Evli ama gönlünce benle gezme hakkı var zannediyor ?

Siz erkek insanını tanıdığınızdan emin misiniz? Sanki pek erkeklerle bir arada olup konuşmamışsınız gibi. Ya da çok acayip erkekler tanımışsınız. Aksi mümkün değil.

Hal hatır sormak, okuldan, öğrencilerden işten konuşmak flört etmekse haklısınız ne diyeyim. Flört öyle bir şey değil ama hadi neyse

Hiç cevap yazma. En kesin çözüm.

Evli olan bır erkegın baska kadınlarla flört etmesi bana gore sapıklık ya kusura bakmayın da siz nıye atladınız ben konuya ozel yorum yapıyorum sız kendı kocanızı nıye anlatıyorsunuz ben konudaki tipteki kocalardan bahsedıyorum

Ona şunu sorun “ Bu durumda eşinde bekar bir erkek arkadaşıyla vakit geçirebilir mi ? “ tepki gösterirse ne var ki bunda senin istediğinle aynı şey deyin geçin

Kadın adam benı evımden aldı basbasa vakıt gecırdık dıyor bu flört degıl mı ?

valla ben ısım geregı yıllardır erkeklerle yasadım ve yasıyorum ha bakın şu olabılır tanıdıgım erkekler tr erkeklerı belki ortadoğu dısındakı lokasyonlarda bu dedıklerınız gerceklenebılır oluyordur ama buranın ceosuda aynı teknikeride

Nişanlım rahatsız oluyor birdaha lutfen mesaj atma yaz

Yoo geçirmemişler, evinden de almamış. Siz okuduğunuzu anlamamışsınız sanki. Bir etkinliğe katılmayı teklif etmiş. Normal insanlar, normal arkadaşlarını etkinliğe davet edebilirler.

Yok ben çözdüm o olayı. 100 arkadaşınızdan 90’ı erkekmiş ya ondan hep bunlar. Benim 100 arkadaşım yok mesela 90’ı erkek olsun. Arkadaş dediğim insanları seçerek hayatıma aldığım için sizin bahsettiğiniz tipte insanlar doğal olarak yanıma yaklaşıp tanıyacağım kadar hayatıma dahil olamıyor. 3-5 arkadaşım var onlar da sizin ortadoğululardan değiller neyse ki

Trip atarak reddederseniz sizin belirttiğiniz gibi anlar.. Ama açıkça bu hareketi evli bir adam için şık bulmadığınızı ve kendisiyle bir daha görüşmek istemediğinizi söylerseniz bemce sorun kalmaz.. Hem engel seçeneğinizde var hiçbirşey demeden basın engeli gitsin .

Hı hıııı

Bu nasıl bir bakış açısı ya hu!? Aydınlandım şuan... Dünyama ışık doğdu ben biraz safım olaylara hiç böyle bakamıyorum mehh. Ders versen ilk sıraya oturan örnek öğrencin olurum o derece yani...

Olabilir elbet ama bu anlattiklariniz gibi değil. Adamın niyeti belli. Nasıl kurtulabilirsiniz yanlış anlaşılmadan eşini de getir tanışalım beraber yemek yiyelim falan mı deseniz

Ayy bende yorum yaptım bı de konu sahibine. Bişey vardı cozemedigim iskillendigim siz cozmussunuz

Yüz vermeyin adamın niyeti belli zaten kadın da bunu hisseder böyle arkadaşlık olmaz

Hal hatır sormak mı flört etmek? Bence konuda flört etme yok her şeyden önce flört karşılıklı yapılan bir şey tek başına flört etmek diye bir şey yok yani. Konu sahibi böyle olduğunu düşünüyorsa ve rahatsızsa engeller numarasını biter gider.

Atladınız derken ? Burası bir forum sitesi hepimiz birbirimizi alıntılayıp cevap yazabiliyoruz, konuşmak istemezseniz cevap vermemek gibi bir seçeceğiniz mevcut.

Ben kendi kocamı nerde anlattım pardon evli kadınlarımızın çoğu kocalarının sapkın olduğunu kabul etmek istemiyor sanırım cümlesi size ait, kıvırmayın hiç ne demek istediğiniz, kimlere laf sokmaya çalıştığınız gayet ortada.

Aslında burda konu evlı adamlar cok pis benimle basbasa bulusmak istedi, karısı da ev hanımı hem aralarıda ıyı degılmıs hain erkek al sana bir bonbe yaparken, adamın hislerini merak etmek.
Konu sahıbı adam flortoz diye mutsuz degıl yorumlarında yazıyor.
Flortoz adamın ılgısı rahatsız ediyorsa, karısıyla arasının kotu oldugunu ogrenecek kadar muhattap olmazsın taa en basında.
Yoksa kadın erkek gayette arkadas olur, evlı bekar fark etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…