çamasır makinesinin ve fırını daha 6 aydır çalışştırmayı öğrenemedş demicem öğrenmedi
Ses güldüm
8 yıllık evliyim, ilk 6 yıl çokta yoğun çalıştım üstelik.. henüz bir defa bile o düğmelere basmadı. İlk yılımız, çok ateşliyim ve yatıyorum. Kurutma makinamız yok o zaman, beyazlar yıkanmış, saatlerce bekledi makinada.. hadi aşkım canım bitanem.. kalktı çıkardı, geldi bi iki atlet astı, ben uğraşamayacağım bunlarla bıdık bıdık dedi ve bıraktı. :)
İş asla yapmaz, çalıştığım süre boyunca yemek hep yaptı, şimdi de eti balığı yapar. Tamir işlerimizi yapar, eve hiç usta girmedi. Ama yapmadığı hiçbişey için üzmüyorum artık kendimi, sevmiyor napsın.. ben de sevmediğim şeyi yapamam zorla.. yardım alıyoruz. Alamazsan da bırak kirli kalsın camdı dolaptı. Ev zaten bi şekilde süpürülüp siliniyor. Aşkınızı yaşamaya bakın, üzme kendini de onu da iş güç için...
sadece misafir geleceği zaman ev alışverişini yapar, misafitin yanında misafirlere çay koyar, herkes oo maşallah çeker:)) sonra da elini hiçbir şeye sürmediği gibi geçtiği heryerde izini bırakır. İçtiği bardak, giydği çorap, kullandığı şarj aleti, ıslak yerler...
Brr(
Ben çalışmadığım için ona iş bırakmıyorm :) ama kendi yapmaya çalışır özellikle kendi işlerini çamaşır ütü hariç yapar. Evliliğin başlarında çalışıyordum o zaman aşırı yardım ederdi. Hiç unutmuyorum bigün misafir gelecekti 8-8 çalışıyorum masa başı ama yine yoruluyorum geliyorm eve yemek yapıyodum yemek yiyorum yatıyodum. O günlerden birinde evi dahi toplayamadan ikram yaptım sadece gelince evi toparlarım dedm eşim erken geliyordu sonra gelip beni alıyodu ben yolda söylenirken napçam şmdi yemek yemesem mi diye oda bilmem.artık napçan ev çok kötü falan dedi toz alınması süpürülmesi bulaşıkların toplanması lazımdı. Eve bir geldim ev bal dök yala sanki temzlkçi gelmiş gibiydi bulaşıklar yıkanmış ev süpürlmüş toz alınmş hatta ve hatta kendi iş eşyalarını yıkayıp asmış ben eve geldim şok oldumm vee o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Bi masa hazırlasaydı belki bu kadar mutlu olmazdım yani.
Bu konuda eşimle hiç sıkıntı yaşamadım. Titiz, düzenli ve uzun süre yalnız yaşamış bir adam olduğu için kendi işini kendi görmeyi öğrenmiş. Bazen titizliği beni yorsa ve bunaltsa da ses çıkarmıyorum pek.
Haftada bir yarım gün yardımcı abla geliyor. Rutin temizliği falan yapıyor. Onun dışında pek temizlik yapmıyorum ufak tefek şeyler haricinde. Çamaşırı ben yıkarım o asar, sofrayı o kurar ben toplarım, bulaşık makinası boşaltmak onun işi. Kıyafetlerini oraya buraya atmaz, yatarken salonu toplayıp yatar. Ütüyü genelde ben yaparım ama her yaptığımda teşekkür eder, yapmazsam sorun etmez kendi yapar. Haftasonu kahvaltılarını hazırlar yemekleri o yapar. Böyle işte.
Eşim benden hamarattır
Çaktırmamaya çalışıyorum kendisine
ilk zamanlar tribünlere oynuyormuş benim odun, sadece kahvaltı hazırlar haftada 1-2 akşam da akşam yemeği o kadar, temizlik ütü çamaşır bulaşık dokunmaz az söylenirsen hani ne iş yaptın ki olur, kirlilerini banyo hariç her yerde bulmak mümkün bu arada çalışıyorum, çocuğum var ve de hamileyim
çok iyiymiş bana tavs,iye var mı nasıl yaptırabilceme dair
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?