bilin

Ben söylemeniz gerektiğini düşünüyorum. Er geç yakalanacak belki ama bu sırada o kadın o adama emek verecek belki çocuk yapacak, yaşlanacak. Bu adamlar böyle yaptıkları yanlarına kar kaldığı sürece buna devam edecek. Ha kadın boşanır boşanmaz inanır inanmaz o onun bileceği iş. Sen çok güzel cevabını da vermişsin zaten. Çekinip korkacağın birşey yok.

Benim de başıma çok geldi bunlar. Kaç yaş büyük evli adamlar yazıyor mesaj atıyor. Etrafimda da çok şahit oldum. Bir keresinde bu yüzü ben mi veriyorum diye ağlamıştım hatta. Kadın salak değildir adamın ilk yazdığı kisi de siz değilsinizdir. İllaki yakalamıştır. Karışmayın.

Back
X