İyi diyemem ama çok şükürki bebeğim sorunsuz erkenden uyur ama uyuduktan sonra evde sanki kimse yok gibi.. ben yakşaştığımda brni hep geri itti kendinden artık benimde içimden ona yaklaşmak gelmiyor ..ya sorması ayıptır ama yatak hayatınız nasıl? ilgi var mı? olmadı eve gelmeden bebeği uyut güzel bir sofra hazırla süslenip püslen. belkide o senden ilgi görmediğini düşünyordur.
ya içine kurt düşürmek istemiyorum ama o telefonla o kadar saat napıyor? hiç baktınmı telefonunaİyi diyemem ama çok şükürki bebeğim sorunsuz erkenden uyur ama uyuduktan sonra evde sanki kimse yok gibi.. ben yakşaştığımda brni hep geri itti kendinden artık benimde içimden ona yaklaşmak gelmiyor ..
yataga gidince üstünü çıkar yanına yat bak bakalım napacak çok ciddiyimYanımda uğraşıyor sürekli video izliyor şu an bile
Denedim canım birşey yapmıyor hatta öylemi yatıcan üşürsün saçmalama git giyin valla ben üşüyorum diyor dalga geçer gibi..yataga gidince üstünü çıkar yanına yat bak bakalım napacak çok ciddiyim
bende sürekli telefonla uğraşıyorm eşim de rahatsız ama ben bi yandan konuşuyormYoruluyor biliyorum bunun farkındayım ama sofrada bile iki yabancı gibiyiz. Elinde sürekli bir telefon yatana kadar 4-5 saat işten sonra onunla uğraşıyor bu beni dahada çok sinir ediyor. İzin günleride sürekli kavga etme peşinde, şuraya gitsek mi bunu yapsakmk fln desem tartışma çıkarır ne gerek var diye.
Trip atıyor o zamanda iki gündür konuşmuyorum niye kınuşmuypruz demiyor .. birazdan patlamak üzereyimİlgisiz davran surat yapmadan takmamış gibi yap yanaşır elbet
Ay bak bak bitiremedi canim politka ile ilgili seyler genelde .. yada araba - motor videolaribende sürekli telefonla uğraşıyorm eşim de rahatsız ama ben bi yandan konuşuyormne videosu izliyor eşin?
töbeee adam gay mi yaa?Denedim canım birşey yapmıyor hatta öylemi yatıcan üşürsün saçmalama git giyin valla ben üşüyorum diyor dalga geçer gibi..
ilgi alanıdır çok seviyordur. Bu kadarı tabiki abartı.Ay bak bak bitiremedi canim politka ile ilgili seyler genelde .. yada araba - motor videolari
sanmıyorm. O kadar çok gay konusu oldu ki alıştık herkese gay demeyetöbeee adam gay mi yaa?
Rahatsiz oldugumu biliyor psikoloğa bile gittik yeni düzelir gibi oluyor sonra bi bakıyorum başa sarıyor ne yapacağımı şaşırdım vallahi ..bu adamla herseyi tek tek konuşman lazım cok ciddi şekilde hemde tüm içindekileri dökmen lazım eksiksiz. ister surat assın ister küssün yeterki sen rahatla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?