Evli ama gönlünce benle gezme hakkı var zannediyor ?

Şöyle düşündüm ben. Beni evli bir erkeğin bir yerlere gitmek için evden alması hangi kategoriye girer. Elbette topluca bir yerlere gidilir ama başbaşa gitmek ne kadar doğru bilemedim. Üstelik ben okuldayken bir samimiyetimiz yoktu sonradan neden bu samimiyet geldi. Bazen ben mi abartıyorum dediğim oldu, sizin görüşünüzde bu yönden biraz mantıklı ama bana özel bir çok seçenek sunulmadı sanki farklı yönlere çıkıyor gibi geldi.

O kadar eşine güveniyorsa sizi tanışırsın "bak iş yerinden bir arkadasim" falan fistan..
Belki eşi ile daha samimi olursunuz ne güzel..
Karşılıklı güven bunu gerektirir.
Hani normal bir şeymis ya evli adamın bekar kadın arkadaşları olması..
Hem Sizin de içinizde yanlış bir düşünce kalmaz.
Ama yapamıyor, yemiyor cunki.
Sizin yapacağınız şey belli. Görüşmek istemediğinizi söyleyin olsun bitsin.

Bir tanesine konuşmak istemiyorum çünkü evli olduğunu öğrendim, uygun değil. Neden evli olduğunu söylemedin demiştim. Kendisi gayet pişkin bir biçimde '' sormadın ki '' demişti.
Aklıma geldi şimdi birden tadım kaçtı.

Yalnız bu açıdan bakınca adama hak verdim ben de

Çocuklarımız kimlere emanet.
Konuda ki erkek hanimi bekar erkek arkadaşları (medeni durum neden onemliyse? Evlenince cinsiyetimizden mi oluyoruz?) olunca sorun etmiyorsa kendi adina ne ala
Lakin kafaya takılacak ugrasilacak birşey değil bence. Yazınca yazmayın. Arayınca duymayın.

Eşinin haberi olduğunu ve böyle durumları sorun etmediğini söyledi. Yalan söylüyor kadın göz göre aldatılacak ve susacak mı
Bir erkek ya da kadın karşı cinsle muhabbet edince eşini aldatmış olmuyor, bilin istedim.
Sevgilim olduğu zamanlar bir sürü erkek arkadaşım vardı, aralarında evli olanlar bile vardı. Gayette bir kafede oturup goygoy yapıyorduk. Ne yani onlarda eşlerini benimle mi aldatmış oluyorlar? Eşi sorun etmiyorsa etmiyordur. Eğer konuşmak size yanlış geliyorsa "ben doğru bulmuyorum, lütfen bana yazmayın teşekkürler" yazıp engellersiniz olur biter, adamın kapınıza dayanacak hali yoktur yani.

Evliyim, bekar arkadaşlarım var. Araçları yoksa evlerinden aldığım da oldu. Bu beni hangi sınıfa sokuyor şimdi? Fazla düz bakıyorsunuz olaya bence. Rahatsız olduğunuz, size karşı hissinin olduğunu düşündüğünüz bir durum varsa orası ayrı ama evli ve bekar olmakla alakası yok gayet de arkadaşlık yapılabilir.

Evli bir adamın bekar arkadaşıyla telefondan hal hatırdan ziyade sohbete dökmesi hoş değil
Bilemedim. Bekarla oluyorsan evli ile de arkadaş olursun. Benim genel anlamda erkek arkadaşım/kankam yok, eğer olsaydı evli bekar ayırt etmezdim açıkçası.

Ayırmadığını nereden biliyorsunuz ki?
Bir insan evlenince bütün hayatı eşi çoluğu çocuğu olmuyor ki, insan sosyal bir varlık. Gayette arkadaşlarına vakit ayırabilir yani. Her geçen gün daha da şoka uğruyorum bu forumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…