Evli arkadaşım kocasını aldatıyor ve Dualarım hep kabul oluyor diyor?

o zaman bu şekilde düşünürsek bdv nin kapanması gerek dimi iki konudan biri böyle konu oluyor çünkü
soyle anlatirsam derdimi anlasabiliriz sanirim bana kotu gelen su bu kotu is yapan sahis bayani kendine ortak etmek istemiyor ya da bayani rahatsiz etmiyor bayan bunlari duydugu bildigi halde gelse dese ki aarkadasligimi keseyim mi eyvallah ,ya da dese ki icim rahat degil esine soylesem mi eyvallah ya da bu bayanla kendi arasinda bir dert olsa yine paylasmasini garipsemem cunku onunla alakali bir durum olur onu rahatsiz eden durum olur. Fakat bu bayan bu olaya sahit oluyor arkadasligini kesmiyor esini aldatiyor diye vicdan yapmiyor tek takildigi su kadinin butun dualari kabul oluyormus. Simdi anlatabildim mi derdimi ? Saglikli bir insan boyle biriyle gorusmez yarin oburgun kadin yakalansa arkadasim da biluyordu dese bu kadin sanki ona yardim etmis gibi olacak ne malum kadinin ne yapacagi? bende konu sahibine dedim ki kimin duasi ne olur Allah bilir once herkes kendine baksin o yappiyor sende gelmis yayiyorsun ne alaka ? Senin yaptiginda ayip dedim bende. Umarim anlatabildim

Kızlar, arkadaşıma oturmaya gittim (2 kızı var biri 10 diğeri 5 yasinda çocuklarının yaninda) elin adamına çıplak resim atmış hem de 3 kisiyle ayni an da konusuyor telefonundan gördüm şok oldum
Neden böyle yaptığını sordum çok seviyorum ilk defa böyle oldum dedi
Başkaları tarafından beğenilmek hoşuma gidiyor dedi
Her gece onu rüyamda görüyorum dedi sizce ne yapmalıyım onunla muhabbeti kesmeli miyim?
Allaha hep dua ediyorum diyor
Ve hep duaları kabul oluyor
Böyle birşey olabilir mi?
Arkadaşınızın yaptığı iğrenççççç eşinden boşansın Madem evlilik kurumuna leke getirmesin

Üçünü birden mi seviyomuş, bir de eşi etti sana 4 kişi
Çüş yani
Az önceki konuları solda sıfır bırakır bu kadın, kadın demeye de 1000 şahit ister ama neyse
Ne duası o çarpılmış bence, bunlar dua sonucu değil beddua sonucu olsa gerek
Aynen kardeşim.

Hey tanrım bana üç tane
Üç de yetmez beş tane
Beş de yetmez yedi tane
Ver ver ver ver ver allahım ver

Şeklinde bir duaysa evet kabul oluyordur ;)

ahlaksız kadın nefsinin esiri olmuş seni kocan begenmişte iki çocuk vermiş yerinde olsam hemen konuşmayı keserim onunla

Azgın teke olmuş kadın yakında başını yer tatlım. Uzak dur ki zarar görme

en iğrenç yanıda bu ama ben yine de ılımlı olamıycam aldatan erkeğe tepkim neyse dediğm gibi öyle bi noktaya geliyoruz ki ateş püskürüyorum aldatan kadınada aynı muamele

kim ister ki aldatmak kimse istemez.
bazıları göz yumar bazıları göz yummaz

Yazik ya pes ciplak fotoya uc kisi az bile bulmus ruyayla duayla ugrasmasin bence azmis gitsin yatsin sende uzak dur bi soz var .bana arkadasini soyle sana kim oldugunu diyim

Benim kuzenim de sesli chat sitesinden birileriyle konusuyormus hatta kizina da heriflerden birine baba dedirtiyormus.

Muhtemelen sonlari da boyle olur :KK53:
images (1).webp

Duyduklarimiza sasiramicak hale geldik tövbe Yarabbim.. boşansin ne yapıyorsa yapsın. Bide iki kızı var nasıl yetişir böyle annenin elinde!!
Bence muhabbeti kesin Allah korusun size de zararı dokunur

Bence kocasına bir iyilik yapın da bu kadının me haltlar çevirdiğini anlatın yazıkk..

Ya defolsun gitsin yelloz,yiyorsa bu haltı sizi niye bulaştırıyor .Uzak durun.Sizi de suç ortağı yapmaya kalkar yakında.

Back
X