ailenizden kurtuluş yolu olarak evlilik oluşması doğru değil evlilik doğru insanı bulduğunuza inancınızla yapılmalı3 senelik bir ilişkim var iyi kötü ilerliyor. Üniversiteyi bitirip eve geldim ailemle bir çok sıkıntı yaşadım şiddet de başta olmak üzere. Erkek arkadaşımda da öyle durumlar var ailesiyle sürekli tartışma durumu vs. İkimiz de evlenip artık huzura ermek istiyoruz. Evlilik çare mi daha yaşlarımız 22-23. Burda bir çok şey okuyorum boşanmalar aldatmalar. Eminim beni buna yiten de ailemin bana olan tavırları. Bir an önce işleri yoluna koyup burdan kurtulmak istiyorum.
evlilik için ve bu tarz kararlar için emin ol çok erken.bende üniv de biriyle görüşüyordum ailem istemedi olaylı bir şekilde ayrıldık kaçmayı bile düşünmüştüm ama zaman geçtikten ve daha da olgunlaştıktan sonra iyiki engel olmuşlar ve öyle birşey yapmamisim dedim.33 yaşımda evlendim evet biraz geç belki ama aklım başımda daha doğru kararlar alıyorum su anda.bence yanlış karar alıyorsun sonradan pişman olma3 senelik bir ilişkim var iyi kötü ilerliyor. Üniversiteyi bitirip eve geldim ailemle bir çok sıkıntı yaşadım şiddet de başta olmak üzere. Erkek arkadaşımda da öyle durumlar var ailesiyle sürekli tartışma durumu vs. İkimiz de evlenip artık huzura ermek istiyoruz. Evlilik çare mi daha yaşlarımız 22-23. Burda bir çok şey okuyorum boşanmalar aldatmalar. Eminim beni buna yiten de ailemin bana olan tavırları. Bir an önce işleri yoluna koyup burdan kurtulmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?