Evli ama yanlız..

Benin esim cok yorgun olduğunda anlattiginiz gibi tipki ama genelde ilgilidir. Siznki devamli öyleymiş cok zordur eminim haftada bir denk geliyorum o bile cok agirima gidiyor. Hamilelikte naptiniz o zamandami öyleydi
Aynıydı canım maalesef .. hastaneye giderdik 1saat sürerdi ağzını açmazdı aşırı ilgisiz .. değiştiremiyorum benim yapım böyle diyor işin içinden çıkıyor ama nedense sadece bana yapısı böyle ..

psikologun teshisi ne peki allah için? ne tavsiye etti.
Eşime arada bir evli olduğunu hatırla ve eşine vakit ayır dedi. Güya eşim erken evlendiğini düşünüyormuş ve kendini daha bi koca bi baba gibi hissedeniyormuş. Yaşayamadığı duyguları varmış bunu söyledi psikoloğa. Bende bunun üzerne benim suçum ne evlenmek isteyen sendin ben seni büyütmekle uğraşmak isteniyorum dedim. Sanırım bizim durumdan psikoloğum psikolojisi bozuldu

Rahatsiz oldugumu biliyor psikoloğa bile gittik yeni düzelir gibi oluyor sonra bi bakıyorum başa sarıyor ne yapacağımı şaşırdım vallahi ..
kocan sensiz yaşıyor madem sen de onsuz yaşa.
dikkatini çekmek için kendine göre iş yap. mesela kendine sofra kur. sadece kendine tabak kaşık yemek koy. konuşmaya çalışırsa duyma. ısrar ederse "senin gibi davranıyorum" de geç. o peşinde dolanır belki.
ben de sana alışamıyorum de.

adamın yapısı öyle belki konuşmayı sevmiyor . kendi haline bırak . sen çalışmıyorsan enerjin fazladır . ama çalışınca insan yorgun oluyor o yüzden de uymuyor enerjiler . bence olduğu gibi kabullenmelisin . değişeceğini sanmam .

Ay kiyamam ya benimki 1 2 saat boyle davransa aglama krizlerine giriyorum sen beni sevmiyorsun diye adama acidim şimdi. Sizinkinede yok evlilik agir gelmismis yok baba olamamismis bahanelere bak. Hepimiz zaman zaman boyle düşünüyoruz ama es olma sorunlulugundan baba olma sorunlulugundan bu bahanelerle kacilamaz

Değişmedi zaten bende 4sene çalıştım onu anlıyorum ama ben çalışırken o da bana aynı şekilde davranıyordu.

Az önce ben yatıyorum dedim hemen bıraktı telefonu otur bakalım fln dedi. Beklemedeyim . . .

Değişmedi zaten bende 4sene çalıştım onu anlıyorum ama ben çalışırken o da bana aynı şekilde davranıyordu.
aslında çoğu erkek öyl ebence ..çok takılma . sen takıldıkça daha çok gözüne batar .

arkadaşa katılıyorum.onsuz planlar yap akşam mesela dışarı çıkabilirsen geldiğinde evde olma bakalım yemeği çamaşırı bir kaç kez hazır olmasın. klasik erkek yorumu yaşamış piskolaga eşin. gençliğime doyamadım bla bla bla...

Canım üzülme ama eşin artık seni sevmiyor olabilir. Ya bu durumu kabullenip sen de alıp eline teli video izliceksin ya da bi cinnet gecirip onun burnundan getirip ilgisini çekeceksin ya da..... ayrılık. Ama bu sebeple ayrılık olmaz. Biraz mücadele et. Mesela onu kiskandir biraz

Bende aynı durumdayım tatlım ilgi alska sıfır iki lafın belini kıramıoruz konuşalım desek kavga cıkıyor b.k gibi evlilik anlicağn

Bence bu ısrarcı tavırlar daha da uzaklaşmaniza sebep olacaktır. Adamın size, evliliğe karşı tüm ilgisi kaybolmuş. Karşısinda sürekli aksini talep eden, bu yüzden krizler geçiren birini görmek onu sadece kafa olarak daha çok yoracak. İstediklerinizi yapsa da zoraki yapacak herşeyi. Haklı mı ? Asla değil. Evliliğe hazır değilse evlenmeyecekti. Ama olan olmuş, çocuk da var. Siz de biraz kendi dunyaniza çekilin. Kendinizi geliştirmeye yönelin. Belki bu halinizi gizemli bulur. Sizi keşfetmeye çalışmak heyecan verebilir. Biraz o yokmuş gibi yaşayın, ama bunu onu cezalandırır için değil, kendiniz için yapın. Hayat esinizden ibaret olmasın.

Hakkaten herkesin kocasi böyle ilgisiz mi şimdi ya?
Bana pek normal gelmedi

Çocukla ilgileniyor mu peki esiniz?

Evlilik böyle değik tabi ki ama çocukla eşinizle birlikte bişey yaparak başlayın mesela çocuklar varken didişip dururuz çünkü onlardan birbirimizin dediğini anlamıyoruZ bizde çocuklar varkeb oyun oynuyoruz sadece masada yemekte gününü anlatır herkes onlar uyuyunca sohbet edip dertleşiriz ama inatlaşmayın derim iş çıkmaza girmesin

evlilik çatısı altında yalnızlık çok kendimden biliyorum,
4 yıl dayanabildim.
Doğum yapalı 2 ay oldu cok şükür bebeğim var o dan önce calıöıyordum şimdi sürekli evdeyim evin her ihtiyacını da bn karşılardım market falan şiödi dışarıda cıkamıyorum hadi önceden tüm ihtiyaçlarımı karşılıyordum yalnızlık koymuyordu şimdi bide ona muhtaçmış gibiyim şuanda koyuyor tek derdi işi gücü en cok calışan en zor işi yapan yoğun çalışan o bından dolayı evle benle ilgilenemediğinş söylüyor aşırı yorulşuyor cünküü ::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…