Evli ayrı ama sevgilim var ustelik bu 2. Sevgili

Şaka mı bu? Boşanmamış, eşinden ayrı yaşıyor, sevgilileri var, ikizleri de var, e tabii cinsel ihtiyaçları da var... Bu tabloda olmayan ne? Utanma duygusu! O çocukların babasının yerinde olsam yaşantınızı delil göstererek çocukları sizden alırdım. Bu ne be? Kafalar bi milyon!

daha eşinizden boşanmadan başkasıyla birlikte olup pişmanlık yaşamışsınız buraya kadar tamam
sonra 2.kez aynı hataya düşmüşsünüz
üstelik eşinize de beraber olma teklifinde bulunmuşsunuz o sizi red etmiş
belki barışırız düşüncesiyle boşanmıyorsunuz ama başkalarıyla birlikteliklere açıksınız
bu nasıl iş :confused:
hayatım hep böyle mi geçecek diyorsunuz da hayata yön veren sizsiniz

Trol olabilir misin bu ara moda oldu. Dilerim ki öyledir. Değilse bari çocuklarını daha iyi sahiplenecek birine ver yazık ya Allah onları korusun

Ee biz ne yapalım?
Boşanın diyoruz,belki barışırız diyorsunuz,eşinizle yaşayın diyoruz cinselliği,istemiyor ima ettim diyorsunuz ve hala boşanmıyorsunuz. Bakin adam 2 senedir özlememiş sizi ki,birlikte olma teklifinizi umursamamış. O zaman boşanın ne yaşıyorsanız yaşayın.
Sürekli kısa süreli ilişki yaşamak istemiyorum diyorsanız da o zaman cinselliği bu kadar ön planda tutmayın ne diyelim.

İnsanlar çıldırsın diye açılmış deneysel bir konu daha.
Ne yapmalısınız; boşanın +asla sevgililerinizi eve getirmeyin (belli ki aşktan değil, ihtiyaçtan ilişki kuruyorsunuz çünkü) + istediğinizi yaşayın + kızlarınızı bu hayattan uzak tutun

Beni kınayanlar dalga gecenler birgun dilerim aynı duruma duser
Ya senin kafan güzel mi kimse seni kınamıyo. Boşan ne halt yiyosan ye bize ne. Hem bosanmiyosun hemde başka adamlarla ... yapiyosun. Ne dememizi bekliyon zaten Allahin dan bulmuşsun!!! Ben çocuklara üzüldüm insallah kız degillerdir.

Boşanmadığınız sürece sevgililerinizle -ciddi bir ilişkiniz olsa dahi- hep sevgili olarak kalacaksınız. Farkında mısınız?

Beyincik hasar gormus anlasilannn:rolleyes:bosanmadan yapmamaniz gereken ne varsa yapmissinz ustelik iki evladinzla yasarken sonra da gelio burda benim hayatim hep mi boyle olacak diyorsunz. Siz boyle olmasini istemissinz.once bir bosanin ve iliskilerinizden daha cok onceliginiz evlatlarinz olsun

Back
X