- 5 Mayıs 2021
- 1.297
- 1.815
- 48
- 45
- Konu Sahibi melankolik_24
-
boyle bakış acisi mi olur.Herkese merhaba, bes sene önce esimden bosandim, yurtdisinda yalniz yasiyorum. Farkli milletlerden cok yakin arkadaslarim var. Dün bir arkadasin evine gittim, kendisi evli o sirada annemlerle yazisiyordum, nerdesin yazdilar Ben de bir arkadasimdayim yazdim, sonra ki yazisma su sekilde
-kimmis bu arkadas?
-Adi ..., tanimazsiniz
-Evli mi?
-Evet evli
Daha sonra mesaj gelmedi.
Biraz önce annem telefonla aradi, seni bir konu da uyaricam evli arkadaslarinin evine gitme, sen iyi niyetlisinin ama kocalarinin ne niyette olacagi belli olmaz dedi. O kadar sinirlendim ki, kan beynime sicradi, kocaman insanim ona Ben karar veriym birakin da dedim. Yok gidemezsin, öyle sey olmaz diyorlar. Burda ne var ki? Ben mi yanlis düsünüyorum
Bizim de güvenli baglarimiz var bugüne kadar öyle bir sorun yasamadik. Anne babalara kalsa herkes bizim hakkimizda kötülük düsünüyor, tüm erkekler arkamizda siraya girmis.Benim evime evli arkadaşlarım eşleriyle ve çocuklarıyla yatılı geliyorlar. Ben çok memnunum bu durumdan. Çünkü güvenli bağlarımız var aramızda. Anneniz çok kaygılı.
Evliyse kocasının sorumluluğunda olur çünkü.evliyseniz tek başınıza gidebilirsiniz ama onu dert etmiyor sanırım anneniz ?
Evliyse kocasının sorumluluğunda olur çünkü.
Haydaa kabak niye bana patladi ya. Kocanin odasinin kapisini kilitle mademBenim kocam evden de gitmiyor, nereye gitsin zaten adam. Onun bekar erkek arkadaşları gelince ben de gitmiyorum.
Lyanna Mormont bi daha bize gelme bak kocam sana asılabilir
Yahu şerefsizlik nikaha mı bakar allah aşkına.abi ikisi de evli olup ne nanelerle limonata yapanları gördük, parametreler şaka gibi valla.
Hayır bi de yatılı geliyosun, seksi pijama neyim giyersin kocamın aklı kayarHaydaa kabak niye bana patladi ya. Kocanin odasinin kapisini kilitle mademicli kofte hakkimiz, soke soke aliriz.
Yahu şerefsizlik nikaha mı bakar allah aşkına.
Bende gelicim ama evliyim bebeyim yaBenim kocam evden de gitmiyor, nereye gitsin zaten adam. Onun bekar erkek arkadaşları gelince ben de gitmiyorum.
Lyanna Mormont bi daha bize gelme bak kocam sana asılabilir
Evliysen sorun yok zatenBende gelicim ama evliyim bebeyim ya
Ben de biktim, bir de o insanlar annen babansa, atsan atilmaz satsan satilmaz. Cok sinirlendim tamam deyip kapattim telefonuÖf ne saçma şey benimde komsum rus kocasıyla yeni bosandi surekli birlikteyiz esimin biyle birsey düsunecegini bilsen bir dk evli kalmam zaten cahil insanlardan bıktım artık
Sen değil de annen yanlış düşünüyor.Herkese merhaba, bes sene önce esimden bosandim, yurtdisinda yalniz yasiyorum. Farkli milletlerden cok yakin arkadaslarim var. Dün bir arkadasin evine gittim, kendisi evli o sirada annemlerle yazisiyordum, nerdesin yazdilar Ben de bir arkadasimdayim yazdim, sonra ki yazisma su sekilde
-kimmis bu arkadas?
-Adi ..., tanimazsiniz
-Evli mi?
-Evet evli
Biraz önce annem telefonla aradi, seni bir konu da uyaricam evli arkadaslarinin evine gitme, sen iyi niyetlisinin ama kocalarinin ne niyette olacagi belli olmaz dedi. O kadar sinirlendim ki, kan beynime sicradi, kocaman insanim ona Ben karar veriym birakin da dedim. Yok gidemezsin, öyle sey olmaz diyorlar. Burda ne var ki? Ben mi yanlis düsünüyorum
Her konuda anneni dinlemek zorunda mısın? Git, gönlünce gez. Annene kafedeyim dersin. Böyle geri kafalı anneye neden kendini anlatmaya çalışıyorsun ki? Hasta olursun kafaya takarsanGezmene bir sey demiyorum, evlerine gitme diyor
Tahmin ediyorum burda annem gibi düsünenler oldugunu:) arkadasim beni tehlike olarak görse davet etmez zaten. Anneme ne diyecegimi bilemedim, gitmiceksin diye israr ediyor. Kendimi cok kötü bir sey yapmis gibi hissediyorumAma konu sahibi birazdan anne gibi düsünenlerle dolar buralarmaalesef genç yaşlı bu kafalar bitmiyor
Muhtemelen yumusak huylusun bana annem babam böyle birsey diyemez dese tepkimi bilirlerBen de biktim, bir de o insanlar annen babansa, atsan atilmaz satsan satilmaz. Cok sinirlendim tamam deyip kapattim telefonu
Annenizin düşünce yapısı çok yanlış ancak yetişme tarzı buysa bazı şeyleri kabullenemiyor olabilir. Arkadaşınızın evine geç bir saatte mi gitmiştiniz ya da kalmak için mi? Belki bundan da rahatsız olmuş olabilir. Gerçi bu düşünce de çok yanlışHerkese merhaba, bes sene önce esimden bosandim, yurtdisinda yalniz yasiyorum. Farkli milletlerden cok yakin arkadaslarim var. Dün bir arkadasin evine gittim, kendisi evli o sirada annemlerle yazisiyordum, nerdesin yazdilar Ben de bir arkadasimdayim yazdim, sonra ki yazisma su sekilde
-kimmis bu arkadas?
-Adi ..., tanimazsiniz
-Evli mi?
-Evet evli
Iyi de bu kadar masum bir olayda böyle bir tepki verecegini düsünemedim ki, söyler miydim yoksa? Asiri canim sıkıldi, kendimi kötü hissediyormHer konuda anneni dinlemek zorunda mısın? Git, gönlünce gez. Annene kafedeyim dersin. Böyle geri kafalı anneye neden kendini anlatmaya çalışıyorsun ki? Hasta olursun kafaya takarsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?