• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli ayrı ama sevgilim var ustelik bu 2. Sevgili

Ne yaptığınız ve neden yaptığınız size kalmış ama duruma başka bir acıdan bakarsak

Evlisiniz hem resmi hem dini olarak ve su an yaptığınız zina oluyor

Sadece cinsel dürtüler için bunu yapıyorsanız günah kısmını da düşünün derim

Yazık size ve hayatınıza. Allah kimseyi şeytana uydurmasın sizin evlatlarınizi da bizimkileri de kötülerden korusun diyorum

Kadın olduğunuza inanasım gelmedi bir kadın sırf cinsel ihtiyacı var diye nasıl boşanmadan birliktelik yaşar neden boşanmıyorsunuz.Valla siz benimde cinselliğe ihtiyacım var istenmek hoşuma gidiyor diyorsanuz karşınızdaki de sadece birlikte olmak için görüşür sizinle.Adamakıllı boşanın ve ciddi ilişki düşünün bir de çocuklarınız var onlara saygınızda mı yok
Bence bu üye erkek,evli ama sürekli kadınlarla birlikte oluyor,bizden de fikir almaya gelmiş.

tek sorun boşanmamış olman ... boşanmış olsan boş ver hayatını yaşa derdim ... kocaya geri dönme ihtimali yüzünden dava açmadım diyorsun demek ki barışmak istiyorsun kocanı seviyorsun ... o halde nasıl başka adamlarla birlikte olabiliyorsunuz onu merak ettim

Ama sevgilim boşanma surecinde bilmem kacıncı dava görülmüş çekişmeli cunku karısı boşanmıcam diyo davalarda

Evet hep böyle devam eder bu rezillik bir anlayış meselesi çünkü. ...bi bosanin be haliniz varsa görün. ..sevgi ihtiyacı 8cin illa yatıp kalkmak gerekmez. ..bir annesiniz siz...

Şu yazıyorlar ya hani, bi maşallahınızı alayım. Sizde bı onu yazmamışsınız:))

Yok bişiy olmaz ilk başlarda sendelersiniz sonrası çorap söküğü gibi gelir üzülmeyin:))

Evet hep böyle devam eder bu rezillik bir anlayış meselesi çünkü. ...bi bosanin be haliniz varsa görün. ..sevgi ihtiyacı 8cin illa yatıp kalkmak gerekmez. ..bir annesiniz siz...
Napıyım hemen evlenelimmi hos istesekte evlenemeyiz cunku ikimizde evliyiz halen

• Beğen
Reactions: KV_
Back
X