Evli ama yanlız..

Nişanlıyken nasıldı ?
Nişanlıyken daha iyidik didişip duruyorduk ama ayrı ülkelerdeydik telefonda bile tartışma olmasa konuşacak birşey bulamıyorduk. Yani bilemiyorum anlaşamadığım insam çok nadirdir ama eşim neden böyle anlam veremiyorum.

Bir süreçtir geçer bence siz sadece bebişinizle ilgilenin ne tatlıdır ya maşallah Allah analı babalı büyütsün..

evlilik çatısı altında yalnızlık çok kendimden biliyorum,
4 yıl dayanabildim.
Ayrılık aşamasına bile geldik defalarca ayrılamıyoruzda. Ayrılamam ben ayrılırsam şöyle olurum böyle olurum diyor. Anlaşamasakta ben seni seviyorum böyle devam etsin ama yinede beraber olalım diyor. Öyle diyince çıldırcak gibi oluyorum yani düzelmeyim ben kabul et der gibi

Yeni evlisin galiba :) yıllar sonrada keşke eve hiç gelmese diyeceksin

ya ne güzel işte konuşmuyor o yanında sesli sesli video izliyorsa sende sesli aaa bak de kk daki konuları filan oku zaten ilgisini çeken konular olacaktır . burada bir abla bu benim yorumum buda eşimin yorumu diye yazıyordu eskilerden sende öyle olursun ... Bide yeni evlisiniz ve bence konuşacak konunuz yok yada konuştuğunuz konu eşinizi sarmıyor ... birde bolca kitap okutun kitap okuyan insanlar muhabbet etmeyi çok sever :) bunu bu yolla da aşabilirsiniz .

valla bilmiyorum artik ne yapacagimi sanirim bu böyle devam 4 senelik evliyim ama 4 senedir degismeyen adam bu saatten sonra hic degismez..
kitap okumaya vakti olursa beyefendinin okur, baslar ama yarim birakir her seferinde onu da internet telefon tv araba motor daha cazip geliyor tabi

Bizde aynı sizin gibiydik ... Ben eşime beden beni yalnız bırakıyorsun diye dırdır yaptıkça beni iterdi..bigün baktım sadece kendimi üzdüğüm ile kalıyorum .vazgeçtim başının Etini yemekten .sonra ikinci çocuğum oldu ve onlarla vakit geçirmeye ,eğitmeye o kadar alıştım ki bir Zaman sonra ona olan düşkünlüğüm azaldı.işin garip tarafı eşim bana düşkün olmaya başladı.sanırım artık eskisi kadar konuşmadığından rahatladı adamcağız .ama bazı insanların yapısı böyledir zorla değiştiremezsin ...

BILMIYORUM CANIM VALLAHI SADECE BENIMLE KONUYMUYOR BENDE BUNU ANLAMIYORUM BASKALARIYLA GAYET GÜZEL UZUN UZUN SOHBETLER EDEBILYIOR NEDEN BANA GELINCE YAPISI BÖYLE OLUYOR ANLAM VEREMIYORUM
AMA ESKISI KADARDA COK TAKMIYORUM ESKIDEN DAHA DA BAGIMLIYDIM DIYEBILIRIM BELKI BENDE IKINCI COCUKTAN SONRA TAMAMEN KOPARIRIM KENDIMI ADAMCAGIZDAN

Aynen benim elimimde muhabbeti çok iyi dışarıda .mahalle muhtarı gibi bilmediği ,ilgilenmediği kimse yok ama bana gelince konuşmaz .bende yıllarca sorguladım kendimi acaba bende mi sorun var diye .ama baktım ki benimle de sorunu yok bende kendime başka meşguliyetler buldum.oda rahatladı ve Mutlu olmaya başladığında bana düşkünleşmeye başladı .şimdi benim ona bakmaya zamanım yok tabi orası ayrı :) roller değişti yani

Klasik evli öküz bence. İnsanlar da iyice telefonun dibinde hayatlar yaşamaya başladı zaten herkesin kafası önüne eğik kimse kimsenin yüzüne bakmıyor b.k var sanki o ekranda

umairm benim esimde degisir bu sekilde ya, cok bunaldim yani kimseyi tanimiyorum kaldigim yerde gidebilecegim fazla bir yer yok maalesef anca kizim hava alsin diye cikiyoruz ama sohbet edecek kimsem yok, hal böyle olunca kabak esime patliyor ama ondada simdilik tik yok bakalim nolacak halimiz ...

Klasik evli öküz bence. İnsanlar da iyice telefonun dibinde hayatlar yaşamaya başladı zaten herkesin kafası önüne eğik kimse kimsenin yüzüne bakmıyor b.k var sanki o ekranda
aynen öyle canim maalesef biz bu zamanda böyle yasiyorsak, bizim cocuklarimizi düsünmek bile istemiyorum ilerde ..

Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum benim eşimin düzelmesi 4 yılı buldu maalesef .tam da düzelmiş sayılmaz çok muhabbeti falan da hala yok ama bende rahatım böle .iki evladım var muhabbet edecek elhamdulillah .kendinize meşguliyetler bulun bunun için çaba sarfedin kafanızı dağıtmaya bakın derim ben .bir de şöyle bir durum var etrafınızda insan olmaması Bi yönden kötü değil .çünkü samimi insan bulmak zor .derdinş birine açsan herkese yayıyorlar sonra daha büyük bela oluyor

4 yillik evliyizz canim bizde bakalim insallah düzeliriz, haklisin samimi ve güvenilir birini bulmam zor kimsenin icini bilemiyoruz anlatir korkusuyla etrafa dertlesemiyoruz artik ... bebegim daha 9 bucuk aylik ama kendime mesgul olabilecegim birseyler ariyorum zaten psikolog tavsiyeside bu yöndeydi kurs fln bakiyorum insallah düzeliriz bizde

Esin baya ilgisiz anlaşılan.konus diycem ama konusulunca da tartışmaya donusur Allah bilir.sen çabala bakalım iletişim kurmak için,birseyler planla belki değişir zamanla

Esin baya ilgisiz anlaşılan.konus diycem ama konusulunca da tartışmaya donusur Allah bilir.sen çabala bakalım iletişim kurmak için,birseyler planla belki değişir zamanla
konusuyoruz konusuyoruz ayni canim bir iki gün düzeliyor donra eski düzen devam ediyor .. ama ben bu duruma alismak istemiyorum degimesini istiyorum ama o da zor gibi gözüküyor arada bir patliyorum artik bi süre susuyorum flln deniyorum her sekilde bir seyler .. hayirlisi .. sadece düsündügüm ben böylemi yaslancam bu adamla diyorum bazen, kendinede diyorum gülüyor gamsiz adam.. fazla rahatsin dedim bu gün anladi biraz öyleyim haklisin diyor ya uyuz ediyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…