- Konu Sahibi tabularasaa
-
Aynen benimde anlatmak istediğim şey şu, genel olarak erkekler ile arkadaşlığı yanlış buluyorsa tamam derim ama evli-bekar ayrımı yapması çok saçma geldi bana.Bir erkek ya da kadın karşı cinsle muhabbet edince eşini aldatmış olmuyor, bilin istedim.
Sevgilim olduğu zamanlar bir sürü erkek arkadaşım vardı, aralarında evli olanlar bile vardı. Gayette bir kafede oturup goygoy yapıyorduk. Ne yani onlarda eşlerini benimle mi aldatmış oluyorlar? Eşi sorun etmiyorsa etmiyordur. Eğer konuşmak size yanlış geliyorsa "ben doğru bulmuyorum, lütfen bana yazmayın teşekkürler" yazıp engellersiniz olur biter, adamın kapınıza dayanacak hali yoktur yani.
Tabi ki de karşı cinsle konuşmak aldatmak değil ben biraz yanlış ifade ettim sanırım. Evli bekar arkadaşlığına bende karşı değilim. Okuldayken gayet resmi olan durumumuz neden ben okuldan ayrılınca değişti. Eskiden gelen bir muhabbet yok ki aramızda. Üstelik evden alıp bir yerlere çıkma 40 yıllık dostluk işi olur ancaBir erkek ya da kadın karşı cinsle muhabbet edince eşini aldatmış olmuyor, bilin istedim.
Sevgilim olduğu zamanlar bir sürü erkek arkadaşım vardı, aralarında evli olanlar bile vardı. Gayette bir kafede oturup goygoy yapıyorduk. Ne yani onlarda eşlerini benimle mi aldatmış oluyorlar? Eşi sorun etmiyorsa etmiyordur. Eğer konuşmak size yanlış geliyorsa "ben doğru bulmuyorum, lütfen bana yazmayın teşekkürler" yazıp engellersiniz olur biter, adamın kapınıza dayanacak hali yoktur yani.
Aldatılmak mıEşinin haberi olduğunu ve böyle durumları sorun etmediğini söyledi. Yalan söylüyor kadın göz göre aldatılacak ve susacak mı
Çünkü eşinden bir kaç kere memnuniyetsizlikle bahsetti. Hiçbir hesabında evli yazmıyor. Her yere yalnız giden bir adamAyırmadığını nereden biliyorsunuz ki?
Bir insan evlenince bütün hayatı eşi çoluğu çocuğu olmuyor ki, insan sosyal bir varlık. Gayette arkadaşlarına vakit ayırabilir yani. Her geçen gün daha da şoka uğruyorum bu forumda.
Bir kısım bana muhalefet olmuş bir kusum da benim düşünceme hak vermiş. Demek ki tek ben değilim böyle düşünenEvliyim, bekar arkadaşlarım var. Araçları yoksa evlerinden aldığım da oldu. Bu beni hangi sınıfa sokuyor şimdi? Fazla düz bakıyorsunuz olaya bence. Rahatsız olduğunuz, size karşı hissinin olduğunu düşündüğünüz bir durum varsa orası ayrı ama evli ve bekar olmakla alakası yok gayet de arkadaşlık yapılabilir.
Kadınların büyük çoğunluğu olağan bir durum olduğunu söylemiş.Adam için evli bekar farketmiyor ama sizin için farkediyır.
Numarayı engelleyin
Buradaki gelen yorumlara göre bende problem var gibi görünüyorHiç ses vermeyin ters bir niyeti olduğunu düşünüyorsanız. Tepki verince savunmaya geçer adınız Kezban olur. Çünkü kendini açık edecek bir davranışı yok. Çok kolay sıyrılır.
Kadın araştırmayana kadar evli olduğundan ruhu bile duymuyor bu normal mii cidden size göreBir erkek ya da kadın karşı cinsle muhabbet edince eşini aldatmış olmuyor, bilin istedim.
Benim genel olarak erkek arkadaşım yok.Burnuma pis kokular geldi. Uzak dur bence. Belli ki adamın tavırlarında seni rahatsız eden bir şeyler var. Evli ve bekar farkı var hiç kusura bakmayın. İstisnalar elbette vardır fakat evli bir adam bir kadınla arkadaşlık kurma çabasına giriyorsa niyetinden şüphe ederim ben. Evli-bekar ne farkeder anlayamıyorum diyen arkadaşlar aslında gayette iyi anlıyorsunuz. Çevrenizde veya hayatınızda evli-bekar normal arkadaşlıklar kurmuş olabilirsiniz ama genelleyemeyiz. Nadirsiniz
Keşke üslubunuzu biraz düzeltseniz, keşke biraz güzel konuşabilseniz. Alaycı cevap vermeye çalışırken siz komik oluyorsunuz. Ben konuya değil, konu sahibinin genel düşüncesine yorum yaptım, belli ki okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Lütfen ne yazmak istediğimi anlayın, öyle yorum yapın akfjdjd.Kadın araştırmayana kadar evli olduğundan ruhu bile duymuyor bu normal mii cidden size göreACABA HANGİNİZİN ARKADAŞI MEDENİ DURUMUNU GİZLEDİ GNDFKGHXFGHGXCBVXM ne bileyim sohbet arasında bile eşim yemek hazırladı ben kaçar dersin belli olur adam bildiğin gizlemiş sonrada kılıf uydurmuş komiksiniz
Bunu normal gören kadar anormal gören de var. Buradaki cevaplara göre davranırsaniz aklınız daha da karışabilir. Siz ne düşünüyorsaniz ona göre davranın.Kadınların büyük çoğunluğu olağan bir durum olduğunu söylemiş.a
Burada bana kızan bayanlar eşleri bekar bir bayan arkadaşıyla bir yerlere gitse bir şey demiyorlar mı yani diye düşündümBurnuma pis kokular geldi. Uzak dur bence. Belli ki adamın tavırlarında seni rahatsız eden bir şeyler var. Evli ve bekar farkı var hiç kusura bakmayın. İstisnalar elbette vardır fakat evli bir adam bir kadınla arkadaşlık kurma çabasına giriyorsa niyetinden şüphe ederim ben. Evli-bekar ne farkeder anlayamıyorum diyen arkadaşlar aslında gayette iyi anlıyorsunuz. Çevrenizde veya hayatınızda evli-bekar normal arkadaşlıklar kurmuş olabilirsiniz ama genelleyemeyiz. Nadirsiniz
Anında öbüşme mi başlar?normal degil sana evli oldugunu soylememis bile artniyet var bunda hem kadin erkek arkadas olamaz bana gore
Onun niyeti arkadaşlık olsa evli olduğunu saklamazdıOkuldan evli öğretmen bir arkadaşım var. Bende öğretmenim ve bekarım. onun olduğu okuldan birkaç yıl önce ayrıldım. Okuldan ayrılışım habersizce oldu başka bir okula geçtim. Ertesi gün mesaj atmış neden gittin diye. Aynı anda okulda çalışırken evli olduğunu bilmiyordum. Çok muhabbetimiz yoktu merhaba merhaba. Okuldan ayrılmam üzerine iletişimimiz hal hatır sorma gibi gün geçtikçe arttı. Ta ki ismini google yazıp aratmamla çocuğu için tebrik mesajını görene kadar evli olduğunu bilmiyordum. Gayet resmi arada esprili bir konuşmamamız oldu bu süre zarfında. Evli olduğunu öğrendikten sonra ben mesafemi koydum. Bana evli insanlarında arkadaşları olur gibisinden anlattı da anlattı. Tabi ben nettim. Benim bir sürü arkadaşım var sohbet ederiz eşim de bir şey demez dedi. Benim kendi adıma gönlüm razı olmadı ve iletişimi bitirme kararı verdim. Ben hiç evli misin diye sormadım o da söylemedi. Hal hatır sorar öğrencilerden bahsederdik konu kapanır uzun süre konuşmazdık tekrar bir hal hatır sorana kadar.. Çok uzun bir aradan sonra bana mesaj atmış hiç sesin çıkmıyor iyi misin diye. Ters tepki versem sen bana bu ona duygum varmış da evli olduğunu duyunca bozulmuşum gibi olacak. Üstelik ona göre evli bekar gayet iyi arkadaş olur. Bana göre yanlış olduğunu daha öncede söyledim ama ara ara hal hatır sorma maksatlı yine mesaj atıyor. Bu olayı kökten nasıl çözerim. Ayrıca bana birlikte şuraya buraya gidelim dediği de oldu üstelik evden alayım seni gibi dedi. Evli olduğunu ve bu kadar neden rahat olduğunu sorunca hayatın çok başında olduğumu ve ilerde çok kıskanç bir eş olacağımı söyledi. Bunlar normalmiş. Evli biri de bekar kadın arkadaşıyla biryerlerde vakit geçirebilirmiş
Ben kendimi evli bir kadın olarak düşündüğümde kıskanırdım. Eşim bekar bir kadınla baş başa bir yerlere gidecek olsa. Bütün kadınlar böyle zannediyordumBunu normal gören kadar anormal gören de var. Buradaki cevaplara göre davranırsaniz aklınız daha da karışabilir. Siz ne düşünüyorsaniz ona göre davranın.
Demiyorlamış bacım maşaallah diyelimBurada bana kızan bayanlar eşleri bekar bir bayan arkadaşıyla bir yerlere gitse bir şey demiyorlar mı yani diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?