Anacim takma,hepsinde var öküzlük. Boşuna mi öküz diyoruzYa bizim kedimiz var. Kucuk bir yarasi var. Yatmadan o yaraya merhem surecek aldi kediyi gitti odaya. Ben de odaya girmeden kapiyi caldim. Hani daha isini bitirmediyse kapıyı acinca kedi kacmasin diye. Kedi kucagindaymis. Asagi atlayinca titnagi bacagini acitmis. Efendim niye kendi odama gurerken japi caliyormusum. Yani sacma sapan sebeplerle cikisiyor.
Anacim takma,hepsinde var öküzlük. Boşuna mi öküz diyoruz
Geçmiş olsun canım bebeğin için çok üzüldüm. Evet eşin abartmış biraz kedi olayında büyütecek bişey yok ama anladığım kadarıyla sen de gergin ve hassassın ikinizin de gergin olması iyi değil sen tepkilerini kontrol altına almaya çalış en azından biriniz olumlu davranın gerisi zamanla gelir
Onun için hayat normale döndü artık. Düşünmez,kafaları bizim gibi çalışmıyor. Sen takmamayi ogreceksin tatlımTakma da nereye kadar takma. Diyirum ya zaten hassasim. Bazen düşünüyorum yalnız da yaşamadım ki sıkıntıları. O da gördü. Insan demez mi? Kadın hassas biraz alttan alayım. Gerci hep alttan alan benim.
Normal tabi bu dönem kırılgan olman. Ama bu kadınsı duyguları anlayabilecek erkek gerçekten çok azdır. Sakin sakin konuşmayı ve içindekileri anlatmayı deneyebilirsin benceTesekkur ederim. Bilmiyorum nereye kadar kontrol edebilecem. Cok kırılıyorum.
Onun için hayat normale döndü artık. Düşünmez,kafaları bizim gibi çalışmıyor. Sen takmamayi ogreceksin tatlım
Ahh kiyamamMalesef hep biz birseler ogreniyoruz, biz idare ediyoruz. Aylardir cektiklerim yetmiyor bir de adam kahri cekiyorum. Hayattan sogutuyor bunlar insani. Ben mutfakta agliyorum. Adam horul horul uyuyor. Okuzzz
Normal tabi bu dönem kırılgan olman. Ama bu kadınsı duyguları anlayabilecek erkek gerçekten çok azdır. Sakin sakin konuşmayı ve içindekileri anlatmayı deneyebilirsin bence
Ahh kiyamambasın sağolsun bu arada Rabbim hayırlı,sağlıklı evlat nasip etsin
Nasıl bir tepki veriyorKonusuyorum bazen ama aynı tas aynı hamam. Degisen hic bisi yokk
Ah ne zordur tahmin edebiliyorumTesekkur ederim. Allah kimseye yasatmasin cok zor. Cinsiyet ogrenmeye diye gittik. Bebegimin oldugunu ogrendik.
seni üzmesine izin verme canım bişey deyince kendine güvenli bi şekilde savun kendini, ara sıra vur masaya, bi höööyyyt de hem kendine güvenin gelir hem beyefendi geri adım atar merak etme.
o dediğin sorundan çoğumuz şikayetçiyiz rahat ol, tapuyu alınca böyle oluyolar, istisnalar varda kaideyi bozmuyor yontulmamışlar napcan idare et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?