- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi tabularasaa
-
İstemediğini net şekilde ifade ederse kimsenin peşinden koşacağını sanmıyorum. Adamı aklayan yok ama konu sahibi de adamın ilgisinden hoşlandığı belli. Hayır demek zor olmamalı dimiNeden adamı bu kadar aklamaya çalıştınız ve konu sahibine sende az değilsin tadında yorumlar yapılmış anlamadım.
evli kadınlarımızın çoğu kocalarının sapkın olduğunu kabul etmek istemiyor sanırım ama evli erkeklerdeki açlık bekarlarda bile yok açıkçası mide bulandırıcı seviyelerde.
toplumun değişik katmanlarında bulundum hepsinde de aynı şeyi gözlemledim işin içine modernim ayaklarını sokunca daha farklı bir şey yapmış olmuyorlar bunun adı asılmak işte.
burası abd değil , boyle bir kultur karşı cinsle yapılan etkinliklerin çoğu flört dahilindeyse yapılıyor ancak. Adam sana modernim adı altında yem atmış senden aldığı geri dönüşlere göre ilerletirdi olayı.
sana evli olduğu halde flörtöz yaklaşmış ve sende doğal olarak o yönde bir ilişki düşünmüşsün haklısın.
bence gereksiz bir sapık ardında bırak engelle.
Herkesin normali aynı olamaz. Sizin için uygunsuz imiş. Engelleyin.Kadınların büyük çoğunluğu olağan bir durum olduğunu söylemiş.
bu konuda adamın arkadaş olmaya çalıştığını düşünmüyorum , baya net bir yorum.Ay ne biçim hayatlar yaşıyor, nasıl insanlarla muhatap oluyorsunuz merak ediyorum. Vallahi üzüldüm adınıza.
Evli kadınlar olarak neden kocalarımıza sapık muamelesi yapalım ayol? Deli miyiz biz? Sapık olduğunu kabullenmiş olsak niye evlenelim ya da evli kalalım? Nasıl bir yorum bu? Neresinden tutsam elimde kaldı
Flört etmeden de arkadaş olabiliyor bağzı abd’li olmayan insanlar.
Ben nedense bu konuda boyle dusunmedım ya. Baska bı konu vardı mesela orda konu sahıbını haksız bulmustum ve adama ılgısı vardı.İstemediğini net şekilde ifade ederse kimsenin peşinden koşacağını sanmıyorum. Adamı aklayan yok ama konu sahibi de adamın ilgisinden hoşlandığı belli. Hayır demek zor olmamalı dimi
Etmeyebilir. Siz gerçekten erkeklerin her kadından gelen her sevişme teklifine atladıklarını mı sanıyorsunuz?bu konuda adamın arkadaş olmaya çalıştığını düşünmüyorum , baya net bir yorum.
ayrıca bence bu biraz beyaz yakalı avuntusu yaaa , flört etmeden de arkadaş olabiliyoruz falan filan .
sevişelim deseniz kabul etmicek mi yani bu arkadaşlarınız ? Bence hayır demezler , erkeklerin arkadaşlığı en fazla bu kadar derin olabilir.
Orası öyle zaten adamın ne olduğu belli ama konu sahibi bunu bile bile arıyor ne yapmam lazım demesi garipç engelle gitsin neden uzatıyorsun ki. Amacını öğrenmeye çalışmak niye. İşte bunlar yüzünden konu sahibine yüklenilmişBen nedense bu konuda boyle dusunmedım ya. Baska bı konu vardı mesela orda konu sahıbını haksız bulmustum ve adama ılgısı vardı.
burda olay cok baska adamın basta evlı oldugunu bılmıyor cunku adam evlı gıbı davranmıyor. Bence bu ıgrenc bısey.
bu konuda adamın arkadaş olmaya çalıştığını düşünmüyorum , baya net bir yorum.
ayrıca bence bu biraz beyaz yakalı avuntusu yaaa , flört etmeden de arkadaş olabiliyoruz falan filan .
sevişelim deseniz kabul etmicek mi yani bu arkadaşlarınız ? Bence hayır demezler , erkeklerin arkadaşlığı en fazla bu kadar derin olabilir.
Bence konu sahibi henuz yavru ceylan daha yeterince sapıkla karsılasmadıgı ıcın kafası karısmıs :) adamın ne yapmaya çalıştığını tam çözememiş . ama engelleme konusunda haklısınız onu bende yazdım zaten zaman kaybı engelle geç.Orası öyle zaten adamın ne olduğu belli ama konu sahibi bunu bile bile arıyor ne yapmam lazım demesi garipç engelle gitsin neden uzatıyorsun ki. Amacını öğrenmeye çalışmak niye. İşte bunlar yüzünden konu sahibine yüklenilmiş
çok anormal çirkin değilse dişi taraf her erkek evet der diye düşünüyorumEtmeyebilir. Siz gerçekten erkeklerin her kadından gelen her sevişme teklifine atladıklarını mı sanıyorsunuz?
Konudaki beyi de niyetini de bilmem. Tanımadığım insana sapık damgası vuramam. Evli bekar ayrımı saçma. Biri sizi rahatsız ediyorsa evli ya da bekar olması farketmez uzaklaştırırsınız kendinizden. Biriyle arkadaş olmak istiyorsanız da medeni hali önemli olmaz. Beyaz yaka tayfasının bir kısmında böyle en azından
ama ara ara hal hatır sorma maksatlı yine mesaj atıyor. Bu olayı kökten nasıl çözerim.
öncelikle Benim 100 arkadaşımdan 90ı erkek ve erkek beynine çok hakimim bu konuda yanılıyorsunuzYahu arkadaşımıza neden sevişelim diyelimDünyada erkek mi kalmadı? Hadi dedik hadi o da tamam dedi seviştik artık arkadaş değiliz. Eee yani? İki kişinin karşılıklı rızasıyla yaşadığı bir durum sizi haklı çıkarır mı sandınız?
Erkeği arkadaş görmediğinize göre sadece sevgili olabilecekleriniz ve diğerleri var size göre. Sizin pencerenizden bakınca bu sevişelim deseniz ne olur düşünceniz o yüzden beni hiç şaşırmadı.
Hiç yaşamamışsınız ki kadın erkek arkadaşlığını. Bilmediğiniz bir şey üzerinden yorumda bulunuyorsunuz.
30 yaşında yavru ceylan olmaz ama neyseeeBence konu sahibi henuz yavru ceylan daha yeterince sapıkla karsılasmadıgı ıcın kafası karısmıs :) adamın ne yapmaya çalıştığını tam çözememiş . ama engelleme konusunda haklısınız onu bende yazdım zaten zaman kaybı engelle geç.
Ev boşYahu arkadaşımıza neden sevişelim diyelimDünyada erkek mi kalmadı? Hadi dedik hadi o da tamam dedi seviştik artık arkadaş değiliz. Eee yani? İki kişinin karşılıklı rızasıyla yaşadığı bir durum sizi haklı çıkarır mı sandınız?
Erkeği arkadaş görmediğinize göre sadece sevgili olabilecekleriniz ve diğerleri var size göre. Sizin pencerenizden bakınca bu sevişelim deseniz ne olur düşünceniz o yüzden beni hiç şaşırmadı.
Hiç yaşamamışsınız ki kadın erkek arkadaşlığını. Bilmediğiniz bir şey üzerinden yorumda bulunuyorsunuz.
Himmm demek karisida erkek arkadaşlarıyla bir yerlerde vakit geciriyor.Sonra erkek arkadaslari onu eve arabayla bırakıp aliolardir.Ne medeniyetsizmisim ben yaaaaOkuldan evli öğretmen bir arkadaşım var. Bende öğretmenim ve bekarım. onun olduğu okuldan birkaç yıl önce ayrıldım. Okuldan ayrılışım habersizce oldu başka bir okula geçtim. Ertesi gün mesaj atmış neden gittin diye. Aynı anda okulda çalışırken evli olduğunu bilmiyordum. Çok muhabbetimiz yoktu merhaba merhaba. Okuldan ayrılmam üzerine iletişimimiz hal hatır sorma gibi gün geçtikçe arttı. Ta ki ismini google yazıp aratmamla çocuğu için tebrik mesajını görene kadar evli olduğunu bilmiyordum. Gayet resmi arada esprili bir konuşmamamız oldu bu süre zarfında. Evli olduğunu öğrendikten sonra ben mesafemi koydum. Bana evli insanlarında arkadaşları olur gibisinden anlattı da anlattı. Tabi ben nettim. Benim bir sürü arkadaşım var sohbet ederiz eşim de bir şey demez dedi. Benim kendi adıma gönlüm razı olmadı ve iletişimi bitirme kararı verdim. Ben hiç evli misin diye sormadım o da söylemedi. Hal hatır sorar öğrencilerden bahsederdik konu kapanır uzun süre konuşmazdık tekrar bir hal hatır sorana kadar.. Çok uzun bir aradan sonra bana mesaj atmış hiç sesin çıkmıyor iyi misin diye. Ters tepki versem sen bana bu ona duygum varmış da evli olduğunu duyunca bozulmuşum gibi olacak. Üstelik ona göre evli bekar gayet iyi arkadaş olur. Bana göre yanlış olduğunu daha öncede söyledim ama ara ara hal hatır sorma maksatlı yine mesaj atıyor. Bu olayı kökten nasıl çözerim. Ayrıca bana birlikte şuraya buraya gidelim dediği de oldu üstelik evden alayım seni gibi dedi. Evli olduğunu ve bu kadar neden rahat olduğunu sorunca hayatın çok başında olduğumu ve ilerde çok kıskanç bir eş olacağımı söyledi. Bunlar normalmiş. Evli biri de bekar kadın arkadaşıyla biryerlerde vakit geçirebilirmiş
öncelikle Benim 100 arkadaşımdan 90ı erkek ve erkek beynine çok hakimim bu konuda yanılıyorsunuz
İkincisi burda olay adamın arkadaşlık adı altında flört etmesi. Kadın erkek arkadaş olabilir ya da olur değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?