- 14 Mayıs 2015
- 6
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi acemigelin22
-
evlenince hiçbirşey düzelmez, aksine gördüğünüz tüm olumsuzluklar daha da çoğalır, oğluna aşırı düşkün bir anne varsa çok ciddi sıkıntılar yaşarsınız sizin yerinizde olsam bu ilişkiyi daha ileriye götürmezdimMerhaba kizlar bu konuyu burda cozemezsem psikolaga gidicem artik! ben nisanliyim. Nisanlimin annesi ogluna asiri duskun. Kocasindan izin almaz oglunu arar kocasiyla biryere gitmez hep ogluyla gider. Hatta sanirim babamiz da biraz rahatsiz bu durumdan.asla ayri kalamiyor agliyor hasta oluyor. Gunde 3-4 kere ariyor. Kusuyor trip atiyor barisiyor adeta kumam var gibi hissediyorum benim yaptigim herseyi yapiyor onsuz tatile bile gitmiyor. Kiskaniyorum ve nisanlima patliyorum. Acaba evlendikten sonra bu sorunlar ortadan kalkar mi??
Merhaba kizlar bu konuyu burda cozemezsem psikolaga gidicem artik! ben nisanliyim. Nisanlimin annesi ogluna asiri duskun. Kocasindan izin almaz oglunu arar kocasiyla biryere gitmez hep ogluyla gider. Hatta sanirim babamiz da biraz rahatsiz bu durumdan.asla ayri kalamiyor agliyor hasta oluyor. Gunde 3-4 kere ariyor. Kusuyor trip atiyor barisiyor adeta kumam var gibi hissediyorum benim yaptigim herseyi yapiyor onsuz tatile bile gitmiyor. Kiskaniyorum ve nisanlima patliyorum. Acaba evlendikten sonra bu sorunlar ortadan kalkar mi??
Merhaba kizlar bu konuyu burda cozemezsem psikolaga gidicem artik! ben nisanliyim. Nisanlimin annesi ogluna asiri duskun. Kocasindan izin almaz oglunu arar kocasiyla biryere gitmez hep ogluyla gider. Hatta sanirim babamiz da biraz rahatsiz bu durumdan.asla ayri kalamiyor agliyor hasta oluyor. Gunde 3-4 kere ariyor. Kusuyor trip atiyor barisiyor adeta kumam var gibi hissediyorum benim yaptigim herseyi yapiyor onsuz tatile bile gitmiyor. Kiskaniyorum ve nisanlima patliyorum. Acaba evlendikten sonra bu sorunlar ortadan kalkar mi??
KALKMAZ KUMANLA OTURURSUN O EVDEMerhaba kizlar bu konuyu burda cozemezsem psikolaga gidicem artik! ben nisanliyim. Nisanlimin annesi ogluna asiri duskun. Kocasindan izin almaz oglunu arar kocasiyla biryere gitmez hep ogluyla gider. Hatta sanirim babamiz da biraz rahatsiz bu durumdan.asla ayri kalamiyor agliyor hasta oluyor. Gunde 3-4 kere ariyor. Kusuyor trip atiyor barisiyor adeta kumam var gibi hissediyorum benim yaptigim herseyi yapiyor onsuz tatile bile gitmiyor. Kiskaniyorum ve nisanlima patliyorum. Acaba evlendikten sonra bu sorunlar ortadan kalkar mi??
kalkmaz gibi görünüyor ve hatta artar gibi de hissettiriyor.Herkes yavrusuna bağlıdır onsuz yapamaz ama sanırım kendi içinde kaybetme korkusu yaşıyor oğlunu.Birey olup hala büyüdüğünün farkında değil sanırım hala onu bebek gibi görüyor.Anneler için yavruları hep böyledir zaten ama sizin anlattığınız gibi ise abartılı bir yaklaşımı var.Ancak ben arama konusunda gayet dooğal görüyorum yani ben annemi günde 10 ke z bile ararım.Yani o benim ANNEM KİM NE KARIŞABİLİR.Empati kurun kendi anneniz ile.Veya şöyle söyleyeyim.Anne olunca bunu daha iyi anlayacaksınız.Diğer yorumlarınızda dediğim gibi kv niz hala onu rahat bırakamamış.ANCAK Bu DENGEYİ EŞ ADAYINIZ kuracak yoksa ilerde büyük boyutlarda sorun yaşarsınız...Merhaba kizlar bu konuyu burda cozemezsem psikolaga gidicem artik! ben nisanliyim. Nisanlimin annesi ogluna asiri duskun. Kocasindan izin almaz oglunu arar kocasiyla biryere gitmez hep ogluyla gider. Hatta sanirim babamiz da biraz rahatsiz bu durumdan.asla ayri kalamiyor agliyor hasta oluyor. Gunde 3-4 kere ariyor. Kusuyor trip atiyor barisiyor adeta kumam var gibi hissediyorum benim yaptigim herseyi yapiyor onsuz tatile bile gitmiyor. Kiskaniyorum ve nisanlima patliyorum. Acaba evlendikten sonra bu sorunlar ortadan kalkar mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?