evli arkadaşlar fikir verebilir mi?

bence eşinizde aynı bankadan çekin masraf az verirsiniz en azından
uzun vadeli çekin paranız olursa kısa vadede kapatırsınız
ben öyle yapıyorum
bazen 1 taksit ödüyorum bazen 3
o ayki duruma göre değişiyor
böyle hemen bitirip çocuk sahibi olabilirsiniz inşallah

yata odasını peşin ödersem hem belki indirim yaparlar belki. ne zormuş arkadaşlar düğün yapmak hakkaten.
krediyi tek yerden çekmek mantıklı ama ne bileyim nişanlıma bunu söylerken çekinirim gibime geliyor. sonuçta tek kişi adına onun borcu olcak gibi sanki. tamam saçma gelebilir bu soylediklerim ama ne bileyim sen çek birlikte öderiz demem lazım dimi

artık tek bır bırey gıbı hareket etmenız gerektıgı ıcın ıkınız ortak bır kredı cekın.ortak hesaplar yapın.senın masrafın benım masrafım kısmını bır an once asmanız gerekıyor.

ya işte ben bu para konularında rahat davranamıyorum. çekiniyorum galiba. haklısınızız artık sen ben olmayacak ama ne bileyim konuşamıyorum oyle

canım bence bu konuda nişanlını dinle çünkü yarın bir sıkıntı olduğunda duyacağın ilk laf ben sana demedim mi olucak o yüzden sen bırak o belirlesin ödeme şeklini ki seninde kafan rahat etsin ayrıcada her şey hemen olucak diye sıkma kendini biraz zamana yayın acele ile alıp ucuzuna kaçıcağınıza zamana yayarak yapın hem daha güzelini alırsınız inan bana çocuk olayında da acele etme sen önce evliliğin tadını çıkar

Eşin kredi çekecek, sen kredi çekeceksin.
Eviniz kira olacak.
İçini karartmak istemem ama işin zor.
Ben olsam en hesaplı olacak şekile yapardım harcamamı.
Aşırıya kaçmadan.
Sonuçta eziyeti çeken siz olacaksınız.

canım bence bu konuda nişanlını dinle çünkü yarın bir sıkıntı olduğunda duyacağın ilk laf ben sana demedim mi olucak o yüzden sen bırak o belirlesin ödeme şeklini ki seninde kafan rahat etsin ayrıcada her şey hemen olucak diye sıkma kendini biraz zamana yayın acele ile alıp ucuzuna kaçıcağınıza zamana yayarak yapın hem daha güzelini alırsınız inan bana çocuk olayında da acele etme sen önce evliliğin tadını çıkar

bu yonden hiç düşünmemiştim haklısınız yarın öbur gun laf duymak boşuna tartışmak istemem bu sebepten oturu.
evet malesef işimiz zor biliyorum ama düğün yapmak kolay değil malesef

Back
X