- 28 Kasım 2010
- 42.491
- 141.155
- 798
İade et aldigin yereHic ama hic bir sey yapmaz herseyi ben yaparim.
Oyle de herseyi kendin yaparsin boyle de kendin yapiyorsun zaten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İade et aldigin yereHic ama hic bir sey yapmaz herseyi ben yaparim.
Eşim kendi izin vermez, mesela hafta sonu kursu falan olur, ders boşluğu vardır o arada eve ekmek alır bırakır falan, yardımı yok ama en azından dağınık bir koca değil benimki. Kıyafetlerini düzenli bırakır, kirlilerini sepete atar, banyodan çıktıktan sonra banyoyu siler, temizler çıkar. Bu konularda da düzensiz dağınık falan olsaydı bozuşurduk belki :)
Evi supurur siler
Toz alir
Camlari siler
Perdeleri asar
Banyo wc ovar temizler
Ayakkabi boyar
Alisveris listesi yapar cikar alir
Camasir asar toplar katlar
Yemek yapar
Buzdolabi temizler yerlestirir
Cocuga bakar altini degistirir banyo yaptirir giydirir gezdirir
Bulask makinasina kirlileri koyar calistirir,bitince yerlerine yerlestirir
Sofra kurar toplar
Yogurt mayalar
Cay yapar kahveden anlamaz
Zeytin ve tursu kurartam kocakari
Asla yapmadigi da utu ve dolap yerlestirmektir, cunku beceremez
Ben calismiyorum ev hanimiyim ama esim rica ettigim zaman bana yardim eder, cam siler, balkon yikar, evi supurur, bulasiklari makinaya doldurur. Ama bunlati sadece ben yatdim istersem yapar yoksa diger turlu gorev olarak degil. Ama aksam caylarini hazirlamak esimdendir, ben cok nadir yapmisimdir her aksam o yapar birde ramazan aylarinda sahuru hazirlamakta esime aittir, önce o kalkar masayi hazirlamaya baslar sonrasinda beni kaldirir. Ama cok daginik ve pistir kiyafetleri coraplari her yerdedir arkasini surekli ben toplarim
Şu sıralar 3/3 , daha öncesinde ve muhtemelen doğumdan sonra 3/2 sine yardım eder.
'Adam yardım ediyormuş işte şükret' diyen hatunlar da vardır ama ben çalışıyorum ve eşimin hiç bir şey yapmamasını veya yaptığı için başıma kakmasını hazmedemem.
Haftasonu eşime süpürüp silme işini yaptırıyorum sonra o gidiyor dışarı çıkıyor. Toz alma, banyo tuvalet işi bende.
Cam silme işi de eşimin mesela. Ama hiç camlar kirlenmiş sileyim demez tabi ki. Ben işe girişirim o zaman başlar.
Degisim suresi dolmaz,omur boyu o hakkin varya sen bu kocayı nerde buldun banada sölesene belki değişim süresi dolamamıştır benmknn6 ayda dolar mı
Uzulme ben alisdim bircok acidan artilari fazla oldugu icin idare ediyorum![]()
İade et aldigin yere
Oyle de herseyi kendin yaparsin boyle de kendin yapiyorsun zaten![]()
Degisim suresi dolmaz,omur boyu o hakkin var
Benim koca 17 yasinda anasinin evinden cikip uniye gitmis bir daha da geri donmemis ondan herseyi kendi yapiyor
Temiz pak bi adam degildir hatta pistir bile belki isinden dolayi ama yapar bunlari hakkini yemeyeyim carpilirim mubarek gun![]()
Eşim çamaşır işine hiç karışmaz. Makineyi çalıştırmayı biliyor mu bilmiyorum. Anca söylersem makineden çıkanları asar.
Perde yıkamak ve cam silmek onun işidir. Ben de onlara karışmam hiç.
Günlük temizliği yeri gelir tek yaparım yeri gelir eşim tek yapar. Haftasonu ben kahvaltı hazırlarken temizlik yapar.
Yemek canı isterse yapar. Ayda 2 falan.
Koltuk moltuk çekilecekse o iş eşime aittir.
Ütüsünü ya kendi yapar ya dışarıda yaptırır. Hiç yapmadım.
İstediğim herhangi bir işi ger çevirmez.
Çalışmıyorum.
Kiyamam sanaAlisdim ben artik tam zamanli calismadigim icin sorun yapmiyorum![]()
O da biseydirbnm ki 15 de evden çıkmış genede fosss evlenince saldı üniverstedeyken yemek yapıp arakadaslarını eve davet ettiğini bilirim en evlendkten sonra en son ne zmaan yemek yaptı die sorsan melemen fln
İki çocuğum var çalışıyorum ev işleri bir türlü bitmiyor evde olduğum her vakit ev işiyle uğraşıyorum. Eşimin işi çok yoğun. Söylediğimde her işi yapar.ben söylemeden bulasik mak doldurma boşaltma çamaşır Serme islerini yapar çocuklarla çok ilgilenir her islerini yıkama odev vs yapar. tabi bu işleri yaparken de çok sanslisin ayaklarina yatar minnet duymami bekler.halbuki esi calusan herkesin yapması gereken şeyler bunlar bana göre hayat müşterek.
Yaaa bursada utu pahalinasıl başardın ütü işini dışarı atmayı yani dışarda yaptırtmayı
O da biseydir
Gaza getir adami
Senden baska kimse sunu yapamaz de
Kakala basina kalsinayyy sen cok guzel camasir asiyosun de mesela ben senin gibi yapamiyorum de
Menemene bayiliyorum senin elinden yemek isterim de![]()
Yaaa bursada utu pahali
Yoksa ben de vermek istiyorum disariya
Askisiz katlayarak tisortun tanesini 2,5 liraya utuluyorlar
Yahu erkek iste ne kadar uyanik olabilir kiiyi taktik bunları deniyorum zaten ama bnmkisi çok uyanık yaaa çogu sey sökmüo