Evli arkadaslarin kocalari!

boyle bakış acisi mi olur.
evliyim, mesela dun esinden ayrılan kiz arkadasim oğluyla bize caya geldi..
ne ayip, arkadasimin derdi esim mi.
arkadaslarimi, evli, bekar. bosanmis vs diye ayırmam
arkadasim olması yeterli..

Benim evime evli arkadaşlarım eşleriyle ve çocuklarıyla yatılı geliyorlar. Ben çok memnunum bu durumdan. Çünkü güvenli bağlarımız var aramızda. Anneniz çok kaygılı.
Bizim de güvenli baglarimiz var bugüne kadar öyle bir sorun yasamadik. Anne babalara kalsa herkes bizim hakkimizda kötülük düsünüyor, tüm erkekler arkamizda siraya girmis.

Öf ne saçma şey benimde komsum rus kocasıyla yeni bosandi surekli birlikteyiz esimin biyle birsey düsunecegini bilsen bir dk evli kalmam zaten cahil insanlardan bıktım artık

Benim kocam evden de gitmiyor, nereye gitsin zaten adam. Onun bekar erkek arkadaşları gelince ben de gitmiyorum.

Lyanna Mormont bi daha bize gelme bak kocam sana asılabilir
Haydaa kabak niye bana patladi ya. Kocanin odasinin kapisini kilitle madem icli kofte hakkimiz, soke soke aliriz.

Öf ne saçma şey benimde komsum rus kocasıyla yeni bosandi surekli birlikteyiz esimin biyle birsey düsunecegini bilsen bir dk evli kalmam zaten cahil insanlardan bıktım artık
Ben de biktim, bir de o insanlar annen babansa, atsan atilmaz satsan satilmaz. Cok sinirlendim tamam deyip kapattim telefonu

Sen değil de annen yanlış düşünüyor.
Etrafinda bunun turevinde bir olay yasanmissa her arkadaşlarıyla bir araya geldiklerinde donder donder anlatmışlardır aralarında.
Bence durum bundan ibaret.
Bu yargıya varabilmek içi kaç tane koca tanıdı ki annen ?
Hep bu Müge Anli:lar,Esra erol'lar.
:)

Ama konu sahibi birazdan anne gibi düsünenlerle dolar buralar maalesef genç yaşlı bu kafalar bitmiyor
Tahmin ediyorum burda annem gibi düsünenler oldugunu:) arkadasim beni tehlike olarak görse davet etmez zaten. Anneme ne diyecegimi bilemedim, gitmiceksin diye israr ediyor. Kendimi cok kötü bir sey yapmis gibi hissediyorum

Annenizin düşünce yapısı çok yanlış ancak yetişme tarzı buysa bazı şeyleri kabullenemiyor olabilir. Arkadaşınızın evine geç bir saatte mi gitmiştiniz ya da kalmak için mi? Belki bundan da rahatsız olmuş olabilir. Gerçi bu düşünce de çok yanlış

Her konuda anneni dinlemek zorunda mısın? Git, gönlünce gez. Annene kafedeyim dersin. Böyle geri kafalı anneye neden kendini anlatmaya çalışıyorsun ki? Hasta olursun kafaya takarsan
Iyi de bu kadar masum bir olayda böyle bir tepki verecegini düsünemedim ki, söyler miydim yoksa? Asiri canim sıkıldi, kendimi kötü hissediyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…