Evli ama gönlünce benle gezme hakkı var zannediyor ?

İstemediğini net şekilde ifade ederse kimsenin peşinden koşacağını sanmıyorum. Adamı aklayan yok ama konu sahibi de adamın ilgisinden hoşlandığı belli. Hayır demek zor olmamalı dimi

bu konuda adamın arkadaş olmaya çalıştığını düşünmüyorum , baya net bir yorum.

ayrıca bence bu biraz beyaz yakalı avuntusu yaaa , flört etmeden de arkadaş olabiliyoruz falan filan .

sevişelim deseniz kabul etmicek mi yani bu arkadaşlarınız ? Bence hayır demezler , erkeklerin arkadaşlığı en fazla bu kadar derin olabilir.

İstemediğini net şekilde ifade ederse kimsenin peşinden koşacağını sanmıyorum. Adamı aklayan yok ama konu sahibi de adamın ilgisinden hoşlandığı belli. Hayır demek zor olmamalı dimi
Ben nedense bu konuda boyle dusunmedım ya. Baska bı konu vardı mesela orda konu sahıbını haksız bulmustum ve adama ılgısı vardı.

burda olay cok baska adamın basta evlı oldugunu bılmıyor cunku adam evlı gıbı davranmıyor. Bence bu ıgrenc bısey.

Etmeyebilir. Siz gerçekten erkeklerin her kadından gelen her sevişme teklifine atladıklarını mı sanıyorsunuz?

Konudaki beyi de niyetini de bilmem. Tanımadığım insana sapık damgası vuramam. Evli bekar ayrımı saçma. Biri sizi rahatsız ediyorsa evli ya da bekar olması farketmez uzaklaştırırsınız kendinizden. Biriyle arkadaş olmak istiyorsanız da medeni hali önemli olmaz. Beyaz yaka tayfasının bir kısmında böyle en azından

Orası öyle zaten adamın ne olduğu belli ama konu sahibi bunu bile bile arıyor ne yapmam lazım demesi garipç engelle gitsin neden uzatıyorsun ki. Amacını öğrenmeye çalışmak niye. İşte bunlar yüzünden konu sahibine yüklenilmiş

Evli insanların karşı cins arkadaşları tabii ki olur. Ama böyle flortlesir gibi mesajlasarak, seni evinden alayım gibi teklifler yaparak, hele ki karşısındakini "sen çok kıskanç bı es olucaksin" falan gibi manipüle etmeye çalışarak değil. Bidaha size bunun konusunu açarsa, istersen eşinin numarasını ver, bunu bir de eşine sorayım deyin

Normalde tabi arkadaş olunur benimde var bu şekilde öğretmen arkadaşım ama eşlerimiz tanışıyor konuşuyor sizde bu durum yok adam hatta gizliyor hiç hoş değil

Yahu arkadaşımıza neden sevişelim diyelim Dünyada erkek mi kalmadı? Hadi dedik hadi o da tamam dedi seviştik artık arkadaş değiliz. Eee yani? İki kişinin karşılıklı rızasıyla yaşadığı bir durum sizi haklı çıkarır mı sandınız?

Erkeği arkadaş görmediğinize göre sadece sevgili olabilecekleriniz ve diğerleri var size göre. Sizin pencerenizden bakınca bu sevişelim deseniz ne olur düşünceniz o yüzden beni hiç şaşırmadı.

Hiç yaşamamışsınız ki kadın erkek arkadaşlığını. Bilmediğiniz bir şey üzerinden yorumda bulunuyorsunuz.

Bence konu sahibi henuz yavru ceylan daha yeterince sapıkla karsılasmadıgı ıcın kafası karısmıs :) adamın ne yapmaya çalıştığını tam çözememiş . ama engelleme konusunda haklısınız onu bende yazdım zaten zaman kaybı engelle geç.

çok anormal çirkin değilse dişi taraf her erkek evet der diye düşünüyorum

evli biri flört etmemeli , flörtle normal arkadaş gibi davranmayı her kadın ayırt edebilir bence. Ka

Adam burda hatalı ,konuyu erkek kadın arkadaş olabilir çizgisine sokmak doğru değil çünkü adam flört ediyor.

Ama evli olduğu için arkadaşız adı altında yapıyor. Çok çirkin.

ama ara ara hal hatır sorma maksatlı yine mesaj atıyor. Bu olayı kökten nasıl çözerim.

Engelleyerek?
Numaranızı değiştirmek bile aklınıza geldi, zor olur diye yapmadınız ama engellemek aklınıza gelmedi mi yani?

Evli bir insanla bekar bir insan arkadaş olabilir ayrıca. Dışarıda görüşebilirler, oturup bir şeyler içebilirler.
Adam evli olduğunu saklamamış sizden. Laf oraya gelmemiştir, söylememiştir.
Ben de hal hatır sorduğum her insana medeni durum bildirimi yapmıyorum.

Adamın niyeti kötü de olabilir tabii ama sırf evli ve görüşmeyi teklif etti diye böyle bir sonuca varmanız garip.

öncelikle Benim 100 arkadaşımdan 90ı erkek ve erkek beynine çok hakimim bu konuda yanılıyorsunuz

İkincisi burda olay adamın arkadaşlık adı altında flört etmesi. Kadın erkek arkadaş olabilir ya da olur değil.

30 yaşında yavru ceylan olmaz ama neyseee

Ev boş

Elbette evli ve bekar insanlar arkadaş olabilir, birlikte bir yerlere gidebilir. Ama konudaki durum öyle bir şey değil ki. Gerçekten arkadaş olunacaksa aynı ortamdayken olunurdu, sonra da devam edilebilirdi. Ama siz ordan ayrılınca adamın samimiyet kurmaya çalışması çok saçma.
Ayrıca gerçekten bir haftasonu başbaşa etkinlik planlamak da bu samimiyet seviyesinde gereksiz bir durum.
Ben de evliyim, bekar erkek arkadaşlarım var. Bir yerlerde karşılaşınca aa hadi gel sana bir yemek ısmarlayayım, hadi bir kahve içelim der otururuz. Ama herkesin çalıştığı ve ailesine ayıracak tek bir haftasonu olduğu şu zamanda, evli bir erkeğin bekar bir hanıma( ki arada gerçekten samimiyet yok ) haftasonu seni şuraya götüreyim vs demesi bana hiç de masum gelmedi.

Himmm demek karisida erkek arkadaşlarıyla bir yerlerde vakit geciriyor.Sonra erkek arkadaslari onu eve arabayla bırakıp aliolardir.Ne medeniyetsizmisim ben yaaaa

O zaman 100 arkadaşınızdan 90’ına sevişme teklifinde bulunsanız kabul edeceklerine eminsiniz, hala onlarla arkadaşsınız ve bunu normal buluyorsunuz. Sorsanız marjinal biziz gerçekten

Konuyu buraya çeken ben değilim, kocalarımıza sapık damgası vuracak kadar konuyu siz genişlettiniz o yüzden siz bu hatırlatmayı en iyisi kendinize yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…