• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli bayanlar bi bakar mısınız?

EŞİNİZ EV İŞLERİNİN KAÇTA KAÇINA YARDIM EDER?

• Ankete Katılan
    96
  • Anket Kapalı .
Evi supurur siler
Toz alir
Camlari siler
Perdeleri asar
Banyo wc ovar temizler
Ayakkabi boyar
Alisveris listesi yapar cikar alir
Camasir asar toplar katlar
Yemek yapar
Buzdolabi temizler yerlestirir
Cocuga bakar altini degistirir banyo yaptirir giydirir gezdirir
Bulask makinasina kirlileri koyar calistirir,bitince yerlerine yerlestirir
Sofra kurar toplar
Yogurt mayalar
Cay yapar kahveden anlamaz
Zeytin ve tursu kurar :KK66: tam kocakari
Asla yapmadigi da utu ve dolap yerlestirmektir, cunku beceremez

Şanslı hatunsun maşallah :nazar:

Çalışıyorum eşim daha yoğun çalışıyor saatlerimiz aynı olsa da onun işte biraz canını çıkartıyorlar :işsiz:Genel olarak yardım etmez sadece sofrayı kurup kaldırmada arada yardım eder ama dağıtmaz aldığını yerine koyar çamaşırlarını toparlar bu bile yeter bana hiç dert etmem arada çemkirsem de :tokat::KK70:aramızda sorun olmadı yetiştiriyorum çok şükür ben daha rahatım iş yerinde çünkü:KK54:

hee bide o konu var yapıp bizi şanslı görmelri bende aynı fikirdeyim senle ayın 15 maaşınla şunu ödeyelim demeyi biliolar
Aynen ayin 15inde kredi kartı borcunu öderken hickimse bana minnet duymuyor.hele ekonomik olarak bazı kararları kendi alıyor eee sanslisin ev işi yapıyorum istesem kadın tutup yaptırabilirim ama paramiz biriksin istiyorum.

evet çok özledim kıymetini bilin valla hiç bi yere oraya benzemiooo zira yaşadığımm şehir memleketim gibi olmuo
Nerede yasiyorsun? Bursa kolay ve rahattir ama pahali geliyor bana, istanbul acibademde pazara cikiyorum fiyatlar bursadaki ciktigim pazarin yarisi resmen

Şaka gibi benim eşim ve işşşş...
Hayatta bir kez mutfakta meyve tabağı hazırladığını bilirim oda loğusaydım ondan olsa gerek, birkezde evin bir odasını süpürdü oda evde badana vardı heryer heryerdeydi halime acıdı başkada görmedim yapmaz..

Ben çalışmıyorum ama eşim bana çok yardımcı oluyor.Esim sabah gidip gece geliyor ama yinede bana çok yardımcı oluyor.Elinden geldiği kadarını yapmaya çalışır.:halay:

nasıl başardın ütü işini dışarı atmayı yani dışarda yaptırtmayı

Dışarıda parayla yaptırmıyor ki adam tekstilci çalıştığı ütü pakete verip hepsini jilet gibi yaptırıyor. Acilleri de kendi.
Ütüye bi ton para versek üşenmem ben yaparım.

Bence çok zorlamayın şansınızı , çünkü adam yapıyor elinden geleni
Ama siz hala şunu da bunu da yapsın derdindesiniz...
Çok sıkarsanız söylenirseniz sıkıntı olur.

Aynen ayin 15inde kredi kartı borcunu öderken hickimse bana minnet duymuyor.hele ekonomik olarak bazı kararları kendi alıyor eee sanslisin ev işi yapıyorum istesem kadın tutup yaptırabilirim ama paramiz biriksin istiyorum.

:işsiz::KK48: nabalım aldık bi kere :KK3:

Çalışıyorum eşim daha yoğun çalışıyor saatlerimiz aynı olsa da onun işte biraz canını çıkartıyorlar :işsiz:Genel olarak yardım etmez sadece sofrayı kurup kaldırmada arada yardım eder ama dağıtmaz aldığını yerine koyar çamaşırlarını toparlar bu bile yeter bana hiç dert etmem arada çemkirsem de :tokat::KK70:aramızda sorun olmadı yetiştiriyorum çok şükür ben daha rahatım iş yerinde çünkü:KK54:

dağıtmayan adamın gıymatını bil canım:KK70:

Şaka gibi benim eşim ve işşşş...
Hayatta bir kez mutfakta meyve tabağı hazırladığını bilirim oda loğusaydım ondan olsa gerek, birkezde evin bir odasını süpürdü oda evde badana vardı heryer heryerdeydi halime acıdı başkada görmedim yapmaz..

şükretmeliyim o zman :KK70:sanda alah yardım etsin

Dışarıda parayla yaptırmıyor ki adam tekstilci çalıştığı ütü pakete verip hepsini jilet gibi yaptırıyor. Acilleri de kendi.
Ütüye bi ton para versek üşenmem ben yaparım.

hahaha:KK70: bnde kuru temizlemecide ütületio sandım hatuna bak dedim vardır öle hanımlard ama anladım cnm sizin iş icabı imkan var

Back
X