- 13 Haziran 2011
- 12.699
- 7.788
- 448
arkadaşlar -özelliklede evli arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var . yaza düğünüm var. ailemin maddi durumu iyi değil o yuzden düğüne yakın kredi çekeceğim 3000-4000 kadar. ayrıca yatak odasınıda alıp taksitle odeyeceğim malum. sizlere danışmak istediğim soru şu . krediyi 24 ay vadede çekmek istiyorum ki yatak odası taksitiyle birlikte yaklaşık aylık 300-320 gibi birşey ödeyeceğim o zaman. ama nişanım diyor ki vadeyi uzat çünkü bende kredi çekeceğim iki sneede ödemeye kalkarsan aylık 300-320 bizi zorlar iyice sıkışırız diyor. nişanlımda kredi çecek 4 yılda ödeyecek .takılarla belki birini kapatırız belkide sadece halı-perdeye gider bilemiyorum.
arkadaşlar 2 senede ödemeye çalışırsak geçinmemiz daha mı zor olur acaba? evimiz kira olacak . şimdi iyice kafam karıştı . 2 senede ödersem aylık 300, 4 senede ödersem 150 gibi ödemesi olacak bana.bu arada nasip olursa çoçuk olayınıda çok bekletmek istemiyorum onuda belirteyim
arkadaşlar 2 senede ödemeye çalışırsak geçinmemiz daha mı zor olur acaba? evimiz kira olacak . şimdi iyice kafam karıştı . 2 senede ödersem aylık 300, 4 senede ödersem 150 gibi ödemesi olacak bana.bu arada nasip olursa çoçuk olayınıda çok bekletmek istemiyorum onuda belirteyim