- 17 Nisan 2015
- 695
- 755
- 103
- 35
- Konu Sahibi acemigelin22
-
Ortadan kalkmazMerhaba kizlar bu konuyu burda cozemezsem psikolaga gidicem artik! ben nisanliyim. Nisanlimin annesi ogluna asiri duskun. Kocasindan izin almaz oglunu arar kocasiyla biryere gitmez hep ogluyla gider. Hatta sanirim babamiz da biraz rahatsiz bu durumdan.asla ayri kalamiyor agliyor hasta oluyor. Gunde 3-4 kere ariyor. Kusuyor trip atiyor barisiyor adeta kumam var gibi hissediyorum benim yaptigim herseyi yapiyor onsuz tatile bile gitmiyor. Kiskaniyorum ve nisanlima patliyorum. Acaba evlendikten sonra bu sorunlar ortadan kalkar mi??
Ortadan kalkmaz artarak devam eder MalesefMerhaba kizlar bu konuyu burda cozemezsem psikolaga gidicem artik! ben nisanliyim. Nisanlimin annesi ogluna asiri duskun. Kocasindan izin almaz oglunu arar kocasiyla biryere gitmez hep ogluyla gider. Hatta sanirim babamiz da biraz rahatsiz bu durumdan.asla ayri kalamiyor agliyor hasta oluyor. Gunde 3-4 kere ariyor. Kusuyor trip atiyor barisiyor adeta kumam var gibi hissediyorum benim yaptigim herseyi yapiyor onsuz tatile bile gitmiyor. Kiskaniyorum ve nisanlima patliyorum. Acaba evlendikten sonra bu sorunlar ortadan kalkar mi??
Merhaba kizlar bu konuyu burda cozemezsem psikolaga gidicem artik! ben nisanliyim. Nisanlimin annesi ogluna asiri duskun. Kocasindan izin almaz oglunu arar kocasiyla biryere gitmez hep ogluyla gider. Hatta sanirim babamiz da biraz rahatsiz bu durumdan.asla ayri kalamiyor agliyor hasta oluyor. Gunde 3-4 kere ariyor. Kusuyor trip atiyor barisiyor adeta kumam var gibi hissediyorum benim yaptigim herseyi yapiyor onsuz tatile bile gitmiyor. Kiskaniyorum ve nisanlima patliyorum. Acaba evlendikten sonra bu sorunlar ortadan kalkar mi??
kalkmaz aksine artarMerhaba kizlar bu konuyu burda cozemezsem psikolaga gidicem artik! ben nisanliyim. Nisanlimin annesi ogluna asiri duskun. Kocasindan izin almaz oglunu arar kocasiyla biryere gitmez hep ogluyla gider. Hatta sanirim babamiz da biraz rahatsiz bu durumdan.asla ayri kalamiyor agliyor hasta oluyor. Gunde 3-4 kere ariyor. Kusuyor trip atiyor barisiyor adeta kumam var gibi hissediyorum benim yaptigim herseyi yapiyor onsuz tatile bile gitmiyor. Kiskaniyorum ve nisanlima patliyorum. Acaba evlendikten sonra bu sorunlar ortadan kalkar mi??
Bence benim kaynanamı tanıyosun senOğlu ve gelini balayına giderken peşlerine takılmak isteyen bir kaynana tanıyorum. Kaynananızın belki de tedavi olması lazım. Kaybetme korkusu yaşıyo sanki.
Allah yardımcın olsun bacııımBence benim kaynanamı tanıyosun sen
Amin amin gezinirken sırf senin bu mesajın için üye oldumAllah yardımcın olsun bacııım.
Evlensende bu isin degisecegi tek nokta esinle bosanmniz ve daha kotu sonuclar dogurmasi anlasilan bu durum kaynananiz olene kadar devam eder sizinde gencliginiz ana ogul askina sahit olarak biterMerhaba kizlar bu konuyu burda cozemezsem psikolaga gidicem artik! ben nisanliyim. Nisanlimin annesi ogluna asiri duskun. Kocasindan izin almaz oglunu arar kocasiyla biryere gitmez hep ogluyla gider. Hatta sanirim babamiz da biraz rahatsiz bu durumdan.asla ayri kalamiyor agliyor hasta oluyor. Gunde 3-4 kere ariyor. Kusuyor trip atiyor barisiyor adeta kumam var gibi hissediyorum benim yaptigim herseyi yapiyor onsuz tatile bile gitmiyor. Kiskaniyorum ve nisanlima patliyorum. Acaba evlendikten sonra bu sorunlar ortadan kalkar mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?