evli arkadaslar yardimmm !!

Böyle kaynanaları anlamak mümkün değil valla. düşkün olmasını anlarım oğlu sonuçta ama bu çok fazla. Nişanlında mı çok düşkün annesine?
Bizde oglumuza boyle mi yapacagiz acaba ? Onunki daha dengeli mesela sık sık aranmak o da istemiyor ama asla oyle bisey ima bile etmez

Bu senin patlamanla değil,nişanlının kendi aşacağı bir durum.Onsuz tatile gitmiyor olayına gelince (evlendiğinde böyle birşeyin söz konusu dahi olmayacağını yavaştan herkese hissettir

aynı benım kayınvalıdem

nısanlandıkdan bı gun sonra bızı ayırmaya calıstı bu yuzden
8 aylık evlıyım ılk 6 ayı burnumda getırdı
son 2 ay ne mı degıstı
esım artık restı cektı sen yuvamı yıkacaksın dıyerek
kurtuldum

azalmaz cogalır bıl

Hayır daha kötü krizlerde çıkabilir bomba gibi her an pimi çekilecek sanki

Esya dizerken yataginizi buyuk alin. Annesi sizi ordada rahat birakmaz. Esinizin sagında mı yoksa solunda mi yatacaksiniz kaynananizla bunu belirleyin simdiden.

Yok bu kadar degil tabiki asla ayrilmamizi filan istemez. Oglunu hem arkadasi hep kocasi hem oglu hem her isini halleden kisi vs vs goruyo benden once de duskunmus benimle bir derdi yok ama iste bizde genciz daha ozgur daha rahat olmak istiyoruz bagimli olmak istemiyoruz o da esiyle birseyler paylassin artik bundan boyle diye istiyoruz

Bu durum evlenince ortadan kalkmaz. Kabul ediyorsan bu şekilde evlenmeyi göz yumacaksin bunlara. Ha kabul ettin evlendin diyelim çok net söylüyorum markete pazara bile 3 kişi gideceksiniz akrabalara gezmelere yine 3 kişi. Kısacası 3 kişilik bi hayatın olacak seçim senin. Eşim degisir diye düşünme bu tarz erkekler tam bir anne bagimlisi. Ben yol yakınken bitir derim.

Geçmez sanıyorum ama birazda sana bağlı bu konuyla ilgili tavrını ilk baştan ortaya koyarsan düzelir belki ama bunu yaparken eşinle aranı açmamaya dikkat etmen gerekiyor umarım başarılı olursun :)

Benim eşimin annesi de oğluna aşıktı ve tıpkı sizin anlattığınız gibiydi.Emin ol düzelmez.

Oğlu bana aşık diye ne istemeye geldi, ne düğüne, ne de evime. Eşim ve ben 2 yıldır annesiyle konuşmuyoruz.

yok kalkmaz daha da artarak devam eder..muhtemelen kocanız annesiyle yatar sizinle de değil

Ayrıl yol yakinken ruh hastası olursun ilerde.....

kesinlikle düzelmez daha kötu olur sızı ayırmaya kalkar yol yakınken derim ben ........

Canım benim bende suan aynı sorunları yasıyorum ben evliyim bide bu sorunların ortadan kalkacagını asla düşünme dahada cok artıyor üstelik bu durumu bian önve halletmeye bak nişanlınla falan knus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…