evli arkadaslar yardimmm !!

Heralde evlenince erkeklere sihirli değnek falan değeceği düşünülüyor. Bunlar hep küçükken izlediğimiz Türk filmleri yüzünden oluyo

aynen katılıyorum....

bende 4 yıllık evliyim, ilk yıllarım heba oldu( biz tabi eşimle arkadaşken durumun böyle oldugunu , anneci olduğunu ve annesinin böyle bir yapısı olduğunu bilmiyordum.) ayrı evlerde olsakta , her konuyu fırsat bilip karıştı durdu, evimize , evliliğimize, örn; eşimin kolestrol sınırı var , baklava yemesin diye ( aşırı sever ) gözünün içine bakarım, bi bayram tepsiyi burnunun ucuna dayamıştı, ben '' anne bugun çok kaçırdı yemesin artık '' dememe sinir olupta....'' ye oğlum ye ohh'' diye diye...
şuan doğumuma sayılı günler var, ve ben hamileliğimi anlayamadım, tadını çıkaramadım, üç defa ciddi sinir krizleri geçirdim, sebebi ; ana kuzusu bir koca ve iyi niyetli görünen kv... annesinin yaptıklarından sürekli kavga huzursuzluk ne aklına gelirse oldu bu 4 yıl içinde.... işin zor .... benim eşim arada denge kuramadı , karı koca bağımız koptu, ....bide benim gibi '' evimize karıştırmam '' kafa yapısındaysan , daha çok diş biler haberin olsun... ben çocuğum biraz büyüsün, işime tekrar geri döneyim, boşanmayı düşünüyorum, çok yıprandım bu dört yılda ....

hakkında hayırlı olsun arkadaşım

asla kalkmaz canım..hatta evlenince dahada kıymetlenir oğulları..ben sonradan üzüleceğine şimdi üzül ve bitir derim..

Hepinize teşekkür ediyorum evli tecrubeli yasini almi ablalarim olarak sayamadim ama neredyse hepiniz bana ayril ayril ayril dediniz. Bir kisi bile cozum ya da nasihat cumlesi kurmadi. 7 sayfalik nisanlindan ayrıl nasihati geldi. Insallah benim gibi sorunlari olan baska kizlar bu sayfayi okumaz da kotu etkilenmez. Açtığım ilk ve son konuydu.

AYRILIK BIR COZUM DEĞİLDİR. EVLENECEGINIZ INSAN COCUKLARINIZ AILENIZ ONUN AILESI SIKILINCA BIRAKABILECEGINIZ OYUNCAGINIZ DEGILDIR. AILE TERAPISTLERI PSIkOLOGLAR aile buyuklerinin nasihat ve yonlenDIRMELERI ILETISIMLE ILGILI YAZILMIS KITAPLAR VARKEN BUNLARDAN YARARLANARAK COZUM URETMEK VARKEN AYRILMAK BOSANMAK NASIL BIR GAFLETTIRDUL BIR KADIN OLARAK YASAMAK NASIL ZORDUR AYRILANLAR BILIR.

ALLAH HICBIRINIZI ESLERINIZDEN AYIRMASIN.
ETRAFINIZA DA HEP ISIK SACIN UMARIM. AYRILIK DEGIL... SEVGILEEIMLE...

Tecrübe tatlım.. Neden kızdın ki? Tabii ki de evlenince düzelmez hatta çoğu arkadaşın dediği gibi daha da artar. Şuan nişanlısın evliliği bilmiyorsun hayata toz pembe bakıyorsun hani şu evlenince kayınvalide ile oturmayı kabul eden ama evlenince bunun çocuk oyuncağı olmadığını anlayanlar gibi.. Öyle göründüğü gibi basit değil.. Nişanlın bu dengeyi kuramazsa ya katlanacaksın ya da boşanacaksın.. Acı ama gerçek..

Cok sinirlenmissin ama bunlar gercek biraz ztn etrafina bakarsan gorursun. Ben sahsen sana AYRIL demedim daha beter olur dedim. Tabiki seviyor San ayrilma ama evlenince bu durumada kendini alistir ozaman. Evlenince buraya konu acma KAYNANAM YUZUNDEN ESIMLE HIC YANLIZ KALAMIYORUM diye (örnek)

Elimizdeki sihirli degnegi kaynananizi duzeltmek icin kullanmadigimiz icin uzgunuz.

Kimse sana ayrıl dememiş. Sadece daha kötü olabilir demiş.

Buna kızmak yerine kötü olmamasi icin ne yapabilirim diye yazabilirdin.

Genelde bir cok erkek annesine düşkün oluyor, anneleri bu sekilde yetistiriyor. Bu toplumsal bir sıkıntı.

Terapiye sizin gitmeniz bir ise yaramaz çünkü sorun olan senin davranislarin ve dusuncelerin degil kv nin aşırı düşkün olması. Nişanlın dengeyi kuramazsa cok yipranirsin.
Bu konulari ona söylemen ne kadar dogru onu da bilemiyorum zira kıskanç olan sen olabilirsin!

Nisanlin bu kadar ilgiye gelemiyorsa evlenince bi sınır koyacaktır ama kv asla degismez.

Canım üzgünüm ama değişmez hiç yorma kendini uzaklaş

Bu kadar insan yanılıyor olamaz öyle degil mi ? boşuna kimseye kızmayın. Değişmez bu durum. Kıskanıyorum diyorsunuz birde işiniz cok zor maalesef. Allah kolaylk versin.

Büyük harfler ile yazmak ban sebebidir. Bu bagirma gibi algilaniyor ve bu çok terbiyesizce. Insanlar zamanini ayirip, ciddi bir sekilde nasihatta, tavsiyede bulunyor ve yaptiginiz seye bak.

Madem kitaplar, terapistler var, burda niye soruyorsunuz, konu açiyorsunuz? Bizim tecrübelerimiz madem bir kitap yada terapist kadar degerli degil, bu konu neden? Ve ayrilmak istemiyorsaniz, ayrilmayin. Kendi bileceginiz birsey. Burda hiçkimsenin hayati etkilenip degismez, eger ayrilmazsaniz. Sonuçta olan size olacak, bize degil..

Birincisi kimseyi degistiremezsin. Kimseyi. Sadece kendini degistirebilirsin. Nisanlini cok seviyorsun tamam ama sorun su ki evlenince erkekler annelerine daha bir duskunlesirler. Bu cogu zamsn boyle olmustur. Ortada dozu ayarlayamayan bir kayinvalideden bahsediyoruz. Bu yastan sonra degisebilecegine sen inaniyor musun. Insan 7 sinde ne ise 70 inde de odur. Kimse ayril demiyor sana sadece daha beter duskun olacagi kesin diyorlar ki oyle de oluyor. Tecrubeyle sabit.

Yok Canim , evlendikten sonra daha beter olacak..
Degismeyecek simdiden allah kolayliklar versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…