- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Siz erkek insanını tanıdığınızdan emin misiniz? Sanki pek erkeklerle bir arada olup konuşmamışsınız gibi. Ya da çok acayip erkekler tanımışsınız. Aksi mümkün değil.çok anormal çirkin değilse dişi taraf her erkek evet der diye düşünüyorum
evli biri flört etmemeli , flörtle normal arkadaş gibi davranmayı her kadın ayırt edebilir bence. Ka
Adam burda hatalı ,konuyu erkek kadın arkadaş olabilir çizgisine sokmak doğru değil çünkü adam flört ediyor.
Ama evli olduğu için arkadaşız adı altında yapıyor. Çok çirkin.
Hiç cevap yazma. En kesin çözüm.Okuldan evli öğretmen bir arkadaşım var. Bende öğretmenim ve bekarım. onun olduğu okuldan birkaç yıl önce ayrıldım. Okuldan ayrılışım habersizce oldu başka bir okula geçtim. Ertesi gün mesaj atmış neden gittin diye. Aynı anda okulda çalışırken evli olduğunu bilmiyordum. Çok muhabbetimiz yoktu merhaba merhaba. Okuldan ayrılmam üzerine iletişimimiz hal hatır sorma gibi gün geçtikçe arttı. Ta ki ismini google yazıp aratmamla çocuğu için tebrik mesajını görene kadar evli olduğunu bilmiyordum. Gayet resmi arada esprili bir konuşmamamız oldu bu süre zarfında. Evli olduğunu öğrendikten sonra ben mesafemi koydum. Bana evli insanlarında arkadaşları olur gibisinden anlattı da anlattı. Tabi ben nettim. Benim bir sürü arkadaşım var sohbet ederiz eşim de bir şey demez dedi. Benim kendi adıma gönlüm razı olmadı ve iletişimi bitirme kararı verdim. Ben hiç evli misin diye sormadım o da söylemedi. Hal hatır sorar öğrencilerden bahsederdik konu kapanır uzun süre konuşmazdık tekrar bir hal hatır sorana kadar.. Çok uzun bir aradan sonra bana mesaj atmış hiç sesin çıkmıyor iyi misin diye. Ters tepki versem sen bana bu ona duygum varmış da evli olduğunu duyunca bozulmuşum gibi olacak. Üstelik ona göre evli bekar gayet iyi arkadaş olur. Bana göre yanlış olduğunu daha öncede söyledim ama ara ara hal hatır sorma maksatlı yine mesaj atıyor. Bu olayı kökten nasıl çözerim. Ayrıca bana birlikte şuraya buraya gidelim dediği de oldu üstelik evden alayım seni gibi dedi. Evli olduğunu ve bu kadar neden rahat olduğunu sorunca hayatın çok başında olduğumu ve ilerde çok kıskanç bir eş olacağımı söyledi. Bunlar normalmiş. Evli biri de bekar kadın arkadaşıyla biryerlerde vakit geçirebilirmiş
Evli olan bır erkegın baska kadınlarla flört etmesi bana gore sapıklık ya kusura bakmayın da siz nıye atladınız ben konuya ozel yorum yapıyorum sız kendı kocanızı nıye anlatıyorsunuz ben konudaki tipteki kocalardan bahsedıyorumO zaman 100 arkadaşınızdan 90’ına sevişme teklifinde bulunsanız kabul edeceklerine eminsiniz, hala onlarla arkadaşsınız ve bunu normal buluyorsunuz. Sorsanız marjinal biziz gerçekten
Konuyu buraya çeken ben değilim, kocalarımıza sapık damgası vuracak kadar konuyu siz genişlettiniz o yüzden siz bu hatırlatmayı en iyisi kendinize yapın.
Ona şunu sorun “ Bu durumda eşinde bekar bir erkek arkadaşıyla vakit geçirebilir mi ? “ tepki gösterirse ne var ki bunda senin istediğinle aynı şey deyin geçinOkuldan evli öğretmen bir arkadaşım var. Bende öğretmenim ve bekarım. onun olduğu okuldan birkaç yıl önce ayrıldım. Okuldan ayrılışım habersizce oldu başka bir okula geçtim. Ertesi gün mesaj atmış neden gittin diye. Aynı anda okulda çalışırken evli olduğunu bilmiyordum. Çok muhabbetimiz yoktu merhaba merhaba. Okuldan ayrılmam üzerine iletişimimiz hal hatır sorma gibi gün geçtikçe arttı. Ta ki ismini google yazıp aratmamla çocuğu için tebrik mesajını görene kadar evli olduğunu bilmiyordum. Gayet resmi arada esprili bir konuşmamamız oldu bu süre zarfında. Evli olduğunu öğrendikten sonra ben mesafemi koydum. Bana evli insanlarında arkadaşları olur gibisinden anlattı da anlattı. Tabi ben nettim. Benim bir sürü arkadaşım var sohbet ederiz eşim de bir şey demez dedi. Benim kendi adıma gönlüm razı olmadı ve iletişimi bitirme kararı verdim. Ben hiç evli misin diye sormadım o da söylemedi. Hal hatır sorar öğrencilerden bahsederdik konu kapanır uzun süre konuşmazdık tekrar bir hal hatır sorana kadar.. Çok uzun bir aradan sonra bana mesaj atmış hiç sesin çıkmıyor iyi misin diye. Ters tepki versem sen bana bu ona duygum varmış da evli olduğunu duyunca bozulmuşum gibi olacak. Üstelik ona göre evli bekar gayet iyi arkadaş olur. Bana göre yanlış olduğunu daha öncede söyledim ama ara ara hal hatır sorma maksatlı yine mesaj atıyor. Bu olayı kökten nasıl çözerim. Ayrıca bana birlikte şuraya buraya gidelim dediği de oldu üstelik evden alayım seni gibi dedi. Evli olduğunu ve bu kadar neden rahat olduğunu sorunca hayatın çok başında olduğumu ve ilerde çok kıskanç bir eş olacağımı söyledi. Bunlar normalmiş. Evli biri de bekar kadın arkadaşıyla biryerlerde vakit geçirebilirmiş
Kadın adam benı evımden aldı basbasa vakıt gecırdık dıyor bu flört degıl mı ?Siz erkek insanını tanıdığınızdan emin misiniz? Sanki pek erkeklerle bir arada olup konuşmamışsınız gibi. Ya da çok acayip erkekler tanımışsınız. Aksi mümkün değil.
Hal hatır sormak, okuldan, öğrencilerden işten konuşmak flört etmekse haklısınız ne diyeyim. Flört öyle bir şey değil ama hadi neyse
Nişanlım rahatsız oluyor birdaha lutfen mesaj atma yazOkuldan evli öğretmen bir arkadaşım var. Bende öğretmenim ve bekarım. onun olduğu okuldan birkaç yıl önce ayrıldım. Okuldan ayrılışım habersizce oldu başka bir okula geçtim. Ertesi gün mesaj atmış neden gittin diye. Aynı anda okulda çalışırken evli olduğunu bilmiyordum. Çok muhabbetimiz yoktu merhaba merhaba. Okuldan ayrılmam üzerine iletişimimiz hal hatır sorma gibi gün geçtikçe arttı. Ta ki ismini google yazıp aratmamla çocuğu için tebrik mesajını görene kadar evli olduğunu bilmiyordum. Gayet resmi arada esprili bir konuşmamamız oldu bu süre zarfında. Evli olduğunu öğrendikten sonra ben mesafemi koydum. Bana evli insanlarında arkadaşları olur gibisinden anlattı da anlattı. Tabi ben nettim. Benim bir sürü arkadaşım var sohbet ederiz eşim de bir şey demez dedi. Benim kendi adıma gönlüm razı olmadı ve iletişimi bitirme kararı verdim. Ben hiç evli misin diye sormadım o da söylemedi. Hal hatır sorar öğrencilerden bahsederdik konu kapanır uzun süre konuşmazdık tekrar bir hal hatır sorana kadar.. Çok uzun bir aradan sonra bana mesaj atmış hiç sesin çıkmıyor iyi misin diye. Ters tepki versem sen bana bu ona duygum varmış da evli olduğunu duyunca bozulmuşum gibi olacak. Üstelik ona göre evli bekar gayet iyi arkadaş olur. Bana göre yanlış olduğunu daha öncede söyledim ama ara ara hal hatır sorma maksatlı yine mesaj atıyor. Bu olayı kökten nasıl çözerim. Ayrıca bana birlikte şuraya buraya gidelim dediği de oldu üstelik evden alayım seni gibi dedi. Evli olduğunu ve bu kadar neden rahat olduğunu sorunca hayatın çok başında olduğumu ve ilerde çok kıskanç bir eş olacağımı söyledi. Bunlar normalmiş. Evli biri de bekar kadın arkadaşıyla biryerlerde vakit geçirebilirmiş
Yoo geçirmemişler, evinden de almamış. Siz okuduğunuzu anlamamışsınız sanki. Bir etkinliğe katılmayı teklif etmiş. Normal insanlar, normal arkadaşlarını etkinliğe davet edebilirler.Kadın adam benı evımden aldı basbasa vakıt gecırdık dıyor bu flört degıl mı ?
valla ben ısım geregı yıllardır erkeklerle yasadım ve yasıyorum ha bakın şu olabılır tanıdıgım erkekler tr erkeklerı belki ortadoğu dısındakı lokasyonlarda bu dedıklerınız gerceklenebılır oluyordur ama buranın ceosuda aynı teknikeride
Trip atarak reddederseniz sizin belirttiğiniz gibi anlar.. Ama açıkça bu hareketi evli bir adam için şık bulmadığınızı ve kendisiyle bir daha görüşmek istemediğinizi söylerseniz bemce sorun kalmaz.. Hem engel seçeneğinizde var hiçbirşey demeden basın engeli gitsin .Okuldan evli öğretmen bir arkadaşım var. Bende öğretmenim ve bekarım. onun olduğu okuldan birkaç yıl önce ayrıldım. Okuldan ayrılışım habersizce oldu başka bir okula geçtim. Ertesi gün mesaj atmış neden gittin diye. Aynı anda okulda çalışırken evli olduğunu bilmiyordum. Çok muhabbetimiz yoktu merhaba merhaba. Okuldan ayrılmam üzerine iletişimimiz hal hatır sorma gibi gün geçtikçe arttı. Ta ki ismini google yazıp aratmamla çocuğu için tebrik mesajını görene kadar evli olduğunu bilmiyordum. Gayet resmi arada esprili bir konuşmamamız oldu bu süre zarfında. Evli olduğunu öğrendikten sonra ben mesafemi koydum. Bana evli insanlarında arkadaşları olur gibisinden anlattı da anlattı. Tabi ben nettim. Benim bir sürü arkadaşım var sohbet ederiz eşim de bir şey demez dedi. Benim kendi adıma gönlüm razı olmadı ve iletişimi bitirme kararı verdim. Ben hiç evli misin diye sormadım o da söylemedi. Hal hatır sorar öğrencilerden bahsederdik konu kapanır uzun süre konuşmazdık tekrar bir hal hatır sorana kadar.. Çok uzun bir aradan sonra bana mesaj atmış hiç sesin çıkmıyor iyi misin diye. Ters tepki versem sen bana bu ona duygum varmış da evli olduğunu duyunca bozulmuşum gibi olacak. Üstelik ona göre evli bekar gayet iyi arkadaş olur. Bana göre yanlış olduğunu daha öncede söyledim ama ara ara hal hatır sorma maksatlı yine mesaj atıyor. Bu olayı kökten nasıl çözerim. Ayrıca bana birlikte şuraya buraya gidelim dediği de oldu üstelik evden alayım seni gibi dedi. Evli olduğunu ve bu kadar neden rahat olduğunu sorunca hayatın çok başında olduğumu ve ilerde çok kıskanç bir eş olacağımı söyledi. Bunlar normalmiş. Evli biri de bekar kadın arkadaşıyla biryerlerde vakit geçirebilirmiş
Hı hııııYoo geçirmemişler, evinden de almamış. Siz okuduğunuzu anlamamışsınız sanki. Bir etkinliğe katılmayı teklif etmiş. Normal insanlar, normal arkadaşlarını etkinliğe davet edebilirler.
Yok ben çözdüm o olayı. 100 arkadaşınızdan 90’ı erkekmiş ya ondan hep bunlar. Benim 100 arkadaşım yok mesela 90’ı erkek olsun. Arkadaş dediğim insanları seçerek hayatıma aldığım için sizin bahsettiğiniz tipte insanlar doğal olarak yanıma yaklaşıp tanıyacağım kadar hayatıma dahil olamıyor. 3-5 arkadaşım var onlar da sizin ortadoğululardan değiller neyse ki
Bu nasıl bir bakış açısı ya hu!? Aydınlandım şuan... Dünyama ışık doğduAdam dıyelım evlı ve gozu dısarda bırı. Ve olta attı konu sahıbıne.
Konu sahıbı de evli erkekle arkadaslıga sıcak bakmıyor saygı duyarız. Keser atar adamı. Adam zaten samimi olamaz, sınırı cızersın telı acmazsın ve olay biter.
Konu sahıbı ne diyor samimiyet ilerledi, karısı ev hanımı, zaten araları bozukmuş, bilmem nereye gidelim dedi,
Adamın hayatını ırdelıyor, neden?
Adamın karısının ev hanımı olmasının konuyla ilgisi ne mesela?
Ya da karısı ile arasının kotu olmasının? Evlı adamla arkadaslık etmek istemiyorsanız engeller bitirirsin, karımla aram kotu muhabbetine nasıl girdin ki?
Ust uste tum kadınlar normal karsılasmıs demis, bızım aslında adam sana asık senden etkilenmiş normal degıl asla boyle bisey dememizi beklemıs.
Yo arkadas olunur dendi dıye Sasırmıs.
Duymak istedikleri farklı dıye dusunuyorum ben.
+1Adam yokluyo, bir daha nasılsın dediğinde iyiyim sen nasılsın? Esın cocuklar nasıl de. Suraya gidelim derse olabilir, eşin de gelsın ama hem tanısmıs oluruz de
Olabilir elbet ama bu anlattiklariniz gibi değil. Adamın niyeti belli. Nasıl kurtulabilirsiniz yanlış anlaşılmadan eşini de getir tanışalım beraber yemek yiyelim falan mı desenizOkuldan evli öğretmen bir arkadaşım var. Bende öğretmenim ve bekarım. onun olduğu okuldan birkaç yıl önce ayrıldım. Okuldan ayrılışım habersizce oldu başka bir okula geçtim. Ertesi gün mesaj atmış neden gittin diye. Aynı anda okulda çalışırken evli olduğunu bilmiyordum. Çok muhabbetimiz yoktu merhaba merhaba. Okuldan ayrılmam üzerine iletişimimiz hal hatır sorma gibi gün geçtikçe arttı. Ta ki ismini google yazıp aratmamla çocuğu için tebrik mesajını görene kadar evli olduğunu bilmiyordum. Gayet resmi arada esprili bir konuşmamamız oldu bu süre zarfında. Evli olduğunu öğrendikten sonra ben mesafemi koydum. Bana evli insanlarında arkadaşları olur gibisinden anlattı da anlattı. Tabi ben nettim. Benim bir sürü arkadaşım var sohbet ederiz eşim de bir şey demez dedi. Benim kendi adıma gönlüm razı olmadı ve iletişimi bitirme kararı verdim. Ben hiç evli misin diye sormadım o da söylemedi. Hal hatır sorar öğrencilerden bahsederdik konu kapanır uzun süre konuşmazdık tekrar bir hal hatır sorana kadar.. Çok uzun bir aradan sonra bana mesaj atmış hiç sesin çıkmıyor iyi misin diye. Ters tepki versem sen bana bu ona duygum varmış da evli olduğunu duyunca bozulmuşum gibi olacak. Üstelik ona göre evli bekar gayet iyi arkadaş olur. Bana göre yanlış olduğunu daha öncede söyledim ama ara ara hal hatır sorma maksatlı yine mesaj atıyor. Bu olayı kökten nasıl çözerim. Ayrıca bana birlikte şuraya buraya gidelim dediği de oldu üstelik evden alayım seni gibi dedi. Evli olduğunu ve bu kadar neden rahat olduğunu sorunca hayatın çok başında olduğumu ve ilerde çok kıskanç bir eş olacağımı söyledi. Bunlar normalmiş. Evli biri de bekar kadın arkadaşıyla biryerlerde vakit geçirebilirmiş
Ayy bende yorum yaptım bı de konu sahibine. Bişey vardı cozemedigim iskillendigim siz cozmussunuzAdam dıyelım evlı ve gozu dısarda bırı. Ve olta attı konu sahıbıne.
Konu sahıbı de evli erkekle arkadaslıga sıcak bakmıyor saygı duyarız. Keser atar adamı. Adam zaten samimi olamaz, sınırı cızersın telı acmazsın ve olay biter.
Konu sahıbı ne diyor samimiyet ilerledi, karısı ev hanımı, zaten araları bozukmuş, bilmem nereye gidelim dedi,
Adamın hayatını ırdelıyor, neden?
Adamın karısının ev hanımı olmasının konuyla ilgisi ne mesela?
Ya da karısı ile arasının kotu olmasının? Evlı adamla arkadaslık etmek istemiyorsanız engeller bitirirsin, karımla aram kotu muhabbetine nasıl girdin ki?
Ust uste tum kadınlar normal karsılasmıs demis, bızım aslında adam sana asık senden etkilenmiş normal degıl asla boyle bisey dememizi beklemıs.
Yo arkadas olunur dendi dıye Sasırmıs.
Duymak istedikleri farklı dıye dusunuyorum ben.
Evli olan bır erkegın baska kadınlarla flört etmesi bana gore sapıklık ya kusura bakmayın da siz nıye atladınız ben konuya ozel yorum yapıyorum sız kendı kocanızı nıye anlatıyorsunuz ben konudaki tipteki kocalardan bahsedıyorum
Aslında burda konu evlı adamlar cok pis benimle basbasa bulusmak istedi, karısı da ev hanımı hem aralarıda ıyı degılmıs hain erkek al sana bir bonbe yaparken, adamın hislerini merak etmek.öncelikle Benim 100 arkadaşımdan 90ı erkek ve erkek beynine çok hakimim bu konuda yanılıyorsunuz
İkincisi burda olay adamın arkadaşlık adı altında flört etmesi. Kadın erkek arkadaş olabilir ya da olur değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?