- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Evet biz evliler bekarların kocamızı kapacağını düşünüyoruz. Kocalarımız da karımızın bekar arkadaşı gelse de asılsak diye bekliyorlarHerkese merhaba, bes sene önce esimden bosandim, yurtdisinda yalniz yasiyorum. Farkli milletlerden cok yakin arkadaslarim var. Dün bir arkadasin evine gittim, kendisi evli o sirada annemlerle yazisiyordum, nerdesin yazdilar Ben de bir arkadasimdayim yazdim, sonra ki yazisma su sekilde
-kimmis bu arkadas?
-Adi ..., tanimazsiniz
-Evli mi?
-Evet evli
Daha sonra mesaj gelmedi.
Biraz önce annem telefonla aradi, seni bir konu da uyaricam evli arkadaslarinin evine gitme, sen iyi niyetlisinin ama kocalarinin ne niyette olacagi belli olmaz dedi. O kadar sinirlendim ki, kan beynime sicradi, kocaman insanim ona Ben karar veriym birakin da dedim. Yok gidemezsin, öyle sey olmaz diyorlar. Burda ne var ki? Ben mi yanlis düsünüyorum
Gezmene bir sey demiyorum, evlerine gitme diyorNe kadar saçma Bi düşünce ozman boşanmış kadınlar hiç bişey yapmasınlar. Hep evde otursunlar
Ne desem bilemedim ya, anne diyorum ben gidince kocalari evde bile durmuyor, rahat konusalim diye yalniz birakiyorlar bizi. Öyle sacmalik olmaz, evlilerin evine gidilmez diyor.Evet biz evliler bekarların kocamızı kapacağını düşünüyoruz. Kocalarımız da karımızın bekar arkadaşı gelse de asılsak diye bekliyorlar
Resmen yalan söylemem gerekiyor demek ki.Yetişkin bir kadınsınız, nereye gidip gitmeyeceğinizi gayet iyi bilirsiniz. Annenizin düşünce yapısı çok yanlış. Artık bu kadar detay vermeyin, boş yere canınızı sıkmasın.
Kötülük gelecekse dışarıdan da gelir.Gezmene bir sey demiyorum, evlerine gitme diyor
Evdeyim diye yalan söylemem gerekiyormus demek ki.Ahanda benim anam bu... Artık nereye gittiğimi söylemiyorum.
Bir de güvendigim insanlar yani, o konuda hic zerstört bir sey yasamadik. Ne kötülügü gelcek ki arakadasimin yaninda bana bir sey mi yapcakKötülük gelecekse dışarıdan da gelir.
Evde olup olmamasi konu degil, evlilerin evine gitmicekmisim. Kac yasinda kadinim hala bunlari duyuyorum.Zaten arkadaşının eşi rahatsız olacağın şekilde davransa bir daha gitmezsin.
Öyle kötü olaylar var ki insan o programları izledikçe paronayak oluyor haliyle.
Tek çözüm; arkadaşımdayım kocası da evden kaçmış zaten bizde kahve içiyoruz demek :))
Benim kocam evden de gitmiyor, nereye gitsin zaten adam. Onun bekar erkek arkadaşları gelince ben de gitmiyorum.Ne desem bilemedim ya, anne diyorum ben gidince kocalari evde bile durmuyor, rahat konusalim diye yalniz birakiyorlar bizi. Öyle sacmalik olmaz, evlilerin evine gidilmez diyor.
Herkesten herşey çıkabiliyor ne yazikki. Ama bu sadece boşanmış insanlar için geçerli değil. Adam pislik olduktan sonra evli kadına bile bakıyorBir de güvendigim insanlar yani, o konuda hic zerstört bir sey yasamadik. Ne kötülügü gelcek ki arakadasimin yaninda bana bir sey mi yapcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?