- Konu Sahibi tabularasaa
-
Beni rahatsız eden olayın başlayış şekli adam “ evli “gibi değil , evli olduğu ortaya çıkınca da arkadaş ayağına manipülasyon yapması.Aslında burda konu evlı adamlar cok pis benimle basbasa bulusmak istedi, karısı da ev hanımı hem aralarıda ıyı degılmıs hain erkek al sana bir bonbe yaparken, adamın hislerini merak etmek.
Konu sahıbı adam flortoz diye mutsuz degıl yorumlarında yazıyor.
Flortoz adamın ılgısı rahatsız ediyorsa, karısıyla arasının kotu oldugunu ogrenecek kadar muhattap olmazsın taa en basında.
Yoksa kadın erkek gayette arkadas olur, evlı bekar fark etmez.
Eşinle git deseydiniz keşke .Bana şehir etkinliklerine birlikte gidelim demişti onu yazmayı unutmuşum
konuda BANA GÖRE flört etme varHal hatır sormak mı flört etmek? Bence konuda flört etme yok her şeyden önce flört karşılıklı yapılan bir şey tek başına flört etmek diye bir şey yok yani. Konu sahibi böyle olduğunu düşünüyorsa ve rahatsızsa engeller numarasını biter gider.
Atladınız derken ? Burası bir forum sitesi hepimiz birbirimizi alıntılayıp cevap yazabiliyoruz, konuşmak istemezseniz cevap vermemek gibi bir seçeceğiniz mevcut.
Ben kendi kocamı nerde anlattım pardonevli kadınlarımızın çoğu kocalarının sapkın olduğunu kabul etmek istemiyor sanırım cümlesi size ait, kıvırmayın hiç ne demek istediğiniz, kimlere laf sokmaya çalıştığınız gayet ortada.
konuda BANA GÖRE flört etme var
+
Ben spesifik birine Laf sokmadım yorumu yapanların nickine bile bakmadım sizi de bu girdiyi enterladıktan sonra hatırlamıcam mesela ve yazdıgım sey laf sokmak degıldı baya baya net yazdım bu arada neyse
Bence siz bi kendi tarzınıza bakın beni KIVIRMAKLA itham eden sizsiniz .Bağırmanıza gerek yok küçük harfle yazdığınızda da anlayabiliyorum. Ben de özellikle bana veya bir başkasının şahsını hedef laf soktunuz demedim zaten. Cevap veremeyince ilk lafı çevirişiniz değil bu. Siz baya eğlendiniz kendi kendinize ama ben tarzınızı komikten ziyade itici buldum. Bundan sonra da kendi kendinize takılırsınız artık. İyi geceler size
Aynen acaba eşi de bu şekilde evlendikten sonra bir erkekle tanışıp baş başa bir şeyler yapabilir miymiş ben de merak ettim.Siz de ona sorsanıza eşinin de böyle bir hakkı olabilir miymiş? Şerefsiz herif!(bu gece ban yemek çekti canım)
Telefonundan engelle yapacak bişey yok.Okuldan evli öğretmen bir arkadaşım var. Bende öğretmenim ve bekarım. onun olduğu okuldan birkaç yıl önce ayrıldım. Okuldan ayrılışım habersizce oldu başka bir okula geçtim. Ertesi gün mesaj atmış neden gittin diye. Aynı anda okulda çalışırken evli olduğunu bilmiyordum. Çok muhabbetimiz yoktu merhaba merhaba. Okuldan ayrılmam üzerine iletişimimiz hal hatır sorma gibi gün geçtikçe arttı. Ta ki ismini google yazıp aratmamla çocuğu için tebrik mesajını görene kadar evli olduğunu bilmiyordum. Gayet resmi arada esprili bir konuşmamamız oldu bu süre zarfında. Evli olduğunu öğrendikten sonra ben mesafemi koydum. Bana evli insanlarında arkadaşları olur gibisinden anlattı da anlattı. Tabi ben nettim. Benim bir sürü arkadaşım var sohbet ederiz eşim de bir şey demez dedi. Benim kendi adıma gönlüm razı olmadı ve iletişimi bitirme kararı verdim. Ben hiç evli misin diye sormadım o da söylemedi. Hal hatır sorar öğrencilerden bahsederdik konu kapanır uzun süre konuşmazdık tekrar bir hal hatır sorana kadar.. Çok uzun bir aradan sonra bana mesaj atmış hiç sesin çıkmıyor iyi misin diye. Ters tepki versem sen bana bu ona duygum varmış da evli olduğunu duyunca bozulmuşum gibi olacak. Üstelik ona göre evli bekar gayet iyi arkadaş olur. Bana göre yanlış olduğunu daha öncede söyledim ama ara ara hal hatır sorma maksatlı yine mesaj atıyor. Bu olayı kökten nasıl çözerim. Ayrıca bana birlikte şuraya buraya gidelim dediği de oldu üstelik evden alayım seni gibi dedi. Evli olduğunu ve bu kadar neden rahat olduğunu sorunca hayatın çok başında olduğumu ve ilerde çok kıskanç bir eş olacağımı söyledi. Bunlar normalmiş. Evli biri de bekar kadın arkadaşıyla biryerlerde vakit geçirebilirmiş
Bence de.. konu sahibi yapma bu hatayi bile bile lades. Etkilendiysen de cikar aklından engelle her yerden uzak dur. Adam evli olmasa bile tekin biri degil ki evli.. tekin biri olup olmamasi karisiyla arasinin kotu olmasi bu durumda bizi ilgilendirmiyor..Adam dıyelım evlı ve gozu dısarda bırı. Ve olta attı konu sahıbıne.
Konu sahıbı de evli erkekle arkadaslıga sıcak bakmıyor saygı duyarız. Keser atar adamı. Adam zaten samimi olamaz, sınırı cızersın telı acmazsın ve olay biter.
Konu sahıbı ne diyor samimiyet ilerledi, karısı ev hanımı, zaten araları bozukmuş, bilmem nereye gidelim dedi,
Adamın hayatını ırdelıyor, neden?
Adamın karısının ev hanımı olmasının konuyla ilgisi ne mesela?
Ya da karısı ile arasının kotu olmasının? Evlı adamla arkadaslık etmek istemiyorsanız engeller bitirirsin, karımla aram kotu muhabbetine nasıl girdin ki?
Ust uste tum kadınlar normal karsılasmıs demis, bızım aslında adam sana asık senden etkilenmiş normal degıl asla boyle bisey dememizi beklemıs.
Yo arkadas olunur dendi dıye Sasırmıs.
Duymak istedikleri farklı dıye dusunuyorum ben.
Tabi ki de karşı cinsle konuşmak aldatmak değil ben biraz yanlış ifade ettim sanırım. Evli bekar arkadaşlığına bende karşı değilim. Okuldayken gayet resmi olan durumumuz neden ben okuldan ayrılınca değişti. Eskiden gelen bir muhabbet yok ki aramızda. Üstelik evden alıp bir yerlere çıkma 40 yıllık dostluk işi olur anca
Aynı kültürü, dini, bakış açısını paylaşmıyor olma ihtimali aklınıza geliyor mu?rcektende bazi yorumlar beni cok sasirtti, birakin su avrupai kafalari artik. Bizim kulturumuz var, dinimiz var bir bakis acimiz var
Gelmemisti ama siz soyleyince bu ihtimali unutmusumAynı kültürü, dini, bakış açısını paylaşmıyor olma ihtimali aklınıza geliyor mu?
KK herkesi Müslüman sanan bir kesim varAynı kültürü, dini, bakış açısını paylaşmıyor olma ihtimali aklınıza geliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?