- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 43
- 33
soyle anlatirsam derdimi anlasabiliriz sanirim bana kotu gelen su bu kotu is yapan sahis bayani kendine ortak etmek istemiyor ya da bayani rahatsiz etmiyor bayan bunlari duydugu bildigi halde gelse dese ki aarkadasligimi keseyim mi eyvallah ,ya da dese ki icim rahat degil esine soylesem mi eyvallah ya da bu bayanla kendi arasinda bir dert olsa yine paylasmasini garipsemem cunku onunla alakali bir durum olur onu rahatsiz eden durum olur. Fakat bu bayan bu olaya sahit oluyor arkadasligini kesmiyor esini aldatiyor diye vicdan yapmiyor tek takildigi su kadinin butun dualari kabul oluyormus. Simdi anlatabildim mi derdimi ? Saglikli bir insan boyle biriyle gorusmez yarin oburgun kadin yakalansa arkadasim da biluyordu dese bu kadin sanki ona yardim etmis gibi olacak ne malum kadinin ne yapacagi? bende konu sahibine dedim ki kimin duasi ne olur Allah bilir once herkes kendine baksin o yappiyor sende gelmis yayiyorsun ne alaka ? Senin yaptiginda ayip dedim bende. Umarim anlatabildimo zaman bu şekilde düşünürsek bdv nin kapanması gerek dimi iki konudan biri böyle konu oluyor çünkü