Evli ama gönlünce benle gezme hakkı var zannediyor ?

Başbaşa gidebilecek kadar normal bir durum değil

Ben evde çocuk bakıcam kocam kız arkadaşıyla etkinliklere gidecek yerler öyle kocayı Karşı cins arkadaşı tabi olabilir ama bu konudaki arkadaş ayağı başka arkadaş ayağı kimse saf değil.

Size çocuk görmeye geleyim arkadaşım hem karınla da tanışmış olurum deseydiniz keşke. Bu tipleri engellemek fayda etmiyor yüzsüzler çünkü. Anca ne mal olduklarını bildiğinizi belli ederseniz geri dururlar. Diğer türlü zor.

Biraz agir olcak ama adam resmen araniyo yani. Heyecan ariyo cok acik ben burdan hissettim.
Cevap verme. İs cok kötü yere gider sonra..
Söyledigi seylerin hepsi seni ikna etmek icin sacma sapan bahaneler... zaten adam gibi biri olsa sen ona rahatsiz oldugunu belli edince yanlis anladin diyip sesini keserdi efendi gibi. Hala peşinde olduguna gore niyet farkli.

sizi bir üyeye benzettim nedense

Bir çok kadın da benim saçma düşündüğümü aslında gayet normal olduğunu demiş. Benim bu adamla okuldan gelen bir samimiyetim yok çok sonradan ben okuldan ayrılınca oluşmaya başlayan yine de resmi bir arkadaşlıktı bizimkisi. Başbaşa etkinliğe gidecek hiçbir samimiyetimiz yoktu. Evden alayım demesi ne bileyim tuhaf geldi. Ben istemeyince de geri düşünceli olduğumu söyledi

Ben öyle dusunmuyorum maalesef türkiyede yasiyoruz o dedikleri erkekler cok cok nadirdir.. burda erkeklerin zihniyetini hepimiz biliyoruz bilmez olaydik..
Dedigim gibi bence mesafe koyarak en iyisini yapiyosun. Arkadaslik dusunseydi zaten kendince bu kiz benim ondan hoslandigimi falan dusunuyo der otomatik uzaklasirdi senden. Tam tersine neden isini gucunu birakip seninle gezmek istiyo sacma degil mi?
Esiyle tanismayi teklif et bi bence.

Çünkü eşinden bir kaç kere memnuniyetsizlikle bahsetti. Hiçbir hesabında evli yazmıyor. Her yere yalnız giden bir adam
Adamı neden ırdelıyorsunuz ki?
Evlı adamla arkadaslık etmek istemıyor musunuz? Ozaman telefonu acmaz hatta dıger arkadaşların dedıgı gıbı engellersınız.
Adama duygunuz yoksa neden adamı cozmeye calısıyoruz suan?

Ben sizin ne istediğinizi hala anlamadım. Bu tarz görüşmek bana ters diyorsanız karşı düşüncede olanlar sizi neden ilgilendirsin ki? Sanki nabız yoklar gibisiniz madem ters adamın size ne ddediği hakkınızda ne düşündüğü önemli degil.

Ben kendimce anladım, inkar edecek ama olsun dusuncemı yazacagım size.
Adam senden etkilenmiş asık. Adamın sana ılgısı var. Karısı ile arasının kotu oldugunuda soylemıs zaten,bu durumda Hersey okey.
Istenen cevap bu, ama gercek bu degıl.
Ben adamın bu tip bir muhabbete gırdıgıne bile inanmadım nedense.

Engelleyip muhattap olmayin.

Belli bir yaşa gelmiş kişinin bu tarz konularda netleşmesi lazım. Olağan geliyorsa görüşür gelmiyorsa gorusmez. Ha bir de adamın doğru söyleyip söylemediği konusu var. Önceden beri tanışık olurlar otururlar gezerler yemek yerler. Fakat daha yeni tanışıyorlar evli olduğunu sonradan öğreniyor. Adam bir şeyleri gizliyor gibi geldi. Konu sahibi de aslında bana ters ama oluru var mı diyor sanki.

Adam dıyelım evlı ve gozu dısarda bırı. Ve olta attı konu sahıbıne.
Konu sahıbı de evli erkekle arkadaslıga sıcak bakmıyor saygı duyarız. Keser atar adamı. Adam zaten samimi olamaz, sınırı cızersın telı acmazsın ve olay biter.
Konu sahıbı ne diyor samimiyet ilerledi, karısı ev hanımı, zaten araları bozukmuş, bilmem nereye gidelim dedi,
Adamın hayatını ırdelıyor, neden?
Adamın karısının ev hanımı olmasının konuyla ilgisi ne mesela?
Ya da karısı ile arasının kotu olmasının? Evlı adamla arkadaslık etmek istemiyorsanız engeller bitirirsin, karımla aram kotu muhabbetine nasıl girdin ki?
Ust uste tum kadınlar normal karsılasmıs demis, bızım aslında adam sana asık senden etkilenmiş normal degıl asla boyle bisey dememizi beklemıs.
Yo arkadas olunur dendi dıye Sasırmıs.
Duymak istedikleri farklı dıye dusunuyorum ben.

Kesinlikle tam düşündüklerimi yazmışsın irdelemesi ilginç geldi bana da.

Sizin burada aslında adamla, arkadaş olalımdan ziyade flört niyetiyle iletişimi devam ettirmişsiniz, adamın evli olduğunu öğrenince de bunu nasıl yapar diye affallamız bundan, olay baştan beri arkadaşlık değilmiş sizin gözünüzde, adamda o yöne meyilli hareket etmiş galiba bu kadar tepkili yaklaşmanızın nedeni bu bence.
Şu evli kadın ya da adamın karşı cinsle arkadaşı olur mu olmaz mı muhabbeti de bu forumun en klasik konularındandır. Bence bu sorunun doğru bir cevabı yok, herkesin, karakteri dünya görüşü, inancı farklı ama burada size bu söylemle yaklaşan insanın gerçek niyetini öğrenmek için adamın aile yapısına bakmak lazım, adamın karısı ya da kız kardeşinin böyle arkadaşlıkları var mı? Yani karısına böyle bir özgürlük sağlıyorsa adamın dünya görüşü böyle denilebilir, ama karısını eve tıkıp, kendi milletle alemlere akan adamın iyi niyetli yaklaştığını düşünmem ben, karısına aynı özgürlüğü veriyorsa iyi niyetli derim ama Türkiyede de kendisi evde çocuk bakarken karısnı tanımadığı erkek arkadaşı ile ikili randevuya gönderen erkek sayısı çok olduğunu da düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…