• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli adamların yazması ?

Aşk vs değil, sapıklık, karaktersizlik, ya tutarsa, pipisine ad takıp onu farklı bir karakter- kişi gibi düşünen embesillerin yaptığı bir deneme çeşidi sadece. Mesajlaşmışsınız, büyük ihtimalle siz dur, bir adama yazayım, yanlış mı anladım? Ben mi yüz verdim? Neyin kafası bu diye anlamaya çalıştınız ama bu bile pezev...i heyecanlandırmaya yetmiştir. Okkalı bir küfür, sapık pislik, karaktersiz herif, karından utan, sen kime yazdığını sanıyorsundan başka cevap hak etmiyor. En iyisi de hiç bir şey yazmadan engellemek. Önceden de nasıl iğrenç biri olduğunu size “ yanlışlıkla” aşkım mesajı ile göstermiş. Ama siz yazmayınca cesaret bulamamış. Bir de bunların platonik aşık olduğunu iddia edenleri var. Bunların hepsi paralel yol- sex- kişisel egosunu tatmin etmek amaçlı yaptıkları hareketler. Size pipi resmi gönderen amcalardan yaptıkları şeyler farklı değil. Uzak durunuz.

Zaten evliliğe karşı yıkılan hayallerimin üstüne birde bunlar geliyor üstüne.Bu başıma gelen dördüncü olay üniversiteden tanıdığım kendisi bizden yaşça büyük olduğu için abi dediğim biri bugün bana yazdı.Mesaj şiir gibi bir şey göndermiş “ahımın rüzgarı üşütür snei benden başkasına ısınamazsın falan diye” Adamın ahını alacağım tek bir şey yapmadım özellikle abi dedim üniversitedeyken de bir gün telefonuma aşkım diye mesaj atıp kusura bakma yanlışlıkla oldu yazmıştı.yanımdaki arkadaşım (sonradan sevgilim olan)şahısta ihtimal vermeyip kaç yaş büyük ya yanlışlıkla olmuştur işte diye geçiştirmişti.bende bir erkek bile öyle diyorsa öyledir diye üstüne durmadım ama hep bir rahatsızlık vardı içimde.şimdi nerdeyse üniversite biteli 5 yıl olacak tutup bana bunları yazıp sonrada seni ilk göz göze geldiğimizden beri çok sevdim sana söylemeden ölsem gözüm açık gidecekti gibi şeyler söyledi.Karısına yazsam kadının dünyası başına yıkılır yazmasam kendini sevmeyen ya da boş bir anında başkasına böyle mesjlar atan biriyle hayatını geçirip belkide çocuk yapacak.Sonra diyorum bundan boşansa gidip başkasını bulsa o erkek çok mu farklı olacak ya da boşanmayacak bile hayatı böyle kendinden bile nefret ederek geçecwk belki.kafam çok karışık.Neden benim onun eşi ne hisseder acaba diye bu kadar düşündüğüm insanları kocaları düşünmüyor?
Arkadaşlar mesajın bir kısmı da burada.Daha net olur sanırım.Kadından engellemeside ayeı bir cesaret anlamadım birde bundna önce ilk mesajda ne diyorsun sen falan evli barklı adamsın deyince yarın ararım seni falan dedi.
Bu kadarına da pes. Adamın yaptığı ayrı karaktersizlik, sizin de anında engellemeniz gerekirdi!

Hanımefendi yaşadım buna benzer bir vaka, ama evlenmek üzere olan versiyonuyla. Bahsettiğim şahıs 4 yıl önce sevgili olmadığımız hâlde bana "seni istiyorum" falan fistan yazdı, amacını tahmin edersiniz. Dedim ki "benden uzak dur, kız arkadaşın var ondan utan"... Devam etti bu ısrarı. Ben de o kıza mesajları ss attım. Bana dönüşü "X aranızda bir şey olmadığını söyledi. Sen ne yapmaya çalıştığını sanıyorsun? Sana abla tavsiyesi, sevgiline de yalan söyleme ve bir daha aramızı bozmaya çalışma" şeklinde oldu kızın. Birkaç ay sonra da evlendiler. O yüzden konu sahibi böyle bir işe kalkışmasın. Kendi için. Gerçekten alacağı tepki hiç belli olmaz.
Bir benzerini de ben yasadım biri ısrarla pesimden koşuyor mesaj atıyor, ben de öylesine arada cevap veriyorum cok efendi bir görünüsü var diye hosuma gidiyor. Neyse bir gün cafede eski nisanlisiyla görüyorum bir sey demiyorum. Bu aksamına tekrar mesajlara baslıyor ben de diyorum senin nisanlin var yazma bana diye bu yeminler etti aramizda bir sey yok diye. Ben de bütün mesajlarinin ssini alıp kıza attım. Kız dedi ki sen benim sevgilime ne hakla hesap soruyorsun. Sonra okulda(ünide) o cocuga aşığım karsilik alamıyorum diye adım çıkmıştı. Bir daha da kimsenin iliskisine karismadım

Bir benzerini de ben yasadım biri ısrarla pesimden koşuyor mesaj atıyor, ben de öylesine arada cevap veriyorum cok efendi bir görünüsü var diye hosuma gidiyor. Neyse bir gün cafede eski nisanlisiyla görüyorum bir sey demiyorum. Bu aksamına tekrar mesajlara baslıyor ben de diyorum senin nisanlin var yazma bana diye bu yeminler etti aramizda bir sey yok diye. Ben de bütün mesajlarinin ssini alıp kıza attım. Kız dedi ki sen benim sevgilime ne hakla hesap soruyorsun. Sonra okulda(ünide) o cocuga aşığım karsilik alamıyorum diye adım çıkmıştı. Bir daha da kimsenin iliskisine karismadım
Hesap mı soruyormuşsunuz? 😂 Kız duyduğunu idrak edememiş, bir de yapmadığınız iki şey için itham edilmişsiniz. Büyük konuşmak istemiyorum ve umarım başımıza gelmez; ama böyle yapan kızlar boynuzlanmayı cidden hak ediyor.

ya tersleyin ya direkt engelleyin,
kimsenin ailesiyle arasını düzeltmeye kalkmayın, iyilik yapıyım derken yine kötü siz olursunuz. bizim topluluk böyle.:işsiz:

Aşk vs değil, sapıklık, karaktersizlik, ya tutarsa, pipisine ad takıp onu farklı bir karakter- kişi gibi düşünen embesillerin yaptığı bir deneme çeşidi sadece. Mesajlaşmışsınız, büyük ihtimalle siz dur, bir adama yazayım, yanlış mı anladım? Ben mi yüz verdim? Neyin kafası bu diye anlamaya çalıştınız ama bu bile pezev...i heyecanlandırmaya yetmiştir. Okkalı bir küfür, sapık pislik, karaktersiz herif, karından utan, sen kime yazdığını sanıyorsundan başka cevap hak etmiyor. En iyisi de hiç bir şey yazmadan engellemek. Önceden de nasıl iğrenç biri olduğunu size “ yanlışlıkla” aşkım mesajı ile göstermiş. Ama siz yazmayınca cesaret bulamamış. Bir de bunların platonik aşık olduğunu iddia edenleri var. Bunların hepsi paralel yol- sex- kişisel egosunu tatmin etmek amaçlı yaptıkları hareketler. Size pipi resmi gönderen amcalardan yaptıkları şeyler farklı değil. Uzak durunuz.
Ah ettim gibi bir mesaj atınca şok oldum evli barklı adama yüz verecek ne yapıpda ah aldım diye yazdım. üç ay önce nişanlımdan ayrıldım gerçekten ne suçum var kimin ahını aldım diye düşündüğüm bir dönemde böyle bir mesaj.Ama sadece abi diye konuştuğum bir insandı kimseye bir zararı olmayan üniversite döneminde hepimize destek olan biriydi arkadaşlarıma söyledim düşünün inanamadılar numarayı falan teyit ettirdik.Bunları yazıncada bir daha yazarsan karına söylerim dedim engelledim sildim.

ne oldu sonra birbirinize denk geliyormusunuz o adamla
Ben denk gelmiyorum farklı illerde yaşıyoruz ama şaka gibi olacak; eşi bizim memleketemizden. Annemle babam bayramda memlekete gitmişti kapı çalmış bir bakmış onlar😂😂
Allahtan ben eşimle tatildeydim😂
Denk gelsek de bir şey olmaz zaten çocukluğumdan beri biliyorum, tatillerde vs hep görüşürdük ailelerimiz eski dost. Bir de evlendi gitti eşini de seviyormuş öyle duyumlar alıyorum, aynı ortama girsem de yine takmazdım muhtemelen

Ah ettim gibi bir mesaj atınca şok oldum evli barklı adama yüz verecek ne yapıpda ah aldım diye yazdım. üç ay önce nişanlımdan ayrıldım gerçekten ne suçum var kimin ahını aldım diye düşündüğüm bir dönemde böyle bir mesaj.Ama sadece abi diye konuştuğum bir insandı kimseye bir zararı olmayan üniversite döneminde hepimize destek olan biriydi arkadaşlarıma söyledim düşünün inanamadılar numarayı falan teyit ettirdik.Bunları yazıncada bir daha yazarsan karına söylerim dedim engelledim sildim.
Niye ah almış olasınız ki? Birini hamile bırakıp, evlenme vaadi mi verdiniz? Adam size platonik aşıkmış da vs vs. Siz veya her hangi birini seksüel beğenen, elde etmek veya bir şeyler yaşamak isteyen, sevgilim olsun diye içinden geçiren her pisliğe şans vermediğinizde o zaman ahını almış olacaksınız. Adam evli ya! Ötesi yok! Sevgilisi olsaydın sonra başkası ile evlenseydi bile size böyle bir mesaj yazmaya hakkı yok.

Özet olarak kişiliksiz adamların açıklamaları veya kendilerince buldukları bahanelerini anlamamız, anlam vermemiz, onlara kendimizce eşlerine söylemek ders vermemiz sadece zaman kaybı. Azarlayıp, diyaloğa girmeden bloklaşmak, sohbet etmemek gerek.

Zaten evliliğe karşı yıkılan hayallerimin üstüne birde bunlar geliyor üstüne.Bu başıma gelen dördüncü olay üniversiteden tanıdığım kendisi bizden yaşça büyük olduğu için abi dediğim biri bugün bana yazdı.Mesaj şiir gibi bir şey göndermiş “ahımın rüzgarı üşütür snei benden başkasına ısınamazsın falan diye” Adamın ahını alacağım tek bir şey yapmadım özellikle abi dedim üniversitedeyken de bir gün telefonuma aşkım diye mesaj atıp kusura bakma yanlışlıkla oldu yazmıştı.yanımdaki arkadaşım (sonradan sevgilim olan)şahısta ihtimal vermeyip kaç yaş büyük ya yanlışlıkla olmuştur işte diye geçiştirmişti.bende bir erkek bile öyle diyorsa öyledir diye üstüne durmadım ama hep bir rahatsızlık vardı içimde.şimdi nerdeyse üniversite biteli 5 yıl olacak tutup bana bunları yazıp sonrada seni ilk göz göze geldiğimizden beri çok sevdim sana söylemeden ölsem gözüm açık gidecekti gibi şeyler söyledi.Karısına yazsam kadının dünyası başına yıkılır yazmasam kendini sevmeyen ya da boş bir anında başkasına böyle mesjlar atan biriyle hayatını geçirip belkide çocuk yapacak.Sonra diyorum bundan boşansa gidip başkasını bulsa o erkek çok mu farklı olacak ya da boşanmayacak bile hayatı böyle kendinden bile nefret ederek geçecwk belki.kafam çok karışık.Neden benim onun eşi ne hisseder acaba diye bu kadar düşündüğüm insanları kocaları düşünmüyor?

ya hiç bir şekilde muhatap almam numarasını ve iletişime geçeceği her yerden silerim ki bu cok büyük bir cevap anlayana..
ya da peki bundan eşinin haberi var mi..haber vermemi ister misin? diye yanitlardim..
muhtemel o ki arsiz sapik kötü niyetli değilse korkacak onada yanlislikla oldu ozur dilerim bidaha olmaz diyecek..

Bana evli biri yazdiginda “ yasindan basindan utan” yazmstim adam da utanmadan ne var demisti bu erkek milleti ozellile 40 yaş üstü neden bu kadar seref yoksunu merak ediiyorum.
senin yerinde olsam tehdit ederim ss alıp eşine gösteririm de yazamadın. Bu erkekler çirkinlikten anlıyor.

Kadının yerine kendimi koydukça kahroluyorum kaç kez elim gitti yapamadım.profiline girdim böyle aşk dolu şeyler yazmış ki dünyası başına yıkılacak.

kadincagza haber vermek şu aşamada gereksiz..
adam karısına deseki pesimden koştu yillardir evlenmemi hazmedemedi diye..???
kadın bi mesaj ile boşar mi kocasini? sen iyilik yaptim sanarken kötü kadin olursun..
belkide ciddi bi aile cinayeti kadin siddetine sebep olacaksın..
adamin ne yapacağını bilmiyorsun çünkü..
belkide yuvami yiktin diye sana saracak..tehditler vs.
o yüzden ii düşün şuan kadının bilmesi ne derece şart?

Karısı zaten biliyordur oyle kabul etmıstır sen suclu olursun herkesi kendı ahlaksızlık çukurunda bırakmak lazım

Back
X