Evli ama gönlünce benle gezme hakkı var zannediyor ?

Bir insanla, erkek demiyorum, herhangi bir insanla arkadaşlık ilişkisi geliştireceksem onun hakkında bildiğim şeylerin başında medeni hali gelir. Yani evliyse aman görüşmeyeyim ısırır diye değil de onu yakından tanımak için. Yani siz arkadaş bile değilmişsiniz, bu yüzden sanki arkadaşmışsınız sanki samimiymişsiniz gibi davranmasını yadırgayabilirsiniz bu çok normal. Ama evliymişsin neden söylemedin, neden görüşmek istedin, neden arabanla almayı teklif ettin, eşin ne der gibi sorularla adamı didiklemeniz bana anormal geldi. Geçenlerde eşim bi kadınla tanıştı, buluştular, birlikte bi iş yapacaklar falan, her neyse o kadın da beni sormuş. Neden gelmedi demiş. Şimdi acaba oturup düşünüyor mudur, zavallı kadın aldatılıyor ya da aldatılacak diye. Yani evet konudaki adamın eşi gerçekten dediği gibi de olabilir. Var böyle kadınlar, mesela ben. Adam salt arkadaş oluruz takılır muhabbet ederiz diye de yaklaşmış olabilir hepsi mümkün. Önemli olan rahatsız olduğunuz insanlarla aranıza mesafe koymayı öğrenmeniz gerektiği ama bunu yaparken başka kadınların eşlerine karşı tutumlarını ve insanların arkadaşlık algısını didiklememeyi becerebilmeniz. Özetle adam her ne niyetle yaklaştıysa yaklaştı, mesele bu değil. Siz rahatsız oldunuz mu, evet. Bitmiştir. Sorgulayacak bir şey yok ki. Uzatmadan, adama dur şuna hayat dersi vereyim de görsün gününü demeden kibarca mesafe koyacaksınız, hepsi bu.

Beni rahatsız eden olayın başlayış şekli adam “ evli “gibi değil , evli olduğu ortaya çıkınca da arkadaş ayağına manipülasyon yapması.

Konu sahibi en başta zaten belli ki hoşlanmış ve muhabbetleri o yönde ilerlemiş ama evli olduğunu bilmiyormuş öğrenince bozulması çok doğal.

bide böyle evli sapıklarla ilk kez karşılaştığı için anlamlandıramamış gibi geldi bana :/

yani sizin o hissettiğiniz “ adam evli ama bana ilgisi olmasından zevk alıyorum “ şeyini sezemedim eğer öyleyse zaten tencere kapak.

benim asıl gcık olduğum sey evli erkeklerdeki bu yav***lık açıkçası yok karım da biliyor sorun etmiyor falan çok çirkin...

Mesajlarına görüldü yapıp cevap yazmayın. Aramalarını açmayın geri de dönmeyin. Buz gibi duvar gibi olun. Manipülasyon yapıyor modern insan arkadaşlık ayağına sizi kendinizi suçlu hissettirmeye çalışıyor. Siz ondan hoşlandığımı evli olduğunu öğrenince uzaklaştığımı düşünecek diye duruşunuzdan taviz vereceksiniz. Bazı insanlar için beraber gezmek sohbet etmek iki el kol değmesi ego tatmini için yeterli olabiliyor. Bırakın egosunu kimle tatmin ediyorsa etsin. Arkadaşlık etmek isteyebilir ama siz istemiyorsanız ısrar edemez sizi suçlu hissettiremez yok böyle bir hakkı.
Tamamen ilgisiz kalın yazmayın aramayın kesilecektir aramaları. Bunlara rağmen hala yazıyorsa madem öyle siz de onun gibi salağa yatın ayy evinize geleyim bir gün pasta alıp minik bebeğinizi de severim ev hediyemi de alır gelirim eşine de uyuzluğuna şirin şirin.

konuda BANA GÖRE flört etme var
+

Ben spesifik birine Laf sokmadım yorumu yapanların nickine bile bakmadım sizi de bu girdiyi enterladıktan sonra hatırlamıcam mesela ve yazdıgım sey laf sokmak degıldı baya baya net yazdım bu arada neyse

Bağırmanıza gerek yok küçük harfle yazdığınızda da anlayabiliyorum. Ben de özellikle bana veya bir başkasının şahsını hedef laf soktunuz demedim zaten. Cevap veremeyince ilk lafı çevirişiniz değil bu. Siz baya eğlendiniz kendi kendinize ama ben tarzınızı komikten ziyade itici buldum. Bundan sonra da kendi kendinize takılırsınız artık. İyi geceler size

Bence siz bi kendi tarzınıza bakın beni KIVIRMAKLA itham eden sizsiniz .

madem tarz hakkında feedback verıyoruz bende sizin tarzınızı ve kelime seçimlerinizi avam ve impulsif buldum iyi geceler size de

Belki de gercekten eşi sorun etmiyordur bilemeyiz ama bu onemli degil zaten onemli olan sizin bu durumdan rahatsiz olup olmamaniz, size gore dogru gelmiyorsa biseyler, devam ettirmenin manasi yok.

Ben çok eskiden tanidigim (en az 10 yildir) evli, bekar erkek arkadaslarimla hala gorusuyorum gezmeye de giderim ama tutup bu saatten sonra yeni tanistigim evli adamlarla gezmeli tozmali arkadaslik kuramam guvenipte, kimin ne oldugu belli degil baş agritmaya gerek yok.

Siz de ona sorsanıza eşinin de böyle bir hakkı olabilir miymiş? Şerefsiz herif!(bu gece ban yemek çekti canım)
Aynen acaba eşi de bu şekilde evlendikten sonra bir erkekle tanışıp baş başa bir şeyler yapabilir miymiş ben de merak ettim.

Tamam evli bekar elbette arkadaş olabilir, asla dar görüşlü biri değilim ama burada adamın ısrarla kadını tanıma çabası var. Ortak bir yerde uzun uzun sohbet ettiği, hayat görüşünü vs sevdiği biri olur samimiyeti ilerletmek isteyebilir ama adamla konu sahibinin ilişkisi merhaba merhabadan ibaretken adamın durumu bir üst boyuta taşımaya çalışmasının tek bir nedeni olabilir o da konu sahibini dış görünüş olarak beğenmiş olması.

Telefonundan engelle yapacak bişey yok.

Bence de.. konu sahibi yapma bu hatayi bile bile lades. Etkilendiysen de cikar aklından engelle her yerden uzak dur. Adam evli olmasa bile tekin biri degil ki evli.. tekin biri olup olmamasi karisiyla arasinin kotu olmasi bu durumda bizi ilgilendirmiyor..

Evli olarak yaziyorum
Esimin calistigi yerde evli veya evli olmayan insanlar var sohbet edebilir ama gel gezelim takilalim muhabbeti bana cok ters. Bende calisirken konusup sohbet ederdim ama kalkipda disariya gezmelere gitmezdim.
Bu olay bence cok normalmis gibu bakmak cok yanlis bence, herkes yerinu bilsin arkadas.
Esim boyle bi karakterde degil ama olurda boyle bise yaparsa agzinin payini alir
Herseyin altinda pislik aramicakmisim, bekar bir bayanla evli adamin arasinda ne gibi bi temizlik aramaliyim. Gercektende bazi yorumlar beni cok sasirtti, birakin su avrupai kafalari artik. Bizim kulturumuz var, dinimiz var bir bakis acimiz var
Illaki gorusmesi gerekiyosa bir evli veya bekar bayanla benide gotursun kocam. Ne isi var elin karisiyla, bacisiyla yahu...

Aynen, benim de isyerinde en yakin arkadaslarimdan biri evli bir erkek esi yurt disinda ondan esiyle hic tanisamadim. Gayet basbasa vakit geciririz kahve iceriz yemek yeriz arkadasim olarak goruyorum, evli de olsam bu degismezdi. Ama bu dediginiz durum, yani okuldayken resmi olup sonrasinda "goruselim arkadas olalim" yazmasi, yemesin bizi. Arkadas olursunuz isyerinde dogal seyrinde, samimi olursunuz tamam. Ama cogu zaman ne yazik ki boyle "sen kezban misin kizim ben sadece arkadas olmak istiyorum" diyen erkekler biraz sey oluyor.

önceden de bu kadar yakın davransa, herkese boyle samimi olsa anlarım da, evli adam bekar bir kadını evinden alayım seninle gezmeye gidelim falan ne biliyim. bana niyeti kötü gibi geldi, sen gidince boyle yapmasının tek sebebi de obur okulda goz onunde olurdu insanlar suphelenirdi simdi sen baska okuldasın ya rahat rahat takılabilecegini zannediyor aklınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…