• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Barklı Adam Şimdi Ne Diye Böyle Birsey Söyledi ki

Ya niyet ortada kediyi sevene kadar beni sev diyen bir adamın niyeti ne olabilir ki?
Konu sahibi de bilip bilmemezlikten gelmiş olmalı. Buraya bunun konusunu açtığı için millet saf gözüyle bakıyor ama saf felan değil yani..
yola çıkacakta destekçi arıyor bence.

adamla yazışıyor olmaktan gayet hoşnut.
evli olduğunu ve uygun olmayacağını soylemiş güya adam da hal hatır sorarken ne hikmetse yürüyüvermiş konu sahibine.
Hay ağzını öpeyim aynen öyle .
Ne yazık ki böyle kadınlarla dolu hayat. Ama salaga yatması çok kolay : Ben geri çektim ama adam hal hatır sordu öyle havadan sudan konuşuyoruz . Sonra karısıyla mutlu olmadığını hayatın anlamını bende bulduğunu söyledi ama korkuyorum kızlarr yuva yıkan olmak istemiyorum....

Hay ağzını öpeyim aynen öyle .
Ne yazık ki böyle kadınlarla dolu hayat. Ama salaga yatması çok kolay : Ben geri çektim ama adam hal hatır sordu öyle havadan sudan konuşuyoruz . Sonra karısıyla mutlu olmadığını hayatın anlamını bende bulduğunu söyledi ama korkuyorum kızlarr yuva yıkan olmak istemiyorum....
bide bunların hiç farkında olmadan oldu versiyonları var.
dünyada bekar adam kıtlığı var sanki.
asıl anlamadığım karılarını boşayıp onlarını alacaklarını falan sanıyorlar ya..
yanımızda calışanlardan var böyle bir örnek.
2 yıldır bekliyor adam boşansın da beni alsın diye.

Saf ayağına yatan kadınları anlayamıyorum..

Buradaki herkes kötüye yoran, fitne insanda bir siz mi iyiye yoran iyi düşünen saf kadın oluyorsunuz ?

Açık açık sınırını/ haddini aşıyorsun, bir cümle dahi yazma bana deyip numarasını engelleyin.
Menfaat mi var aranızda ki bu kadar sessiz kalıyorsunuz ? İş yapıyorsa defolsun başkası yapsın.
Adi, karaktersiz adamcık.

'Kedileri sevdiğinin yarısı kadar beni sevseydin'...

Bunu sokakta tanımadığınız bir adam söylese 'bana asiliyor' diye söylenir belki etraftan yardım istersiniz.

Facebookta profilinizde kedili fotoğraf goren biri yazsa 'yokluktan düz duvara tirmananlar da taciz ediyor burada' dersiniz.

Evli adam söylerse? Orasını herkes biliyor.

Gel gelelim en zampara koca bile bunu bekar bir kıza bir çırpıda söyleyemez.

Direkt tacizle suclanacaktir çünkü arıza çıksın istemez.

Önden yoklar, sorun olup olmayacağını anlamaya çalışır.

Siz bu cümleye bile anlam veremediğinizi soylediginize gore önceki yoklamalarda 'burada' demissiniz.

Bari bundan sonra mesafenizi koyun da hala evli olduğuna gore eşinin varlığından memnun ama bir yandan da heyecan arayan adamların kalbini ve bilumum uzuvlarını hareketlendirmeyin.

bide bunların hiç farkında olmadan oldu versiyonları var.
dünyada bekar adam kıtlığı var sanki.
asıl anlamadığım karılarını boşayıp onlarını alacaklarını falan sanıyorlar ya..
yanımızda calışanlardan var böyle bir örnek.
2 yıldır bekliyor adam boşansın da beni alsın diye.
Yazıklar olsun ya ne denir ki başka...
Severek veya sevmeyerek , mutlu ya da mutsuz bir yuva var ortada , bunun tam ortasında ne işi var üçüncü kişinin. Kadın veya erkek fark etmez , boşansınlar sonra ne halt ederlerse etseler.
Ben evli değilim ama içim gidiyor böyle olaylara yazık o kadın birsey den haberi yok , adama hizmet eder yüzü Gülsun diye hayatını ona adar. .. uğraşır da uğraşır.
Ama aklı beş karış havada genç biri çıkar ortaya ve bildik son.
Ama kadıncagiz hayatına devam etmeye kalksa odun kocası çıkar yine ortaya rahat vermez. Hep ister hep ister bu insanoğlu.
Boşa dememişler insan ulasamadigi herseyin delisi , ulaştığı herseyin nankörüdür diye. ..

Yazıklar olsun ya ne denir ki başka...
Severek veya sevmeyerek , mutlu ya da mutsuz bir yuva var ortada , bunun tam ortasında ne işi var üçüncü kişinin. Kadın veya erkek fark etmez , boşansınlar sonra ne halt ederlerse etseler.
Ben evli değilim ama içim gidiyor böyle olaylara yazık o kadın birsey den haberi yok , adama hizmet eder yüzü Gülsun diye hayatını ona adar. .. uğraşır da uğraşır.
Ama aklı beş karış havada genç biri çıkar ortaya ve bildik son.
Ama kadıncagiz hayatına devam etmeye kalksa odun kocası çıkar yine ortaya rahat vermez. Hep ister hep ister bu insanoğl.
Boşa dememişler insan ulasamadigi herseyin delisi , ulaştığı herseyin nankörüdür diye. ..
adam karısını el üstünde tutuyor.
adamı ve eşini tanıyoruz.
kız fazla yapışık

Önceki mesajlarına da ne diye cevap veriyorsunuz ne münasebet yani. Burada bir sürü kadın eşim şu kıza yazmış kız da cevap vermiş diye kızı yerin dibine sokuyoruz. Siz vermeniz gereken cevabı çoktan verseydiniz böyle bir cümle kuramazdı. Net.

Arkadaslar oncelikle benim yazdiklarima ve kendi yazdiklariniza dikkat etmenizi rica ederim
Söz konusu kisiyle gezip tozmuyorum gece gunduz sohpet muhabbetim yok dedigim kkisiyi terslemeyisimude bos bulynmusluguma yada belkide art niyetli mi dusundum diyerek direk verecegim cevap konusunda teredutte kaldim ve objektif olarak konuya bakmak adina sizlere sorma ihtiyaci hissettim

Karsi tarafi bilmem ama Allaha cok sukur baskasinin kocasinda yada yuvasinda gozum yok zaten oyle bir niyetim olsa burda bu soruyu soracagima soz konusu kisiyle muhabbeti ilerletirdim

Bu arada engelle mesafeni koy muhattap olma gibi gercek manada cevap verenlerede gercekten tesekkur ederim cunku ne yapmam gerektigi hakkinda yol gosterdiniz

Eleştirinin dozu yine tavan yapmış. Gazı köklemişiz yine. :KK12:
Ben konu sahibinin safça davrandığını düşünüyorum. Çünkü varsayımlar üzerine senaryo yaratmayı sevmiyorum.

Zira kendisi de sürekli mesajlaşıyoruz diye bir şey yazmamış. İş için ve ara sıra hatır sormak maksatlı yazmış adam. Yani niyeti bozan adamın kendisi.

Bir daha ki sefere konu değiştirilmek yerine direk laf yapıştırılıp engellenmezse buradaki bazı eleştiriler gerçeklik kazanır. Şu anda sadece sınırı aşmaktır.

Evli barkli adamdan bu tarz bir mesaj aliyorsunuz ve kotu dusunmedim bilmemne diyorsunuZ...cevap vermemenize anlam veremiyotum,agzinin payini vermemenizi anlamiyorum...

cancazim adamin niyeti gayet belli senin yapman gereken de belli ama yapmama sebebin nedir anlayamadim..
Gereken seyden kasit sert bir dille gereken cevabı vermem ise neden yapmadigimi yukarda bir kac kez defaatle dile getirdim dikkat ederseniz gorursunuz:)cancazım

Bana kalırsa anlamış gibi davran çünkü devam edebilir. Resmen sarkmış yani daha ne olsun senin sevgini neden önemsesin evli bir adam. Bence tavrını en sert şekilde koy ve engelle.

Back
X