evli bayanlar bi bakar mısınız?

EŞİNİZ EV İŞLERİNİN KAÇTA KAÇINA YARDIM EDER?

• Ankete Katılan
    96
  • Anket Kapalı .
gardroba koysa bende yıkamıcam etrafa atıo bende alıp dolabına geri atsam eger bida giyecegi bişise tekrar ütülemek zorunda kalıorum

Bağır çağır ben öyle yapıyorum, attığı yerden hiç bir şekilde kaldırmam

Ben o olaya şöyle çözüm buldum. Yatak odasının kapı arkasına askı aldım. 1 kere giyilip ertesi gün de giyilebilecek kıyafetleri oraya astırıyorum. Veya giydiği pantolonu. Böylece kirli değilse gardroba da girmiyor, buruşmuyor

hiç bir şeye yardım etmez. Bir şey yaptırmak için dil dökerim öyle yapar. Utanmasa yemeğini ağzına benim yedirmemi isteyecek. Düşündükçe cinnet geliyor bana.

Sen isteyince yapiyosa sukret tatlim benim okuze ben dedigimde bu seferlik de olmayiversin diyo

calisiyorum. esim temizlikten anlamazben yaparim utu yapar sofraya yardim eder okadar sizinki iyi bence

Temizlik günümüz bellidir, süpürme işi ona aittir ve ben söylemeden alır eline yapar.
Çamaşır asma ya da toplama, sofra kurma kaldırma gibi ufak yardımları da vardır.

Ama bunlardan çok daha önemli olan bir şey var ki o da benden düzenli olup, bana iş çıkarmaması.
Asla arkasını toplamam..
4 yıldır daha bir kez bir yerde kirli bir çorabını bile bulmadım, görmedim.

Ben bırakırım o bırakmaz valla yiğidi öldür hakkını yeme

İş ve eşim. Komik bir ikili olurdu heralde. Elinden gelse koltuğa yapışır, hiç kalkmaz. Market alışverişini birlikte yaparız, her seferinde surat asar, gitmeye de eve taşımaya da üşenir, hep yoruldum diye mızıklanır. Kırk yılın başı gömleği kalmamış olursa derim ki ütü yapacak dermanım yok, sen yapar mısın derim, bir tanecik gömlek ütüler gerisine karışmaz. O da çok nadiren olur zaten, genelde gömleği hep vardır. Bazen haftasonları bulaşık makinesi boşaltır, ben söylediysem ve keyfi yerindeyse tabi. Kendiliğinden kalkıp yaptığını görmedim. Bir de haftaiçi ben çocuğu hazırlıyorum okula diye kendi kahvaltısını kendisi hazırlar. Bir de benim zorlamamla akşamları çocuğun uyku öncesi hazırlığını(tuvalet, diş fırçalama) yapmaya başladı, daha yeni 1-2 aydır. Ondan da her seferinde kaytarmaya çalışıyor ama ben diyorum ki çocuğun seninle yaptığı bir ritüeli olsun, 5 dakikalık bir işe erinme diye. Eringeçlikte sınır tanımaz benimki. Ben hastalıktan ölüyor da olsam canı istemiyorsa ayağının tırnağını oynatmaz, ben iş yaparım o seyreder. En fazla söyleyeceği dinlen sen de yapma iş demektir. Doğum yapıp eve geldiğim gün annem ya da eşim bir tabak çorba yapıp önüme koyamadılar da benden beklediler, bir gün önce doğum yapmış olan ben kalktım yemek yaptım önlerine sofra kurdum o kadar söyleyim

Eşim çok yoğun çalıştığı için şu an hiç bir talepte bulunmuyorum. Ancak öncesinde cam sildiği her türlü işi yaptığı zamanlar olmuştu. Ama emin ol o dönem bile kıyafetlerini kaldırmaya ikna edemedim. Adam mantığını anlayamıyor. Geliyor hep aynı yerde çıkarıp bırakıyor. Sabah geri giyerse giyiyor giymedigini de ben toplayıp kirliye atıyorum

Az önce devasa ütü yapıp yoruldum dediğimde ver biraz da ben gömlek ütüleyeyim dedi, şoklardayım. İlk kez kendiliğinden iş yapmaya gönüllü oldu. Senelerdir bir kere duymadığım lafı buraya entry girdikten iki saat sonra duymam da ayrı enteresan, bi kafama takılmadı değil

Çalışıyorum iki oğlum var, eve işlerini ve çocuk bakımını kimin zamanı varsa o yapar genel bir iş paylaşımı yok yani.

Benimki canı isterse yapar iyide yapar ama nadirdir çalısıyosa ztn yorğn olur yemek hazır olsn ütü tam olsn der. Canı isterse yemek yapar bazen çamasır atar. Yazık erkenden kalkıp ise gitmek zorundalar hele özelde çalısıosa azcık maasa bin çile çeker fazlada beklememek lazım

Takipmi ediyor acap

Takipmi ediyor acap
Sanmam, o kadar eringeç ki beni takip etmeyle falan uğraşmaz, girmez o kadar zahmete. Televizyon seyrediyordu zaten öncesinde, ben baya bi ütüledim, ver biraz da ben yapayım dedi Bugün kendini daha iyi hissediyormuş, yapabilirmiş. Görülmüş şey değil

çalışıyorum hemde 24 saat nöbet tutuyorum eşimın daha bugüne kadar hıc bırsey yaptığı gorulmemıstır tekyaptıgı sey sadece çocuk bakmak

Evi supurur camairlari serer toplar kahvaltı hazırlar tostan başka birsey bilmiyor zaten banyoyu felen temizler salonu tv unitesini siler çöpleri atar evde birsey bozulduğunda tamir eder başka ne olsun anam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…