evli bayanlar bi bakar mısınız?

EŞİNİZ EV İŞLERİNİN KAÇTA KAÇINA YARDIM EDER?

• Ankete Katılan
    96
  • Anket Kapalı .

ozlmlvnt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
2.645
2.300
133
32
ÇALIŞAN ve Çalışmayan bayanlar eşleriniz hangi işlere yardım ediyor ??? veya tamamen şu işi hep eşim yapar dediğiniz ne var? benim eşim emniyet mensubu bazen bir gider 24 saat çalışır bazende rahattır akşam altıda geldiği halde ertesi gün öğlen gider bazen işler evden yürütür bazende gece bir kalkmışım adam yok puf uçmuş velhasıl 6 aylık evliyiz benimki evdeyse çok gec gelmediyse
**bulaşık makinesini boşaltır.
**çamasır makinesini boşaltıp asar
**sofra kurmaya yardım eder
**dün mesela yemeği yaptım salatada senden dedim yaptı

tabi bunları görev bilip değilde hatırlatarak . genel temizlik yemek makineleri çalıştırma benim işim.Ama dağınıktır çamasır sepetini kullanmasını hala öğretemedim çoraplarmız üstümüzden çıkan kıyafetlerimiz hep etrafta çalışan bayanım ve dışardan üni. te okuyorum ayrıca eşim için 12 saat uzaklıkdaki memlketimden geldim ve kimsem yok eşimden başka sürekli ev iş bunalıyorumm 4 4 lük temizlik yapamıorum 6 ayda mutfak dolaplarını iki kere sildim içlerini tabi ev işleriyle ilgili eşimi nasıl geliştirebiilirim eniştem mesala haftasonu evdeyken paspas yapar evi temizler.bi tane daha eniştem var oda takar önlüğü bulaşık bile yıkar bu dediğim ablalarım ev hanımı bide...en azından işten gelince kıyafetleri kirliyse sepete temizse askıya bu huyu nasıl öğretebilirim? baştaki sorum asıl eşleriniz hangi işlere yardım ediyor ??? veya tamamen şu işi hep eşim yapar dediğiniz ne var? hatırlatayım dedim

Günaydın.
Benim kocam temizlik ve ütü hariç her işi yapar.
O işler için yardımcı alıyoruz.
Ben evde hiç bir şey yapmıyorum desem yalan olmaz. Ama benim isteğimle olan bir durum değil bu,kocam sever ev işlerini...

Çalışıyorum.Eşim her noktada yardımcı.Mutfakta da (hatta benden daha iyidir), temizlikte de. Ütüsünü kendisi yapar, çamaşır da atar makinaya. Süpürge de tutar. Ama üzerine görev olarak yapışmış gibi değilde, yardım eder tarzda.

eşim benden titiz olduğu için temizlik işlerine tamamen yardım eder, yarı yarıya yapıyoruz diyebilirim, yoksa o yapmasa ben de yapmam bilir bunu

yemek ve ütü tamamen bende sayılır normalde, ama ben evde değilsem o da yapar. hatta bu aralar çalışmıyor, genelde yemekler ondan, kendini baya geliştirdi.

hamileliğimden beri banyo temizliğini tamamen o yapıyor, çocuğu da banyoda o yıkıyor genelde.
çocukla ilgili tüm işlerde eşit çalışıyoruz, sadece bebekken daha az ilgiliydi, ben varsam her işiyle ben ilgilenirdim,i ben yoksam o devreye girerdi.

Valla ıyımış yıne ben hasta olmadıkca bızımkı el surmez baslarda ıs buyururdum bı baktım kv gelmış aaa balknmu yıkıcaktın ben yıkarım dıye atlardı heralde bızımkı gızlıden haber ucuruyodu oyle tembel eve gelır aaaaaay oldum geberdım cok yorgunum safıs bana kola getrrmısın dıye nazlanır yayılır aama kacarı yok bu hafta duvarları ona sıldırcem :) rutını olan tek ıs alısverıs katıyen benı yrmaz kendıyapar gerı kalan herseyı benden beklr durtmeden yapmaz bende bırılerıne zrla bısı yaptrmaktan hslanmam kalk yap demem kendım yaparım ama dyle bısı varbrn evdeyım dıye rahat calıssam yardımcı olur hakkını yemıyeyım duyarlıdır

işte sevmek mesele eşimde liseden beri dışarda yalnız kalmıs ama işine öle gelio bazen seni nie aldık bile der şakayla tabi

çamasır makinesinin ve fırını daha 6 aydır çalışştırmayı öğrenemedş demicem öğrenmedi

çamasır makinesinin ve fırını daha 6 aydır çalışştırmayı öğrenemedş demicem öğrenmedi
hakkını yemeyeyim, eşim biliyor. Hatta kurutmayı ben bilmem, hiç çalıştırmadım.o biliyor :/ Üniversite yıllarında kendi başına çok yaşadığı için ev işlerine çok hakim.

alışverişde bende vakti varsa gelir hatırlıorum da son 3 büyük market alışverişini ben yaptım

Çalışıyorum eşim yardım eder çoğu şeye,sadece ütüyü beceremez ama çalışmasaydım bu kadar yardım beklemezdim. Zaten işte yoruluyoruz,bunu bile bile ben evde olup bir de adamdan benim yaptığım kadar iş yapmasını bekleyemem

oho seninki çok bile yapıyo bence :) benimkide zar zor bi çamaşır asar sofrayı toplar tezgaha bırakır. Çok nadirde ev süpürür :)

Siz çalışmıyorsanız o kadar yardım etmesi normal bence.
Sizde çalışıyorsanız bilemem.

Çalışan bir bayanım, eşim ev işlerine karışmaz. Sadece sofra kurmaya ve yemeğe yardım eder. Ama hiç bir zaman sorun olmamıştır bu aramızda. Niye yardım etmiyorsun falan demedim hiç. Elinden pek o işler gelmiyor benimkinin. Bende dışarı işlerine karışmam. Evlendiğimizden beri markete gidip eve ekmek almışlığım bile yoktur o derece.

zten ricasız yapmaz çoğu ayak işlerini bende erken gelirse yaptırıorum ama genelde gec geldiği için malesef bana kalıo

neden bekleyemezsin merak ettim

çalışmıyor olsaydım ona bırakmazdım heralde kendim yapardım diye düşünüyorum. tabi yine yardım isterdim biraz

çalışıyorum. o da her şeye yardım ediyor.
o süpürür mesela ben silerim ,toz alırım.

camın dış kısmını o siler iç kısmını ben silerim dışarı sarkmayım falan diye korkar.

masayı birlikte hazırlar birlikte toplarız.
yemek pek yaptığı söylenemez ama kahvaltıya yardım eder. akşam yemeklerinde de yapabileceği şeyleri yapar.
salata, kavun ,karpuz , ekmek doğramak gibi.

evlenmeden önce ütüden bıktığı için şu an sadece ütü ye hiç karışmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…