Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılmıyorum size aldatmak psikolojik sorun değil , düpedüz karaktersizliktir.
Beğenilmek istiyormuş , bunun üstesinden gelemeyen insan anne olmayı bile hak etmiyor.
Sağlıklı bireyler yetiştiremez , çok istiyor ise boşansın kendisini beğendiği ilgi , alaka , şevkat gösteren kişi bulsun , mutlu mesut yaşasın , kimseyi ilgilendirmez,ancak bu şekilde davranışlar hayatındaki eşe , kadın veya erkek fark etmeksizin çok büyük saygısızlık...
ama yeri gelince düşünse bile aldatmış oluyor diyebiliyoruz yada ne bilim bugün düşünen yarın yapar diyebiliyoruz her kadın beğenilmek ister ama her beğenilmek isteyen kadında bunu yaparsa ohooogerçek bu
erkekler kadınlar gibi değildir onlar aldatır en küçük fırsatı değerlendirebilir sadece seks için yapabilir yani
kadınlar beğenilmek arzulanmak kadın gibi hissetmek ister. bunu kocası yapamadıeı için kendini değersiz hissediyordur ve bu ihtiyacını böyle yanlış bir şekilde gidermeye çalışıyordur.
tabi sadece ihtimaller teşhis için dr a gitmesi şart tanımıyorum bile
isim vermediği sürece yada kişiyi tanımadığımız sürece günaha girmeyiz bencehe arti olarak sen onun duasinin kabulunu sorgulayacagina once kendini sorgula bir insanin ayibini binlerce insana yaydin su an sen mukemmelsin dimi ? bu kadar acik olmana gerek yoktu senin yaptiginla onun yaptiginin ne farki var muslumansaniz eger bilin boyle seyleri yaymakda cok buyuk gunah herkes once kendine baksin
Dediğiniz gibi olmasını dilerdim hakikaten, maalesef değil , her insan beğenilmek ister , şimdi bu durumda eşler birbirini beğenmiyor ve ilgilenmiyor , her iki tarafta eksiğini bu yol ile kapatsın mı ? Evdeki elden de vaz geçmiyor hem aldatıyor, hemde bütün maddi ihtiyaçlarını karşılaştırıyor...aslında tüm bu davranışlar doğum sonrası gerçekleşir çoğunlukla
doğum sonrası depresyonunu baskılaya baskılaya böyle oluyo
her psikolojisi bozuk insan aldatmaz her aldatanın da psikolojisi bozuk değildir.
bu olayda anladığım bu sadeçe.
yani bu bir sığınma değil olamazda. kendinde bi eksiklik hisbettiği zaman da yardım isteyebilirdi eşinden ya da dr dan
bu ülkede bence kimsenin düzgün bi psikolojisi yok ki.
Sadece tedavi olursa bu yaptığı yanlışlığın farkına varacak. şu an beyni yaptığının yanlış olduğunu biliyor ama alıkoyamıyo baksanıza safım duam kabul oldu bu yüzden rüyalarımda görüyorum diyo halbuki aklı fikri o adamda olduğu için rüyasında görüyo. Düşünün bunu bile algılayamayacak düzeyde
Bence Arkadaşınızın psikolojik sorunları var yazık çocuklarına yaRüyasında hep o sevdiği adamı goruyormus Allaha dua ediyor bana göster diye işaret veriyormus rüyasında
firavunun başı bile ağrımazmış hayatında dert tasa olmazmış bilmem anlatabildim miKızlar, arkadaşıma oturmaya gittim (2 kızı var biri 10 diğeri 5 yasinda çocuklarının yaninda) elin adamına çıplak resim atmış hem de 3 kisiyle ayni an da konusuyor telefonundan gördüm şok oldum
Neden böyle yaptığını sordum çok seviyorum ilk defa böyle oldum dedi
Başkaları tarafından beğenilmek hoşuma gidiyor dedi
Her gece onu rüyamda görüyorum dedi sizce ne yapmalıyım onunla muhabbeti kesmeli miyim?
Allaha hep dua ediyorum diyor
Ve hep duaları kabul oluyor
Böyle birşey olabilir mi?
Dediğiniz gibi olmasını dilerdim hakikaten, maalesef değil , her insan beğenilmek ister , şimdi bu durumda eşler birbirini beğenmiyor ve ilgilenmiyor , her iki tarafta eksiğini bu yol ile kapatsın mı ? Evdeki elden de vaz geçmiyor hem aldatıyor, hemde bütün maddi ihtiyaçlarını karşılaştırıyor...
Hem pastası duruyor , bir yandanda evini çocuklarının ilgisini alakasını olan zamanını boş boş insanlar ile harcayarak ,cheesecake istiyor hemde 3 ayrı çeşid ile.
Bilemiyorum annelik apayrı bir şey yarın bir gün duyulur ise ki hiç bir şey gizli kalmaz , çocukların bu iğrenç aldatma travmasını aldatmaları çok ağır oluyor .
Psikolojik destek hepimiz için gerekli , ancak bu durum için çözüm değil , binlerce insan var kendilerinden ödün veren ilgi alaka görmediği için boşanan , mücadele edip sevgiyi arayan , yolu bu olmamalı , bir de dua edermiş , tövbe tövbe:)
hasta olan yapıyor malesefama yeri gelince düşünse bile aldatmış oluyor diyebiliyoruz yada ne bilim bugün düşünen yarın yapar diyebiliyoruz her kadın beğenilmek ister ama her beğenilmek isteyen kadında bunu yaparsa ohooo
en iğrenç yanıda bu ama ben yine de ılımlı olamıycam aldatan erkeğe tepkim neyse dediğm gibi öyle bi noktaya geliyoruz ki ateş püskürüyorum aldatan kadınada aynı muamelehasta olan yapıyor malesef
şjyle bir şey var biz hep erkekler yapıyor sanıyoruz ancak aldatma eşit oranda. sadece kadınlar daha iyi saklıyo malesef ki malesef ve iki tarafta evli oluyor
dusuncenize saygi duyuyorum usagi ama bence bir farki yok mesela ben bir kisiye su iyiligi yaptim bir kisiye su kadar para verdim derken de isim versek de vermesek de ayip karsilaniyor degil mi ben o mantikla bunu da ayip buluyorum yani benim dusuncem bu isim verdi veya vermedi en nihayetinde bayanin kotu seylerini ifsa ediyor ve cogu kisi Allah cezasini versin su bu diyor isim belli olmasa da yapilan yanlis acik ediliyor ve burada ismini bilmedigimiz birinin giybetini yapiyoruz.isim vermediği sürece yada kişiyi tanımadığımız sürece günaha girmeyiz bence
Hayat işte herkes farklı bakıyor veya yaşıyor , bize Allah ım ıslah etsin demek düşüyor şu durumda , en çok da o minik günahsız çocuklar mutlu olsun inşallah...evlilik bu her daim aynı ilgi alaka zaten olmuyor bilmiyorum belki de kadın da aldatıldı öyle kocası tarafından aldatılıp da aldatan da çok intikam alıyorlar güya akıllarınca. hem koca parası yiyip hem neyse bu konuda söylenecek şey yok ama tedavi olması şart evliliği içim zatem bir şey diyemem adam duysa of of yani.
şeye acıdım allah dualarımı kabul ediyo demiş ya allah akıl fikir versin
o zaman bu şekilde düşünürsek bdv nin kapanması gerek dimi iki konudan biri böyle konu oluyor çünküdusuncenize saygi duyuyorum usagi ama bence bir farki yok mesela ben bir kisiye su iyiligi yaptim bir kisiye su kadar para verdim derken de isim versek de vermesek de ayip karsilaniyor degil mi ben o mantikla bunu da ayip buluyorum yani benim dusuncem bu isim verdi veya vermedi en nihayetinde bayanin kotu seylerini ifsa ediyor ve cogu kisi Allah cezasini versin su bu diyor isim belli olmasa da yapilan yanlis acik ediliyor ve burada ismini bilmedigimiz birinin giybetini yapiyoruz.
Harem kurmuş yelloz gorusmeyi kesin.. kurunun yaninda yasta yanar..duasida kabul olabilir niye olmasin ki allahin hesabini bilemezsin.Kızlar, arkadaşıma oturmaya gittim (2 kızı var biri 10 diğeri 5 yasinda çocuklarının yaninda) elin adamına çıplak resim atmış hem de 3 kisiyle ayni an da konusuyor telefonundan gördüm şok oldum
Neden böyle yaptığını sordum çok seviyorum ilk defa böyle oldum dedi
Başkaları tarafından beğenilmek hoşuma gidiyor dedi
Her gece onu rüyamda görüyorum dedi sizce ne yapmalıyım onunla muhabbeti kesmeli miyim?
Allaha hep dua ediyorum diyor
Ve hep duaları kabul oluyor
Böyle birşey olabilir mi?