- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Konu sahibi icin sanirim sex nerde yuva orda...bence 30lu sayfaları okuyun anlarsınız.
ayrıca konu sahibi diyo ki ben yuvamı niye yıkacakmışım. kocam dönerse ben üstüne atlarım diyo. o tarz bişey dedi yani. yani ona soracak olursanız yuvası duruyo.
Tamam saçmalamış da konuyu ilk siraya taşıyanlar gülmekten yarılanlar... gerek yok bunabence 30lu sayfaları okuyun anlarsınız.
ayrıca konu sahibi diyo ki ben yuvamı niye yıkacakmışım. kocam dönerse ben üstüne atlarım diyo. o tarz bişey dedi yani. yani ona soracak olursanız yuvası duruyo.
Sizle uğraşılmaz kaçtımKonu sahibi nerdesin gıı
İncirler olana kadar kalsaydın bariii
Gelmiş burayı trolluyor.
Beyincigini ............ salağı !
Sizle uğraşılmaz kaçtım
Değil mi ?sonrada vay efendim küfür ediyorsunuz :/
Değil mi ?
Aslında beyincigini optugum demek istedim.
Onu geçtim de ofis bu üyeye ciddi ciddi inanıp yorum yapan kadınları ne yapacağız işte onu bilmiyorum.
Fake olduğu 1 cm'den belli olan üstelik.
Aman neyse benim bugün sinirlerim bozuk belliki :)
Kız grup düşündün mü? Anca libidon düşer. :)Yok sevgilimle buluscam birazdan onu bekliyorum
Grup bana ters bacııı napacan grup kursak katılacan herhalKız grup düşündün mü? Anca libidon düşer. :)
Anacım bu2. Dur hele sanki 20 dedikhayır yani evli, ikizleri var maşallah partner yetişmiyor ablaya kimse de dememiş niv cörsi kırsalından mı aramıza katılıyorsun diyeişte bunlar hep yaz tatili, okul açılaydı da kurtulaydık
Bizden niye bilim adamı çıkmıyor doğru düzgün bır kez daha anlamis oldum.hayır yani evli, ikizleri var maşallah partner yetişmiyor ablaya kimse de dememiş niv cörsi kırsalından mı aramıza katılıyorsun diyeişte bunlar hep yaz tatili, okul açılaydı da kurtulaydık
Yok kız ben senin kadar ateşli değilim senin ateşini ancak o söndürür. Allah yardım etsin ya sana.Grup bana ters bacııı napacan grup kursak katılacan herhal
Bizden niye bilim adamı çıkmıyor doğru düzgün bır kez daha anlamis oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?