- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
Ha bu da kadından yani!Canım gerçekçi olalım problemi kendimizde aramalıyız. Biraz nazlı biraz cilveli biraz güzel söz söyleyen ağıza sahip olmamız gerek ki karşı taraftan güzel laf duyalım. Ya da yatak ilişkisinde biraz monotonluktan çıkın. Herşey sizin elinizde yuvayı dişi kuş kuruyor biliyorsunuz. Canınızı sıkmayın ve başka çözüm yolları arayın. Eşinizin sizi sevdiğine eminim sadece biraz farklılığa beraber vakit geçirmeye ihtiyacınız var.
erken boşalma bir fizyolojik problem kadınla ilgisi yok benim bildiğim kadarıylaCanım gerçekçi olalım problemi kendimizde aramalıyız. Biraz nazlı biraz cilveli biraz güzel söz söyleyen ağıza sahip olmamız gerek ki karşı taraftan güzel laf duyalım. Ya da yatak ilişkisinde biraz monotonluktan çıkın. Herşey sizin elinizde yuvayı dişi kuş kuruyor biliyorsunuz. Canınızı sıkmayın ve başka çözüm yolları arayın. Eşinizin sizi sevdiğine eminim sadece biraz farklılığa beraber vakit geçirmeye ihtiyacınız var.
Ha bu da kadından yani!
Adamı sevsin, öpsün, okşasın; o zaman çenesi de bir yeri de bülbül gibi şakır diyorsunuz, pes!
Ruh hastası değilim, olabilirdim de.Ağır konusucam ama ruh hastası falan misiniz ?
erken boşalma bir bit gizyolojik ğroblem kadınla ilgisi yok benim bildiğim kadarıyla
Ruh hastası değilim, olabilirdim de.
Ama siz bunu aşağılama olarak kullandığınız için seviyeniz yerlerde...
Ayrıca ben size sorayım, işve cilve öğretmeni misiniz?
Azıcık anlatsanıza nasıl oluyor dişi kuşluk?
evet kadında değil problemPsikolojik bi sorun bence başka bi sıkıntısı var beyefendinin yani problem karısı değil
Baskalarini savunmam pek ama tartismanin fikir beyan etmenindr bir uslubu vardir cok cirkin yazdiklariniz ne demek okuz.Arkadaşım, bayan evli insanlardan yardım istiyor derdini açmış. Bende fikrimi belirttim bundan nasıl kadınları assagilamisim gibi bi algı çıkarttın anlayamadım ? Bu nasıl bi kafa yapısı yani. Kaldı ki aralarında ilgisizlik dışında ve cinsellik dışında bi problem yok gibi gözüküyor evliliği güzelleştirmek adına da bazı küçük numaralar tabi ki gerekiyor ha siz okuzseniz onu bilemem, evliyseniz az kalır bosanirsiniz zaten bu kafayla. Bu son yorumumdur istediğiniz hakareti edin umrumda değil anlayan anladı zaten boş yapmaya gerek yok. İyi geceler.
Arkadaşlar böyle bir eşim varken ben daha ne giyip ne işve cilve yapabilirim sorun olmaması değil ki gerektiği kadar olmaması. benim canımı yakıyor hem ruhsal hem fiziksel ben o yüzden gecenin bir yarısı ağladım kendime bir an baktım kocamın gönlü istedi diye hangi haldeyim üst tarafım oldugu gibi giyinik bir tarafftan canım çok yanıyor çünkü zorlanıyorum öncesinde bunu kolaylaştıracak ruhumu okşayacak hiçbirşey olmamış kocam bu gecen birbucuk iki dakıkadan sonra uyuyacak onlar aklıma geldi ve boguldum aglayarak. kendınızı benım yerıme koyun ne kadar asagılık bir duygu
Baskalarini savunmam pek ama tartismanin fikir beyan etmenindr bir uslubu vardir cok cirkin yazdiklariniz ne demek okuz.
Bes dakika alti erken bosalma sayiliyor bes dakika kadini mutlu etmez ama sinir bu.Doktora gitsin tedavi olsun bekarlik aliskanliklari bu etkileri yapabilir.
Yemek yeme uyuma mevzusuna gelince sadece konusarak halledebilirsiniz onun rol modeli oyledir kesin onu siz degistireceksiniz.
Cilve yapip kendini olmadigin gibi gosterme icinden geldigini yap bu seninle alakali degil.Arkadaşlar böyle bir eşim varken ben daha ne giyip ne işve cilve yapabilirim sorun olmaması değil ki gerektiği kadar olmaması. benim canımı yakıyor hem ruhsal hem fiziksel ben o yüzden gecenin bir yarısı ağladım kendime bir an baktım kocamın gönlü istedi diye hangi haldeyim üst tarafım oldugu gibi giyinik bir tarafftan canım çok yanıyor çünkü zorlanıyorum öncesinde bunu kolaylaştıracak ruhumu okşayacak hiçbirşey olmamış kocam bu gecen birbucuk iki dakıkadan sonra uyuyacak onlar aklıma geldi ve boguldum aglayarak. kendınızı benım yerıme koyun ne kadar asagılık bir duygu
birileri gene kendine yontmuş, insanlar böyle işte iyi şeyleri kendilerinden bilirler kötü şeyleri dışarıdan. sanırım cinsel yaşamınız iyi ve bunu cilveli işini bilen bir kadın olmanıza bağlıyorsunuz mutsuz olanlarında bunu beceremediğini düşünüyorsunuz sanki tek etken buymuş gibi.. sen üstüne düşeni yaparsın ama karşı tarafa iş yoksa gene yoktur bunu kabul etmek bu kadar zor mu ? zor değil ama egonuzu pohpohlamak her şeyi kendi başarınızmış gibi görmek için böyle inanmak istiyorsunuz.. devam edin..Canım gerçekçi olalım problemi kendimizde aramalıyız. Biraz nazlı biraz cilveli biraz güzel söz söyleyen ağıza sahip olmamız gerek ki karşı taraftan güzel laf duyalım. Ya da yatak ilişkisinde biraz monotonluktan çıkın. Herşey sizin elinizde yuvayı dişi kuş kuruyor biliyorsunuz. Canınızı sıkmayın ve başka çözüm yolları arayın. Eşinizin sizi sevdiğine eminim sadece biraz farklılığa beraber vakit geçirmeye ihtiyacınız var.
Normal birsey yazmis diger mesajlariniza gore.Size gore normal degil uslupsuzsa bu mesaj sizdemi seviyesizlesmek zorundasiniz.Ne demek " dışı kuşluk nasıl oluyor anlatsanıza bize biraz"
Hoooop ne bu önyargi :) eşimle 8 aydır beraber olmuyoruz gebeliğim den dolayı. Onun öncesinde de çok sık beraber olan bi çift değiliz bunu problem olarak da görmüyoruz. Ben burda bayana fikrimi söylüyorum ister alır ister almaz bu kadar kasmayın yani.birileri gene kendine yontmuş, insanlar böyle işte iyi şeyleri kendilerinden bilirler kötü şeyleri dışarıdan. sanırım cinsel yaşamınız iyi ve bunu cilveli işini bilen bir kadın olmanıza bağlıyorsunuz mutsuz olanlarında bunu beceremediğini düşünüyorsunuz sanki tek etken buymuş gibi.. sen üstüne düşeni yaparsın ama karşı tarafa iş yoksa gene yoktur bunu kabul etmek bu kadar zor mu ? zor değil ama egonuzu pohpohlamak her şeyi kendi başarınızmış gibi görmek için böyle inanmak istiyorsunuz.. devam edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?