- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Opusmekle alakali degil inancima gore boyle kadin yabanci erkeklere namahrem oluyor ama herkesin dusuncesininde saydim var.ben inancima gore dusunmeyi tercih ediyorum.Anında öbüşme mi başlar?
Konuya yorumum ise biraz daha gözlemletyin bakalım.
İsterse arkadaş olarak yaklaşsın, istemiyor musunuz? Görüşmezsiniz. Bu kadar yani.Buradaki gelen yorumlara göre bende problem var gibi görünüyor
*SAYGIOpusmekle alakali degil inancima gore boyle kadin yabanci erkeklere namahrem oluyor ama herkesin dusuncesininde saydim var.ben inancima gore dusunmeyi tercih ediyorum.
Başbaşa gidebilecek kadar normal bir durum değilBurnuma pis kokular geldi. Uzak dur bence. Belli ki adamın tavırlarında seni rahatsız eden bir şeyler var. Evli ve bekar farkı var hiç kusura bakmayın. İstisnalar elbette vardır fakat evli bir adam bir kadınla arkadaşlık kurma çabasına giriyorsa niyetinden şüphe ederim ben. Evli-bekar ne farkeder anlayamıyorum diyen arkadaşlar aslında gayette iyi anlıyorsunuz. Çevrenizde veya hayatınızda evli-bekar normal arkadaşlıklar kurmuş olabilirsiniz ama genelleyemeyiz. Nadirsiniz
çok özür dilerim bölüyorum konuyu ama pp çok iyiİsterse arkadaş olarak yaklaşsın, istemiyor musunuz? Görüşmezsiniz. Bu kadar yani.
O zaman ben böyle düşünüyorum, sen de böyle düşün şeklinde algılanabilecek gibi yazmayın.Opusmekle alakali degil inancima gore boyle kadin yabanci erkeklere namahrem oluyor ama herkesin dusuncesininde saydim var.ben inancima gore dusunmeyi tercih ediyorum.
Biraz agir olcak ama adam resmen araniyo yani. Heyecan ariyo cok acik ben burdan hissettim.Okuldan evli öğretmen bir arkadaşım var. Bende öğretmenim ve bekarım. onun olduğu okuldan birkaç yıl önce ayrıldım. Okuldan ayrılışım habersizce oldu başka bir okula geçtim. Ertesi gün mesaj atmış neden gittin diye. Aynı anda okulda çalışırken evli olduğunu bilmiyordum. Çok muhabbetimiz yoktu merhaba merhaba. Okuldan ayrılmam üzerine iletişimimiz hal hatır sorma gibi gün geçtikçe arttı. Ta ki ismini google yazıp aratmamla çocuğu için tebrik mesajını görene kadar evli olduğunu bilmiyordum. Gayet resmi arada esprili bir konuşmamamız oldu bu süre zarfında. Evli olduğunu öğrendikten sonra ben mesafemi koydum. Bana evli insanlarında arkadaşları olur gibisinden anlattı da anlattı. Tabi ben nettim. Benim bir sürü arkadaşım var sohbet ederiz eşim de bir şey demez dedi. Benim kendi adıma gönlüm razı olmadı ve iletişimi bitirme kararı verdim. Ben hiç evli misin diye sormadım o da söylemedi. Hal hatır sorar öğrencilerden bahsederdik konu kapanır uzun süre konuşmazdık tekrar bir hal hatır sorana kadar.. Çok uzun bir aradan sonra bana mesaj atmış hiç sesin çıkmıyor iyi misin diye. Ters tepki versem sen bana bu ona duygum varmış da evli olduğunu duyunca bozulmuşum gibi olacak. Üstelik ona göre evli bekar gayet iyi arkadaş olur. Bana göre yanlış olduğunu daha öncede söyledim ama ara ara hal hatır sorma maksatlı yine mesaj atıyor. Bu olayı kökten nasıl çözerim. Ayrıca bana birlikte şuraya buraya gidelim dediği de oldu üstelik evden alayım seni gibi dedi. Evli olduğunu ve bu kadar neden rahat olduğunu sorunca hayatın çok başında olduğumu ve ilerde çok kıskanç bir eş olacağımı söyledi. Bunlar normalmiş. Evli biri de bekar kadın arkadaşıyla biryerlerde vakit geçirebilirmiş
sizi bir üyeye benzettim nedenseMesaj sahibinin haklı olduğu yerlerde var. Ama başbaşa bir yerlere gitmek evli adamla benlik değil pek. Tamam gerçekten arkadaşça sohbet etti diyelim. Evden alır mı evli bir erkek ve eşine çocuğuna neden ayırmıyor bu vakti.
Bir çok kadın da benim saçma düşündüğümü aslında gayet normal olduğunu demiş. Benim bu adamla okuldan gelen bir samimiyetim yok çok sonradan ben okuldan ayrılınca oluşmaya başlayan yine de resmi bir arkadaşlıktı bizimkisi. Başbaşa etkinliğe gidecek hiçbir samimiyetimiz yoktu. Evden alayım demesi ne bileyim tuhaf geldi. Ben istemeyince de geri düşünceli olduğumu söylediBiraz agir olcak ama adam resmen araniyo yani. Heyecan ariyo cok acik ben burdan hissettim.
Cevap verme. İs cok kötü yere gider sonra..
Söyledigi seylerin hepsi seni ikna etmek icin sacma sapan bahaneler... zaten adam gibi biri olsa sen ona rahatsiz oldugunu belli edince yanlis anladin diyip sesini keserdi efendi gibi. Hala peşinde olduguna gore niyet farkli.
Ben öyle dusunmuyorum maalesef türkiyede yasiyoruz o dedikleri erkekler cok cok nadirdir.. burda erkeklerin zihniyetini hepimiz biliyoruz bilmez olaydik..Bir çok kadın da benim saçma düşündüğümü aslında gayet normal olduğunu demiş. Benim bu adamla okuldan gelen bir samimiyetim yok çok sonradan ben okuldan ayrılınca oluşmaya başlayan yine de resmi bir arkadaşlıktı bizimkisi. Başbaşa etkinliğe gidecek hiçbir samimiyetimiz yoktu. Evden alayım demesi ne bileyim tuhaf geldi. Ben istemeyince de geri düşünceli olduğumu söyledi
Adamı neden ırdelıyorsunuz ki?Çünkü eşinden bir kaç kere memnuniyetsizlikle bahsetti. Hiçbir hesabında evli yazmıyor. Her yere yalnız giden bir adam
Bana gore yazmisim heralde degilmi. Dikkatli okuyun.O zaman ben böyle düşünüyorum, sen de böyle düşün şeklinde algılanabilecek gibi yazmayın.
Ben sizin ne istediğinizi hala anlamadım. Bu tarz görüşmek bana ters diyorsanız karşı düşüncede olanlar sizi neden ilgilendirsin ki? Sanki nabız yoklar gibisinizBir çok kadın da benim saçma düşündüğümü aslında gayet normal olduğunu demiş. Benim bu adamla okuldan gelen bir samimiyetim yok çok sonradan ben okuldan ayrılınca oluşmaya başlayan yine de resmi bir arkadaşlıktı bizimkisi. Başbaşa etkinliğe gidecek hiçbir samimiyetimiz yoktu. Evden alayım demesi ne bileyim tuhaf geldi. Ben istemeyince de geri düşünceli olduğumu söyledi
Ben kendimce anladım, inkar edecek ama olsun dusuncemı yazacagım size.Ben sizin ne istediğinizi hala anlamadım. Bu tarz görüşmek bana ters diyorsanız karşı düşüncede olanlar sizi neden ilgilendirsin ki? Sanki nabız yoklar gibisinizmadem ters adamın size ne ddediği hakkınızda ne düşündüğü önemli degil.
Engelleyip muhattap olmayin.Okuldan evli öğretmen bir arkadaşım var. Bende öğretmenim ve bekarım. onun olduğu okuldan birkaç yıl önce ayrıldım. Okuldan ayrılışım habersizce oldu başka bir okula geçtim. Ertesi gün mesaj atmış neden gittin diye. Aynı anda okulda çalışırken evli olduğunu bilmiyordum. Çok muhabbetimiz yoktu merhaba merhaba. Okuldan ayrılmam üzerine iletişimimiz hal hatır sorma gibi gün geçtikçe arttı. Ta ki ismini google yazıp aratmamla çocuğu için tebrik mesajını görene kadar evli olduğunu bilmiyordum. Gayet resmi arada esprili bir konuşmamamız oldu bu süre zarfında. Evli olduğunu öğrendikten sonra ben mesafemi koydum. Bana evli insanlarında arkadaşları olur gibisinden anlattı da anlattı. Tabi ben nettim. Benim bir sürü arkadaşım var sohbet ederiz eşim de bir şey demez dedi. Benim kendi adıma gönlüm razı olmadı ve iletişimi bitirme kararı verdim. Ben hiç evli misin diye sormadım o da söylemedi. Hal hatır sorar öğrencilerden bahsederdik konu kapanır uzun süre konuşmazdık tekrar bir hal hatır sorana kadar.. Çok uzun bir aradan sonra bana mesaj atmış hiç sesin çıkmıyor iyi misin diye. Ters tepki versem sen bana bu ona duygum varmış da evli olduğunu duyunca bozulmuşum gibi olacak. Üstelik ona göre evli bekar gayet iyi arkadaş olur. Bana göre yanlış olduğunu daha öncede söyledim ama ara ara hal hatır sorma maksatlı yine mesaj atıyor. Bu olayı kökten nasıl çözerim. Ayrıca bana birlikte şuraya buraya gidelim dediği de oldu üstelik evden alayım seni gibi dedi. Evli olduğunu ve bu kadar neden rahat olduğunu sorunca hayatın çok başında olduğumu ve ilerde çok kıskanç bir eş olacağımı söyledi. Bunlar normalmiş. Evli biri de bekar kadın arkadaşıyla biryerlerde vakit geçirebilirmiş
Belli bir yaşa gelmiş kişinin bu tarz konularda netleşmesi lazım. Olağan geliyorsa görüşür gelmiyorsa gorusmez. Ha bir de adamın doğru söyleyip söylemediği konusu var. Önceden beri tanışık olurlar otururlar gezerler yemek yerler. Fakat daha yeni tanışıyorlar evli olduğunu sonradan öğreniyor. Adam bir şeyleri gizliyor gibi geldi. Konu sahibi de aslında bana ters ama oluru var mı diyor sanki.Ben kendimce anladım, inkar edecek ama olsun dusuncemı yazacagım size.
Adam senden etkilenmiş asık. Adamın sana ılgısı var. Karısı ile arasının kotu oldugunuda soylemıs zaten,bu durumda Hersey okey.
Istenen cevap bu, ama gercek bu degıl.
Ben adamın bu tip bir muhabbete gırdıgıne bile inanmadım nedense.
Adam dıyelım evlı ve gozu dısarda bırı. Ve olta attı konu sahıbıne.Belli bir yaşa gelmiş kişinin bu tarz konularda netleşmesi lazım. Olağan geliyorsa görüşür gelmiyorsa gorusmez. Ha bir de adamın doğru söyleyip söylemediği konusu var. Önceden beri tanışık olurlar otururlar gezerler yemek yerler. Fakat daha yeni tanışıyorlar evli olduğunu sonradan öğreniyor. Adam bir şeyleri gizliyor gibi geldi. Konu sahibi de aslında bana ters ama oluru var mı diyor sanki.
Kesinlikle tam düşündüklerimi yazmışsınAdam dıyelım evlı ve gozu dısarda bırı. Ve olta attı konu sahıbıne.
Konu sahıbı de evli erkekle arkadaslıga sıcak bakmıyor saygı duyarız. Keser atar adamı. Adam zaten samimi olamaz, sınırı cızersın telı acmazsın ve olay biter.
Konu sahıbı ne diyor samimiyet ilerledi, karısı ev hanımı, zaten araları bozukmuş, bilmem nereye gidelim dedi,
Adamın hayatını ırdelıyor, neden?
Adamın karısının ev hanımı olmasının konuyla ilgisi ne mesela?
Ya da karısı ile arasının kotu olmasının? Evlı adamla arkadaslık etmek istemiyorsanız engeller bitirirsin, karımla aram kotu muhabbetine nasıl girdin ki?
Ust uste tum kadınlar normal karsılasmıs demis, bızım aslında adam sana asık senden etkilenmiş normal degıl asla boyle bisey dememizi beklemıs.
Yo arkadas olunur dendi dıye Sasırmıs.
Duymak istedikleri farklı dıye dusunuyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?