- 5 Nisan 2010
- 892
- 863
- 303
- Konu Sahibi Sudbanazenin
Yanlis anlaman lazim cunku herif basbaya sarkmis, olta atmis. Bundan sonra muhatap olma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kedidir o kedi..Ay asılmış resmen konuyu değiştirmek yerine ne sert dille sustursaydnzArkadaslar bi tanidigim var oyle cok samimi degiliz kendisi evli bi is icin bir kac kez kendisi bana yardimci olmaya calismisti o iş nedeniyle bir kac kez meaajlasmalarimiz falan olmustu mesajlar sıklasmaya basladigi donemde kendisine evli oldugu icin cok uygun olmadigini falan soyledim ilkin sorun olmaz falan dediysede daha sonra anlayisla karsiladi
Sonrasinda arada sirada bi nasilsin hal hatir tarzinda mesaj yazip bi sorardi o kadar
Bu arada benim kedilerle aram cok iyidir cok severim ve kendiside bunu bilir ve cogunlukla whatsaapta profil resmim kedi resimleri falan olur dun aksam bi baktim bi mesaj yazmis
Mesajda
Nasıl bi kedi sevdasıdır ya sendeki
Nolurdu şu kedileri sevdiginin yarısı kadarda beni sevseydin yazmış
Simdi fitne dusunup kotuye yormakta istemiyorum ama bir anlamda veremedim sizce ne demeye getirdi bu anlamadim
Not:mesajına alakasiz cevap verip konuyu degistirmeye calistim
Arkadaslar bi tanidigim var oyle cok samimi degiliz kendisi evli bi is icin bir kac kez kendisi bana yardimci olmaya calismisti o iş nedeniyle bir kac kez meaajlasmalarimiz falan olmustu mesajlar sıklasmaya basladigi donemde kendisine evli oldugu icin cok uygun olmadigini falan soyledim ilkin sorun olmaz falan dediysede daha sonra anlayisla karsiladi
Sonrasinda arada sirada bi nasilsin hal hatir tarzinda mesaj yazip bi sorardi o kadar
Bu arada benim kedilerle aram cok iyidir cok severim ve kendiside bunu bilir ve cogunlukla whatsaapta profil resmim kedi resimleri falan olur dun aksam bi baktim bi mesaj yazmis
Mesajda
Nasıl bi kedi sevdasıdır ya sendeki
Nolurdu şu kedileri sevdiginin yarısı kadarda beni sevseydin yazmış
Simdi fitne dusunup kotuye yormakta istemiyorum ama bir anlamda veremedim sizce ne demeye getirdi bu anlamadim
Not:mesajına alakasiz cevap verip konuyu degistirmeye calistim
adamla yazışıyor olmaktan gayet hoşnut.Adam gayet kabarmış...
Ne diye anlamamazliktan geliyorsunuz ki bir de saf saf konuyu değiştirmeye çalıştım falan.
Sanki anlamadin da bize soruuorsun. Bir kendi yerine koy ne diye senin kocan kalkıp elin kızına boş boş konussun ki . Sınır oluyorum böyle şeylere ya ne diye bize soruyorsun , ne olduğu ortada konuşmak istemeyen bir fesatlik kokusu aldığın anda engelleyeceksin net.
Yok kedileri sevdiğini bilirmiş te Allahım ya.
Sorunun cevabı ise durduk yere değil baya yazmış . Yürümüş bacimm![]()
buradan adam senden hoşlaşmış karısını sevmiyor belli ki dememizi bekliyordu herhal.Millet mi çok kibarcık yoksa ben mi kabayım bilmem
Hala kibar kibar konu değişmek ne demek
Anlamamak içinde saf olmak lazım hani