- 6 Haziran 2018
- 295
- 659
- 23
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
Aynen öyle. Artist ben yakalayınca sildi o konudan yorumlarını.Hamileyken mi sevişiyor başkasıyla.. ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle. Artist ben yakalayınca sildi o konudan yorumlarını.Hamileyken mi sevişiyor başkasıyla.. ?
Yaa tabi tabi kendi gözüme mi inancam senin gibi.... mi. Keşke ekran resmî alsaydım neyse sorun degil hallederim ben seni her türlü bebeğim12 yasında ikizlerim var ne hamilesi sen baska konuyu ben sanmısın tazecikanne
O zaman onla yat kalk belki tekrar etkileşim olurGeri birleşiriz belki eşimle ihtimalinden dolayı boşanma davası açmadım eşimde açmadı
Bende aşık olmak sevmek sevilmek istiyorum bunun neresi yanlıs ustelik cocuklarımla yuzgoz etmiyorum onu
O zaman onla yat kalk belki tekrar etkileşim olur
Bence milletle dalga gecmek icin acmissin konuyu.gercekse eğer.nick ini cik yerine siz olarak değiştir sonunuAma benimde cinsel ihtiyaclarım var napabilirim kendime engel olamıyorum istendiğimi görünce
Ve işte beklenen cümlelerrBeni kınayanlar dalga gecenler birgun dilerim aynı duruma duser
Ya senin kafan güzel mi kimse seni kınamıyo. Boşan ne halt yiyosan ye bize ne. Hem bosanmiyosun hemde başka adamlarla ... yapiyosun. Ne dememizi bekliyon zaten Allahin dan bulmuşsun!!! Ben çocuklara üzüldüm insallah kız degillerdir.Beni kınayanlar dalga gecenler birgun dilerim aynı duruma duser