evli arkadaslar yardimmm !!

senı cok ıyı anlıyorum ama kayınvalıdenı duzeltemezsın eşinin annesini frenlemesı lazım kendisine karıştırmaması artık başka evı yuvası olduğunu annesine hissettirmesi lazım yoksa annesi bu saatten sonra değişmezz cok zorr

Ortadan kalkmaz
Ortadan kalkmaz artarak devam eder Malesef

Evlenince duzelse insanlar neden bosaniyorlar peki ? Evlenince beter olur demedi deme..

psikoloğa gidecek sen değilsin kv. adayı... işin zor. k.validen tedavi olmadan bu durum ortadan kalkmaz. tedavide 1-2 ayda bitmez ki. ayrıca tedavi olmayı kabul edeceğini de sanmıyorum.

aaa aynı benim kaynanam :) yok canım unut sen o evlenince ortadan kalkar fln sanma :)) ama kocanla bu durumu ciddi ciddi konuşursun kocan dengeyi sağlar. Şahsen kocam dengeyi sağlayamazsa ben çıldırırdım

Oğlu ve gelini balayına giderken peşlerine takılmak isteyen bir kaynana tanıyorum . Kaynananızın belki de tedavi olması lazım. Kaybetme korkusu yaşıyo sanki.

kalkmaz aksine artar

Büyük ihtimalle daha beter olur evlendikten fazla.Benim kv de eşime hiç düşkün değildi evlendikten sonra her gün oğlunu arar oldu gece gündüz arar.uyuyor oluruz gece 12 de yine arar saçma salak şeyleri sorup rahatsIz etmek için.

bak bir arakadaşım nışanlanıyor,nişanlısı diyorki anam aşırı düşükündür,senden ricam terbıyesızlık yapmadan agızının payını ver yoksa mutsuz olurz,benı ondan kurtar dıyor,neyse yemek masası akşam nışanlılar daha oturuyorlar,kadın bırden ağmaya başlıyor kırz çıkıyor,ne oldu falan mıllet,benım oğlum her yılbaşını benımle geçirdi şimdi senınlemı geçirecek dıyor,arkadşaım kaynanaya cevap bak kenıd ağzınla söyluyosun hep senınleymış bundan böle benımle olcak,kadın sınır krızı geçirmiş,ama arkadaş o kadra dişli ve nişanlıdan aldığı güçle yenmiş bu savaşı,iş nışanlında biter

Evlensende bu isin degisecegi tek nokta esinle bosanmniz ve daha kotu sonuclar dogurmasi anlasilan bu durum kaynananiz olene kadar devam eder sizinde gencliginiz ana ogul askina sahit olarak biter

Böyle kaynanaları anlamak mümkün değil valla. düşkün olmasını anlarım oğlu sonuçta ama bu çok fazla. Nişanlında mı çok düşkün annesine?

Kizlar ilginize mesajlariniza cok tesekkur ederim.. dediginiz gibi nisanlimla bunu uygun bir dille konusup halledecegim. benim ailem resmidir cok severler ama asla karismazlar ozgur birakirlar ben boyle gordugum icin bir erkegin uzerine bu kadar dusulmesi cok garip geliyor alisamiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…