Evli arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var

Ben bi yerde okumustum eger bir erkek sizinle cinsel birleşmeden önce öpüşmüyorsa bu sevgisinin azaldıgını gosterir diye tabi genelleme yapamayız benım fıkrım ise eşinizle karsınıza alıp konusun saglık probleminden dolayı mı bu sekılde davranıyor eger oyleyse doktora gıtmeyı onerın..

Bu problemı asamadıgımızı her seferınde soyluyorum doktorluk bırsey olmadıgını soyluyor ikna edemiyorum bende ürolojıden once psıkologa ıhtıyacı var. ınsan karısına böyle davranamaz ben onun malı degılım. mutsuz kalkıyorum ben o yataktan kac kere soyledım tamam özur dılerım dıyo arkası yok

1.5-2 dk olduğunu sürekli gözümüze sokmasaydınız keşke.
Neyse nişanlıyken tavırları nasıldı az çok anlamışsınızdır.
Mesela her insan fantezi sevmeyebilir ve bu önemli bir konu birbirinizi iyi tanımadan mı evlendiniz?
Belki adamın yapısı böyledir ve model buysa amuda kalksanız bile fayda etmez kapasite bellidir.

Hakikaten bir de hamile kalma bahane yaratip senden uzak tutsun kendini bir de sen artik bebekle ilgilenesin diye basindan uzaklastirmak icin hamile bile brakabilir evliligi de sürsün diye belli olmaz.
Bir de surekli kullandigi hap varsa o etki edebilir..
Evlenmeden yapmama adeti var ya bizde bak adamda aslinda problem varmis söylemiyor kizlar kiz degilse ıkına sıkıla kız degilim diyor ama adamlar saklı gizliyor dr a da gitmiyor yigitlige poh sürdürememek icin, şu kadinlarin cektigi sıkıntıya bak simdi. Opmuyormus bile uyuz oldum okurken sayfalari, özlüyormuş bir de bak bak laflara bak.

Cok fazla ısteklıydı nısanlıyken adamın yapısı bu degıl evlenelım dıye agaca cıkan adam evlenınce böyle oldu nedenı kendımde bulamıyorum cunku herseyı yapıyorum herseyı yaptıgım ıcın mı boyle oldu bunu da dusunuyorum

Cok fazla ısteklıydı nısanlıyken adamın yapısı bu degıl evlenelım dıye agaca cıkan adam evlenınce böyle oldu nedenı kendımde bulamıyorum cunku herseyı yapıyorum herseyı yaptıgım ıcın mı boyle oldu bunu da dusunuyorum

İllaki birşeyler etkilemiştir konuşmuyor musunuz?
Mesela alelacele davranıyormuş o an şşt yavaş acelemiz yok gece uzun diye komutlar vermiyor musunuz? Cinsellikte iletişimde önemli.

Erken boşalmayı özlemeye bağlıyor

İllaki birşeyler etkilemiştir konuşmuyor musunuz?
Mesela alelacele davranıyormuş o an şşt yavaş acelemiz yok gece uzun diye komutlar vermiyor musunuz? Cinsellikte iletişimde önemli.
Daha önceki arkadaslara bunun crvabını vrrdım ama tekrar soylıyım. arkamızdan kovalayan yok dıyorum acele etme ben senı ozledım bıraz öpeyim diyorum netıcesınde tekrar ereksıyon olamama yada ereksıyonu surdurememe problemı oluyodu

Hergun sizde yapın o zman ne diyecek beyfendi erkekler resmen çocuk gibi arayi acmayin bakalım napcak birde ilk yaptığınızda 2 dk sürdü ya 10 15 dk sonra tekrar deneyin daha uzun sürer konusrak halledebilceginiz şeylerle hallolur

Kesinlikle sorunu var Piskolojikte olabilir çok heycanlaniyorsa da olabilir bunu anca doktor bilebilir ikna edin bence

Sen icini dokmeye gelmissin buraya. Dok icini rahatla. Yazdik o kadar ama anlat sen.

Elifçim nekadardır evlisiniz bilmiyorum ama yazdıklarını okurken bi an kendimi gördüm. Aslında konu cinsellik bile değil biliyorum çabaladığını senin için bişeyler yaptığını görmek istiyosun ve göremediğinde de her şey ağırlaşmaya başlıyo.. Yaşadığın sıkıntıları çok iyi anlıyorum ama bunu derhal düzelticek bi çözüm inan yok. Evliliğin bi dönemi var ki çok sancılı geçiyo.. Yaşadıklarına çok yakınını bende yaşamıştım. Ve ben 7 senelik evliyim ondan öncede üniversitede 3 sene aynı evde yaşadık eşimle. Ya karşı cins yada biz kadınlar bi dönem soğuyoruz. Karşımızdaki insanlarda evlendikten sonra (KEŞKE AKSİ OLSA) değişiyo. ve bu değişime ayak uydurmak bizim için çok yıpratıcı ve dediğim gibi sancılı. Kavga edersin olmaz alır karşına saatlerce konuşursun olmaz.. Yaptığın bi çok şey anlık değişim getirir ve kısa bi sürede eski haline döner.. Çok yorucu. Göz göre göre sevgin öfkeyle yer değiştirir. Bunları değiştirebilmen için sana keşke şunu denemelisin diyebilsem ama diyorum ya yok öyle bi yol.. Ama sana şunu söyleyebilirim ki bigün de geliyo ki herşey sanki hiç bişey olmamış gibi bu kez pozitif anlamda değişiyo bunada evliliğin olgunlaşma süeci diyelim. Yani arkadaşım geçicek inaaannnnnnki geçicek. Tabi bu sürede senin bolca sabır göstermen ve güçlü olman gerekicek.. Bazı arkadaşlar doktor falan demiş ben bunu kabul edip kendinde problem olduğunu kabul edip profesyonel yardım alan bir tek erkek görmedim çevremde. Kabul etse dahi gitmeyecektir. Aranızdaki uyum her anlamda zaman geçtikçe iyiye gidicek inan bana. Ve lütfen heba etme kendini.. Uzun oldu kusurabakma.

Dün geceden beri ayrı yatıyoruz. herşeyi denedim artık
herseyı denedim inanın artık allah ne yazdıysa o olacak sanırım ne dr yanasıuor ne kabul edıyor ne karısıyım ne degılım

Cinsel problemi var ve bunu kafaya takıyo. Evdeki soğukluğu bu yüzden.
Sizin sorununuzu ancak Dr çözer.
Dr gitmek zorunda olduğunu net bir şekilde söyleyin

Resmen özetlemişsiniz yaşadıklarımı. konusunca kabul etmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…