- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
Gülmekten ölceeemm yaaa hahahahahahaHahahaha cuk oturdu yav onca yorum yapmamıza gerek yoktu başta ekleseydin videoyu![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gülmekten ölceeemm yaaa hahahahahahaHahahaha cuk oturdu yav onca yorum yapmamıza gerek yoktu başta ekleseydin videoyu![]()
![]()
Haklısınız da, hayatınızdan rahatsız olmanıza istinaden söylüyorum: şu an bu işin uygunu boşanmayı beklemek, çocukların bu süreci sancısız atlattığından emin olmak, daha sonra da birini yavaş yavaş tanıyıp, güvenilir biri olduğunu öğrenip ona göre bir şeyler yaşamak. Ama şu da var, belki de sadece cinsellik yaşamakla mutlusunuzdur, içiniz rahat ediyordur, cinsellikte ahlak kavramı çok önemli değil benim için diyorsunuzdur. Bu durumda da eşinizden boşanmanız ve çocuklara hiçbir şey belli etmemeniz yeterli bence. Ama bu iki önceliğe odaklanmanızı öneririm.Bende aşık olmak sevmek sevilmek istiyorum bunun neresi yanlıs ustelik cocuklarımla yuzgoz etmiyorum onu
Gülmekten ölceeemm yaaa hahahahahaha
Tek tek dene illaki birinde kocana rastlarsın. Diğer kadında rahata erer.Evet boyle oldu ama uzuldum kadına aslında aynı durum o kocası ona donsun istiyo bende benim kocam donsun istiyorum
Kız resmen konunun vücud bulmuş halihahaha
![]()
Geri birleşiriz belki eşimle ihtimalinden dolayı boşanma davası açmadım eşimde açmadı
Aynen resmen yirtiniyorrrKadınin ceketinden kurtulup kameramanı kovalaması oraya yarılıyom gülmekten![]()
Bizi gece banlicakBen cidden merak ettimMune nerdesiniz ??
Kesin ip araştırıyorlar konu sahibide konu da çoktan kapanmıştı yoksa![]()
Aynen resmen yirtiniyorrr![]()
AL BENIIII BENI ALLLLL LAAANN
![]()
![]()
![]()
![]()
Gülelim bari kac gün mapus yaticam belli degilKız sus ya krize girdim![]()
![]()
Cok rahatlattın bızı sağol yaBen eve almıyorum yalnız hep dışarda görüştüm cocuklarım sevgilim oldugunu bilmez bile
Gülelim bari kac gün mapus yaticam belli degil![]()
![]()
![]()
Niye kimse inanmiyo konunun gercek olduguna? Ben inandim yani gercek olabilir. Konu sahibi boşanmamak için niye direniyosun? Ortada yuva mi kalmış sanki?
Konunun gercek olduguna inanmayanlar dalga gecmek yerine konuyu es gecmeyi niye tercih etmiyor? Inanilmayan bi konu 30lu sayfalari bulmuş, trend konularda ilk sırada...
hahahahahaa oyuna geldim ben magdurum ben magdurumkonu sahibinin dediği gibi giriş yapmadan stalklarsınız artık konuyu HAHAHAHA
Bu güzeldiGelmiş burayı trolluyor.
Beyincigini ............ salağı !