evli arkadaslar siz de esinizin ilgisizliginden sikayetci misiniz?

ffiancee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
43
11
98
Ankara
Merhaba dostlar, bu gece yine yatmaya hazırlanırken moralim bozuldu. 3 senelik evliyim. Esim normalde iyi biridir. Beni sevdiğini de biliyorum. Ama bazen öyle şeyler soyluyor ki kendimi çok değersiz hissediyorum. Sanki uzaklasiyor benden.

Yaklaşık 2 ay önce bebeğimi düşürdüm. 4 ay boyunca pek çok sıkıntı çektik. Zaten hassasim. Ana o hiç anlamıyor sanki. Sanki o zorlukları biz yasamadık. Off cok yorgunum cokkkk... :'(

Ya bizim kedimiz var. Kucuk bir yarasi var. Yatmadan o yaraya merhem surecek aldi kediyi gitti odaya. Ben de odaya girmeden kapiyi caldim. Hani daha isini bitirmediyse kapıyı acinca kedi kacmasin diye. Kedi kucagindaymis. Asagi atlayinca titnagi bacagini acitmis. Efendim niye kendi odama gurerken japi caliyormusum. Yani sacma sapan sebeplerle cikisiyor.

Anacim takma,hepsinde var öküzlük. Boşuna mi öküz diyoruz

Geçmiş olsun canım bebeğin için çok üzüldüm. Evet eşin abartmış biraz kedi olayında büyütecek bişey yok ama anladığım kadarıyla sen de gergin ve hassassın ikinizin de gergin olması iyi değil sen tepkilerini kontrol altına almaya çalış en azından biriniz olumlu davranın gerisi zamanla gelir

Anacim takma,hepsinde var öküzlük. Boşuna mi öküz diyoruz

Takma da nereye kadar takma. Diyirum ya zaten hassasim. Bazen düşünüyorum yalnız da yaşamadım ki sıkıntıları. O da gördü. Insan demez mi? Kadın hassas biraz alttan alayım. Gerci hep alttan alan benim.

Tesekkur ederim. Bilmiyorum nereye kadar kontrol edebilecem. Cok kırılıyorum.

Takma da nereye kadar takma. Diyirum ya zaten hassasim. Bazen düşünüyorum yalnız da yaşamadım ki sıkıntıları. O da gördü. Insan demez mi? Kadın hassas biraz alttan alayım. Gerci hep alttan alan benim.
Onun için hayat normale döndü artık. Düşünmez,kafaları bizim gibi çalışmıyor. Sen takmamayi ogreceksin tatlım

Tesekkur ederim. Bilmiyorum nereye kadar kontrol edebilecem. Cok kırılıyorum.
Normal tabi bu dönem kırılgan olman. Ama bu kadınsı duyguları anlayabilecek erkek gerçekten çok azdır. Sakin sakin konuşmayı ve içindekileri anlatmayı deneyebilirsin bence

Onun için hayat normale döndü artık. Düşünmez,kafaları bizim gibi çalışmıyor. Sen takmamayi ogreceksin tatlım

Malesef hep biz birseler ogreniyoruz, biz idare ediyoruz. Aylardir cektiklerim yetmiyor bir de adam kahri cekiyorum. Hayattan sogutuyor bunlar insani. Ben mutfakta agliyorum. Adam horul horul uyuyor. Okuzzz

Esin seni olur olmaz terslediginde bagirdiginda durup sen niye boyle davraniyorsun diye soruyor musun yoksa tavir mi aliyorsun sadece ?

Malesef hep biz birseler ogreniyoruz, biz idare ediyoruz. Aylardir cektiklerim yetmiyor bir de adam kahri cekiyorum. Hayattan sogutuyor bunlar insani. Ben mutfakta agliyorum. Adam horul horul uyuyor. Okuzzz
Ahh kiyamam basın sağolsun bu arada Rabbim hayırlı,sağlıklı evlat nasip etsin

seni üzmesine izin verme canım bişey deyince kendine güvenli bi şekilde savun kendini, ara sıra vur masaya, bi höööyyyt de hem kendine güvenin gelir hem beyefendi geri adım atar merak etme.
o dediğin sorundan çoğumuz şikayetçiyiz rahat ol, tapuyu alınca böyle oluyolar, istisnalar varda kaideyi bozmuyor yontulmamışlar napcan idare et

Vallahi canim benimkine hoyy falan olmuyor. Adama bi hoytt de o sana bin hoyt diyo. Sonra kusuyo surat yapiyoo. Uzatiyooo.. dedigine demisine pisman ediyo. Ben 3 sene de onunla tartışmamayi ogrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…