Evli ama gönlünce benle gezme hakkı var zannediyor ?

Aynen benimde anlatmak istediğim şey şu, genel olarak erkekler ile arkadaşlığı yanlış buluyorsa tamam derim ama evli-bekar ayrımı yapması çok saçma geldi bana.

Hiç ses vermeyin ters bir niyeti olduğunu düşünüyorsanız. Tepki verince savunmaya geçer adınız Kezban olur. Çünkü kendini açık edecek bir davranışı yok. Çok kolay sıyrılır.

Tabi ki de karşı cinsle konuşmak aldatmak değil ben biraz yanlış ifade ettim sanırım. Evli bekar arkadaşlığına bende karşı değilim. Okuldayken gayet resmi olan durumumuz neden ben okuldan ayrılınca değişti. Eskiden gelen bir muhabbet yok ki aramızda. Üstelik evden alıp bir yerlere çıkma 40 yıllık dostluk işi olur anca

Çünkü eşinden bir kaç kere memnuniyetsizlikle bahsetti. Hiçbir hesabında evli yazmıyor. Her yere yalnız giden bir adam

Bir kısım bana muhalefet olmuş bir kusum da benim düşünceme hak vermiş. Demek ki tek ben değilim böyle düşünen

Burnuma pis kokular geldi. Uzak dur bence. Belli ki adamın tavırlarında seni rahatsız eden bir şeyler var. Evli ve bekar farkı var hiç kusura bakmayın. İstisnalar elbette vardır fakat evli bir adam bir kadınla arkadaşlık kurma çabasına giriyorsa niyetinden şüphe ederim ben. Evli-bekar ne farkeder anlayamıyorum diyen arkadaşlar aslında gayette iyi anlıyorsunuz. Çevrenizde veya hayatınızda evli-bekar normal arkadaşlıklar kurmuş olabilirsiniz ama genelleyemeyiz. Nadirsiniz

Kadın araştırmayana kadar evli olduğundan ruhu bile duymuyor bu normal mii cidden size göre ACABA HANGİNİZİN ARKADAŞI MEDENİ DURUMUNU GİZLEDİ GNDFKGHXFGHGXCBVXM ne bileyim sohbet arasında bile eşim yemek hazırladı ben kaçar dersin belli olur adam bildiğin gizlemiş sonrada kılıf uydurmuş komiksiniz

Benim genel olarak erkek arkadaşım yok.
Ama evli bekar farkı bana abes geliyor.

Keşke üslubunuzu biraz düzeltseniz, keşke biraz güzel konuşabilseniz. Alaycı cevap vermeye çalışırken siz komik oluyorsunuz. Ben konuya değil, konu sahibinin genel düşüncesine yorum yaptım, belli ki okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Lütfen ne yazmak istediğimi anlayın, öyle yorum yapın akfjdjd.

Ayrıca büyük harfle yazdınız diye haklı olmuyorsunuz, bilin istedim. Bir zahmet milletin yorumuna karışacağınıza, kendi fikrinizi ortaya koyun. Daha yararlı olur.

Burada bana kızan bayanlar eşleri bekar bir bayan arkadaşıyla bir yerlere gitse bir şey demiyorlar mı yani diye düşündüm

Onun niyeti arkadaşlık olsa evli olduğunu saklamazdı

Bunu normal gören kadar anormal gören de var. Buradaki cevaplara göre davranırsaniz aklınız daha da karışabilir. Siz ne düşünüyorsaniz ona göre davranın.
Ben kendimi evli bir kadın olarak düşündüğümde kıskanırdım. Eşim bekar bir kadınla baş başa bir yerlere gidecek olsa. Bütün kadınlar böyle zannediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…