Aynıydı canım maalesef .. hastaneye giderdik 1saat sürerdi ağzını açmazdı aşırı ilgisiz .. değiştiremiyorum benim yapım böyle diyor işin içinden çıkıyor ama nedense sadece bana yapısı böyle ..Benin esim cok yorgun olduğunda anlattiginiz gibi tipki ama genelde ilgilidir. Siznki devamli öyleymiş cok zordur eminim haftada bir denk geliyorum o bile cok agirima gidiyor. Hamilelikte naptiniz o zamandami öyleydi
Eşime arada bir evli olduğunu hatırla ve eşine vakit ayır dedi. Güya eşim erken evlendiğini düşünüyormuş ve kendini daha bi koca bi baba gibi hissedeniyormuş. Yaşayamadığı duyguları varmış bunu söyledi psikoloğa. Bende bunun üzerne benim suçum ne evlenmek isteyen sendin ben seni büyütmekle uğraşmak isteniyorum dedim. Sanırım bizim durumdan psikoloğum psikolojisi bozuldupsikologun teshisi ne peki allah için? ne tavsiye etti.
kocan sensiz yaşıyor madem sen de onsuz yaşa.Rahatsiz oldugumu biliyor psikoloğa bile gittik yeni düzelir gibi oluyor sonra bi bakıyorum başa sarıyor ne yapacağımı şaşırdım vallahi ..
Ay kiyamam ya benimki 1 2 saat boyle davransa aglama krizlerine giriyorum sen beni sevmiyorsun diye adama acidim şimdi. Sizinkinede yok evlilik agir gelmismis yok baba olamamismis bahanelere bak. Hepimiz zaman zaman boyle düşünüyoruz ama es olma sorunlulugundan baba olma sorunlulugundan bu bahanelerle kacilamazAynıydı canım maalesef .. hastaneye giderdik 1saat sürerdi ağzını açmazdı aşırı ilgisiz .. değiştiremiyorum benim yapım böyle diyor işin içinden çıkıyor ama nedense sadece bana yapısı böyle ..
Değişmedi zaten bende 4sene çalıştım onu anlıyorum ama ben çalışırken o da bana aynı şekilde davranıyordu.adamın yapısı öyle belki konuşmayı sevmiyor . kendi haline bırak . sen çalışmıyorsan enerjin fazladır . ama çalışınca insan yorgun oluyor o yüzden de uymuyor enerjiler . bence olduğu gibi kabullenmelisin . değişeceğini sanmam .
aslında çoğu erkek öyl ebence ..çok takılma . sen takıldıkça daha çok gözüne batar .Değişmedi zaten bende 4sene çalıştım onu anlıyorum ama ben çalışırken o da bana aynı şekilde davranıyordu.
arkadaşa katılıyorum.onsuz planlar yap akşam mesela dışarı çıkabilirsen geldiğinde evde olma bakalım yemeği çamaşırı bir kaç kez hazır olmasın. klasik erkek yorumu yaşamış piskolaga eşin. gençliğime doyamadım bla bla bla...kocan sensiz yaşıyor madem sen de onsuz yaşa.
dikkatini çekmek için kendine göre iş yap. mesela kendine sofra kur. sadece kendine tabak kaşık yemek koy. konuşmaya çalışırsa duyma. ısrar ederse "senin gibi davranıyorum" de geç. o peşinde dolanır belki.
ben de sana alışamıyorum de.
Canım üzülme ama eşin artık seni sevmiyor olabilir. Ya bu durumu kabullenip sen de alıp eline teli video izliceksin ya da bi cinnet gecirip onun burnundan getirip ilgisini çekeceksin ya da..... ayrılık. Ama bu sebeple ayrılık olmaz. Biraz mücadele et. Mesela onu kiskandir birazEşime arada bir evli olduğunu hatırla ve eşine vakit ayır dedi. Güya eşim erken evlendiğini düşünüyormuş ve kendini daha bi koca bi baba gibi hissedeniyormuş. Yaşayamadığı duyguları varmış bunu söyledi psikoloğa. Bende bunun üzerne benim suçum ne evlenmek isteyen sendin ben seni büyütmekle uğraşmak isteniyorum dedim. Sanırım bizim durumdan psikoloğum psikolojisi bozuldu
Bende aynı durumdayım tatlım ilgi alska sıfır iki lafın belini kıramıoruz konuşalım desek kavga cıkıyor b.k gibi evlilik anlicağnBazen neden evlendim diye sorguluyorum kendimi, evlendiğim günden eşimle hiç hoş sohbetli-muhabbetli bir çift olamadık. Bütün gün yalnızım evde şükürki bebeğim var ama ilk evlendiğimden bu yana eşim çalışıyor geliyor ama ne bir sohbet ne bir muhabbet.. o yokkende yalnızım işten gelmesine yakın seviniyorum fln. ama o yine yalnızlığımı suratıma çarparcasına kendi dünyasına çekiliyor. Bıktım artık böyle olcaktıysa ben neden evlendim? Bıktım artık.. sizin eşleriniz nasıl yolsa bu gerçekten benim şanssızlığım mı.. ??
Bende aynı durumdayım tatlım ilgi alska sıfır iki lafın belini kıramıoruz konuşalım desek kavga cıkıyor b.k gibi evlilik anlicağn
Doğum yapalı 2 ay oldu cok şükür bebeğim var o dan önce calıöıyordum şimdi sürekli evdeyim evin her ihtiyacını da bn karşılardım market falan şiödi dışarıda cıkamıyorum hadi önceden tüm ihtiyaçlarımı karşılıyordum yalnızlık koymuyordu şimdi bide ona muhtaçmış gibiyim şuanda koyuyor tek derdi işi gücü en cok calışan en zor işi yapan yoğun çalışan o bından dolayı evle benle ilgilenemediğinş söylüyor aşırı yorulşuyor cünküü ::evlilik çatısı altında yalnızlık çok kendimden biliyorum,
4 yıl dayanabildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?