- 14 Mayıs 2015
- 6
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi acemigelin22
-
Bizde oglumuza boyle mi yapacagiz acaba ? Onunki daha dengeli mesela sık sık aranmak o da istemiyor ama asla oyle bisey ima bile etmezBöyle kaynanaları anlamak mümkün değil valla. düşkün olmasını anlarım oğlu sonuçta ama bu çok fazla. Nişanlında mı çok düşkün annesine?
Bu senin patlamanla değil,nişanlının kendi aşacağı bir durum.Onsuz tatile gitmiyor olayına gelince (evlendiğinde böyle birşeyin söz konusu dahi olmayacağını yavaştan herkese hissettirMerhaba kizlar bu konuyu burda cozemezsem psikolaga gidicem artik! ben nisanliyim. Nisanlimin annesi ogluna asiri duskun. Kocasindan izin almaz oglunu arar kocasiyla biryere gitmez hep ogluyla gider. Hatta sanirim babamiz da biraz rahatsiz bu durumdan.asla ayri kalamiyor agliyor hasta oluyor. Gunde 3-4 kere ariyor. Kusuyor trip atiyor barisiyor adeta kumam var gibi hissediyorum benim yaptigim herseyi yapiyor onsuz tatile bile gitmiyor. Kiskaniyorum ve nisanlima patliyorum. Acaba evlendikten sonra bu sorunlar ortadan kalkar mi??
aynı benım kayınvalıdem
nısanlandıkdan bı gun sonra bızı ayırmaya calıstı bu yuzden
8 aylık evlıyım ılk 6 ayı burnumda getırdı
son 2 ay ne mı degıstı
esım artık restı cektı sen yuvamı yıkacaksın dıyerek
kurtuldum
azalmaz cogalır bıl
yok kalkmaz daha da artarak devam eder..muhtemelen kocanız annesiyle yatar sizinle de değilMerhaba kizlar bu konuyu burda cozemezsem psikolaga gidicem artik! ben nisanliyim. Nisanlimin annesi ogluna asiri duskun. Kocasindan izin almaz oglunu arar kocasiyla biryere gitmez hep ogluyla gider. Hatta sanirim babamiz da biraz rahatsiz bu durumdan.asla ayri kalamiyor agliyor hasta oluyor. Gunde 3-4 kere ariyor. Kusuyor trip atiyor barisiyor adeta kumam var gibi hissediyorum benim yaptigim herseyi yapiyor onsuz tatile bile gitmiyor. Kiskaniyorum ve nisanlima patliyorum. Acaba evlendikten sonra bu sorunlar ortadan kalkar mi??
Abbovv demek o meshur gelin sensinAmin amin gezinirken sırf senin bu mesajın için üye oldum
Ayrıl yol yakinken ruh hastası olursun ilerde.....Merhaba kizlar bu konuyu burda cozemezsem psikolaga gidicem artik! ben nisanliyim. Nisanlimin annesi ogluna asiri duskun. Kocasindan izin almaz oglunu arar kocasiyla biryere gitmez hep ogluyla gider. Hatta sanirim babamiz da biraz rahatsiz bu durumdan.asla ayri kalamiyor agliyor hasta oluyor. Gunde 3-4 kere ariyor. Kusuyor trip atiyor barisiyor adeta kumam var gibi hissediyorum benim yaptigim herseyi yapiyor onsuz tatile bile gitmiyor. Kiskaniyorum ve nisanlima patliyorum. Acaba evlendikten sonra bu sorunlar ortadan kalkar mi??
Neeee balayina mi gitmek istemisOğlu ve gelini balayına giderken peşlerine takılmak isteyen bir kaynana tanıyorum. Kaynananızın belki de tedavi olması lazım. Kaybetme korkusu yaşıyo sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?