Evli ama yanlız..

Mina0099

minik tatlı cadı annesi ❤️
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
341
288
53
Bazen neden evlendim diye sorguluyorum kendimi, evlendiğim günden eşimle hiç hoş sohbetli-muhabbetli bir çift olamadık. Bütün gün yalnızım evde şükürki bebeğim var ama ilk evlendiğimden bu yana eşim çalışıyor geliyor ama ne bir sohbet ne bir muhabbet.. o yokkende yalnızım işten gelmesine yakın seviniyorum fln. ama o yine yalnızlığımı suratıma çarparcasına kendi dünyasına çekiliyor. Bıktım artık böyle olcaktıysa ben neden evlendim? Bıktım artık.. sizin eşleriniz nasıl yolsa bu gerçekten benim şanssızlığım mı.. ??

Senin şanssızlığın demeyelim istersen. Şöyle diyelim eşinin işi çok yoğun olabilir. Çok yoruluyor olabilir. Uykusuz kalıyordur.

Eşinin izin günlerinde bi şeyler yapabilirsiniz. Bebeğinin de buna ihtiyacı var. Eşinle beraber oturup bir haftanızı planlayın istersen.

Yoruluyor biliyorum bunun farkındayım ama sofrada bile iki yabancı gibiyiz. Elinde sürekli bir telefon yatana kadar 4-5 saat işten sonra onunla uğraşıyor bu beni dahada çok sinir ediyor. İzin günleride sürekli kavga etme peşinde, şuraya gitsek mi bunu yapsakmk fln desem tartışma çıkarır ne gerek var diye.

ya sorması ayıptır ama yatak hayatınız nasıl? ilgi var mı? olmadı eve gelmeden bebeği uyut güzel bir sofra hazırla süslenip püslen. belkide o senden ilgi görmediğini düşünyordur.

ya sorması ayıptır ama yatak hayatınız nasıl? ilgi var mı? olmadı eve gelmeden bebeği uyut güzel bir sofra hazırla süslenip püslen. belkide o senden ilgi görmediğini düşünyordur.
İyi diyemem ama çok şükürki bebeğim sorunsuz erkenden uyur ama uyuduktan sonra evde sanki kimse yok gibi.. ben yakşaştığımda brni hep geri itti kendinden artık benimde içimden ona yaklaşmak gelmiyor ..

İyi diyemem ama çok şükürki bebeğim sorunsuz erkenden uyur ama uyuduktan sonra evde sanki kimse yok gibi.. ben yakşaştığımda brni hep geri itti kendinden artık benimde içimden ona yaklaşmak gelmiyor ..
ya içine kurt düşürmek istemiyorum ama o telefonla o kadar saat napıyor? hiç baktınmı telefonuna

Yanımda uğraşıyor sürekli video izliyor şu an bile

bende sürekli telefonla uğraşıyorm eşim de rahatsız ama ben bi yandan konuşuyorm ne videosu izliyor eşin?

bu adamla herseyi tek tek konuşman lazım cok ciddi şekilde hemde tüm içindekileri dökmen lazım eksiksiz. ister surat assın ister küssün yeterki sen rahatla

bu adamla herseyi tek tek konuşman lazım cok ciddi şekilde hemde tüm içindekileri dökmen lazım eksiksiz. ister surat assın ister küssün yeterki sen rahatla
Rahatsiz oldugumu biliyor psikoloğa bile gittik yeni düzelir gibi oluyor sonra bi bakıyorum başa sarıyor ne yapacağımı şaşırdım vallahi ..

Benin esim cok yorgun olduğunda anlattiginiz gibi tipki ama genelde ilgilidir. Siznki devamli öyleymiş cok zordur eminim haftada bir denk geliyorum o bile cok agirima gidiyor. Hamilelikte naptiniz o zamandami öyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…