• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Barklı Adam Şimdi Ne Diye Böyle Birsey Söyledi ki

Benim bir kankam vardı, harbi kan kardeş bildiğim bi insan yani. İlkokuldan beri tanırım kendisini. Aileler birbirini tanır, kardeşimle de arkadaşlar. Evimize gelip giden biridir hani, onu da kardeşimden ayırmam kardeştir benim gözümde. Son zamanlarda tavrı değişti bana karşı, kadınlar hisseder böyle şeyleri ki sen de en başından fark etmişsin bence. Ben de bunca yıllık arkadaşlığımıza konduramamıştım başta, sonra erkek kuzenlere gösterdim bir kaç mesajını çocuğun. Hani kendi kafamda mı kuruyorum diye kendimden şüphe etmiştim, yoktur öyle bir şey diye telkinde bulunuyorum kendime, bana yan gözle bakmaz deyu ikna etmeye çalışıyorum kendimi ona yakıştıramadığımdan. Ama bir yandan iç ses de diyo ki var bi b.kluk bu işte. Nese işte kuzenler de benzer tepkiler verdiler bana, burada yorum yapan arkadaşların tepkileri gibi tepkiler. Saf mısın sen, bariz asılmaya başlamış bu çocuk sana dediler.:KK53: Kıssadan hisse bu zamanda babasına bile güvenmesin insan:KK53: Sonuç olarak onca senelik arkadaşlığımız bitti. Anladığım kadarıyla sen bu adamı doğru düzgün tanımıyorsun bile ama hissetmişsin zaten sana başka bi niyetle yaklaştığını.

Arkadaslar bi tanidigim var oyle cok samimi degiliz kendisi evli bi is icin bir kac kez kendisi bana yardimci olmaya calismisti o iş nedeniyle bir kac kez meaajlasmalarimiz falan olmustu mesajlar sıklasmaya basladigi donemde kendisine evli oldugu icin cok uygun olmadigini falan soyledim ilkin sorun olmaz falan dediysede daha sonra anlayisla karsiladi

Sonrasinda arada sirada bi nasilsin hal hatir tarzinda mesaj yazip bi sorardi o kadar
Bu arada benim kedilerle aram cok iyidir cok severim ve kendiside bunu bilir ve cogunlukla whatsaapta profil resmim kedi resimleri falan olur dun aksam bi baktim bi mesaj yazmis
Mesajda
Nasıl bi kedi sevdasıdır ya sendeki
Nolurdu şu kedileri sevdiginin yarısı kadarda beni sevseydin yazmış

Simdi fitne dusunup kotuye yormakta istemiyorum ama bir anlamda veremedim sizce ne demeye getirdi bu anlamadim
Not:mesajına alakasiz cevap verip konuyu degistirmeye calistim
Kedidir o kedi..Ay asılmış resmen konuyu değiştirmek yerine ne sert dille sustursaydnz

Ya niyet ortada kediyi sevene kadar beni sev diyen bir adamın niyeti ne olabilir ki?
Konu sahibi de bilip bilmemezlikten gelmiş olmalı. Buraya bunun konusunu açtığı için millet saf gözüyle bakıyor ama saf felan değil yani..

Arkadaslar bi tanidigim var oyle cok samimi degiliz kendisi evli bi is icin bir kac kez kendisi bana yardimci olmaya calismisti o iş nedeniyle bir kac kez meaajlasmalarimiz falan olmustu mesajlar sıklasmaya basladigi donemde kendisine evli oldugu icin cok uygun olmadigini falan soyledim ilkin sorun olmaz falan dediysede daha sonra anlayisla karsiladi

Sonrasinda arada sirada bi nasilsin hal hatir tarzinda mesaj yazip bi sorardi o kadar
Bu arada benim kedilerle aram cok iyidir cok severim ve kendiside bunu bilir ve cogunlukla whatsaapta profil resmim kedi resimleri falan olur dun aksam bi baktim bi mesaj yazmis
Mesajda
Nasıl bi kedi sevdasıdır ya sendeki
Nolurdu şu kedileri sevdiginin yarısı kadarda beni sevseydin yazmış

Simdi fitne dusunup kotuye yormakta istemiyorum ama bir anlamda veremedim sizce ne demeye getirdi bu anlamadim
Not:mesajına alakasiz cevap verip konuyu degistirmeye calistim

Engelle

Her şey bariz belli
Konuyu değişmek için mesaj attım ne demek
Muhatap olma, olursan sende fırsat vermek istiyosun anlamına gelir

Millet mi çok kibarcık yoksa ben mi kabayım bilmem
Hala kibar kibar konu değişmek ne demek
Anlamamak içinde saf olmak lazım hani

Geçen günde burda bir konu açılmıştı. Konu sahibinin eşi is yerindeki kıza cansın falan diyor onun ile mesajlasiyordu. Konuda evli bir kadının yaşadığı üzüntü vardı .Bu konuda ise evli bir adam tarafından ilgi gören kişinin kafa karışıklığı o ilgiyi doğru anlayıp anlayamadıği var .Bende geçen gün ki konu sahibine esin böyle yapıyor ama o kızda arkadaşlarına bu evli adam benle neden ilgileniyor diye soru soruyor olabilir demiştim .Böyle olaylar kumar oynamak gibidir .Yapman gerekeni çok iyi biliyorsun .Kafan karışacak ilgi mi yoksa yanlış mı anliyorum demeyeceksin direk olarak engelleyecek muhatabı keseceksin yoksa kendini sorgularken bulabilirsin.şahsen bu konuyu acan da sorgulama aşamasında olduğunu gösterir .

Adam gayet kabarmış...
Ne diye anlamamazliktan geliyorsunuz ki bir de saf saf konuyu değiştirmeye çalıştım falan.
Sanki anlamadin da bize soruuorsun. Bir kendi yerine koy ne diye senin kocan kalkıp elin kızına boş boş konussun ki . Sınır oluyorum böyle şeylere ya ne diye bize soruyorsun , ne olduğu ortada konuşmak istemeyen bir fesatlik kokusu aldığın anda engelleyeceksin net.
Yok kedileri sevdiğini bilirmiş te Allahım ya.
Sorunun cevabı ise durduk yere değil baya yazmış . Yürümüş bacimm:KK12:

''evli barklı adam'' yazmışsın ya..
bi zahmet uzak duruver şu evli barklı adamdan.

Adam gayet kabarmış...
Ne diye anlamamazliktan geliyorsunuz ki bir de saf saf konuyu değiştirmeye çalıştım falan.
Sanki anlamadin da bize soruuorsun. Bir kendi yerine koy ne diye senin kocan kalkıp elin kızına boş boş konussun ki . Sınır oluyorum böyle şeylere ya ne diye bize soruyorsun , ne olduğu ortada konuşmak istemeyen bir fesatlik kokusu aldığın anda engelleyeceksin net.
Yok kedileri sevdiğini bilirmiş te Allahım ya.
Sorunun cevabı ise durduk yere değil baya yazmış . Yürümüş bacimm:KK12:
adamla yazışıyor olmaktan gayet hoşnut.
evli olduğunu ve uygun olmayacağını soylemiş güya adam da hal hatır sorarken ne hikmetse yürüyüvermiş konu sahibine.

Back
X