• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bayanlar bi bilginiz var mı bu konuda?

sweetsin

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
275
2
16
35
Ankara
kızlar bu soruyu sormak zorundayım..yardımcı olursanız sevinirim... korunurken prezervatif kullanıyoruz. hap kullanıyordum ama cenazemiz oldu, 3 gün hapı içmeyi unutmuşum. bende bıraktım bi daha ki adet tarihi mi beklemeye başladım içmek için.. sağlık sorunum var,ilaç alıyorum. o yüzden çocuk olayı bu dönemde çok uzak bi ihtimal bize.. 2 gün önce ilişkiden sonra eşim ya pre patlaktı ya senden bulaştı dedi..prenin dışında bi sıvı varmış çünkü.. ben alt tarafımı kontrol ettim.. bulaşan bişey yoktu görünürlerde.. prede görünürde patlak falan da yok.. sorum şu.. biraz açık olacak ama sizden başka sorabileceğim kimse yok.. eğer prezervatifin alt tarafında patlak yırtık yoksa yanlarında olursa sızma ihtimali var mı... veya benden gelen bişey olabilir mi... şimdiden tşk ediyorum

ne gerek var bu kadar zahmete sıkıntıya ...
Hoş dünyanın sonu değil, zaten evlisiniz. :34:

o kadar kolay bebek olmuyor bence..çoğu deneme bile başarısız o nedenle bence bişey olmaz ne biliyim

Bu yazdıklarının hepsi ihtimal dahilinde. Delik yırtık patlak içine kaçma vs vs vs.

Bekleyip göreceksiniz burdan bir teşhis konulmasını beklemeyin :ssz:

Prezervatif Kesinlikle Kenardan Sızmaz,Buna Emin Olun :34:

Şunu da Söyleyim Doğum Kontrol Hapları Kullanırken Bazı Şeylere Dikkat Edin, Bazı Antibiyotikler,Ve Antidepresanlar Hapın Etkisini Azaltıyor Bu Yüzden Unutmasanız Bile Ek Yöntemle Korunmalısınız Prezervatif Gibi...

Şuanda Kullandığınız İlaçları Bilmiyorum Ama Dediklerimi Unutmayın:34:

Ben hap kullanılması bırakılsa dahi korumaya 1 ay kadar devam ediyormuş diye biliyorum; ama yine de emin değilim. Ben aylık doğum kontrol aşısı ile korunuyorum. tavsiye ederim hap içtim mi içmedi mi derdi olmuyor. İğnesi çok kalın ağrısı bir hafta kadar geçmiyor ama.

Merak etme sadece sizmis bile olsa büyük oranda sadece bir sizintiyla hamile kalmazsin. Hamile kalmak öyle pat diye olan bir sey degil aslinda. :16::16:

Bizde prezervatifle korunuyorduk.yirtildi onda da hamile kaldim.ha yirtildiktan sonra birde ertesi gun hapi ictim.olacaksa oluyor
Simdi bebegim iki aylik gerisini sen dusun yani ondada cok dikkat etmek lazim.

Bizde prezervatifle korunuyorduk.yirtildi onda da hamile kaldim.ha yirtildiktan sonra birde ertesi gun hapi ictim.olacaksa oluyor
Simdi bebegim iki aylik gerisini sen dusun yani ondada cok dikkat etmek lazim.

evet dediğiniz gibi geleceği varsa engel olunamıyo... sizin ki baya baya yırtıldı o zaman.. siz hissettiniz yani sürpriz bi durum olmadı

Prezervatif Kesinlikle Kenardan Sızmaz,Buna Emin Olun :34:

Şunu da Söyleyim Doğum Kontrol Hapları Kullanırken Bazı Şeylere Dikkat Edin, Bazı Antibiyotikler,Ve Antidepresanlar Hapın Etkisini Azaltıyor Bu Yüzden Unutmasanız Bile Ek Yöntemle Korunmalısınız Prezervatif Gibi...

Şuanda Kullandığınız İlaçları Bilmiyorum Ama Dediklerimi Unutmayın:34:

yazınız çok faydalı oldu tşkler.. evet antibiyotikle kullanıyordum bayadır... bunu aklımın bi köşesinde tutacağım mutlaka...

Merak etme sadece sizmis bile olsa büyük oranda sadece bir sizintiyla hamile kalmazsin. Hamile kalmak öyle pat diye olan bir sey degil aslinda. :16::16:

2. kızım da spiral vardı hamile kaldığımda.. oğlum 9 aylıktı.. bende korkuyorum haliyle :18: inş dediğiniz gibi olur

Son düzenleme:
Rica Ederim Bunu Çoğu Kimse Farkında Değil Sürpriz Gebelikler Bu Durum Yüzünden Oluyor İşte Aslında Dikkatli Olduğun Sürece Yöntemler Yüzde Yüz Olabiliyor:1:

Ben hap kullanılması bırakılsa dahi korumaya 1 ay kadar devam ediyormuş diye biliyorum; ama yine de emin değilim. Ben aylık doğum kontrol aşısı ile korunuyorum. tavsiye ederim hap içtim mi içmedi mi derdi olmuyor. İğnesi çok kalın ağrısı bir hafta kadar geçmiyor ama.

kaç ay etkili peki.. biz hem hap hem pre kullanıoduk... hapı bırakınca böyle bi şeyde olunca risk oluştu haliyle

2. kızım da spiral vardı hamile kaldığımda.. oğlum 9 aylıktı.. bende korkuyorum haliyle :18: inş dediğiniz gibi olur

Haklisiniz tabi basina kazalar gelen de cok insan var. Spiralle hamile kalan da cok tanidigim var. Ama öte yandan da defalarca denemelere ragmen hamile kalmayi bekleyenler, yumurta takibi yapanlar var....

En iyisi tabi isinizi saglama almak, ertesi gün hapi alabilseydiniz keske mesela. Umarim hamile kalmazsiniz ve sadece az biraz sizintidan ibarettir.

Ben evlendiğim hafta prezervatifle hamile kaldım nasıl becerdik bilmiyorum ama şuan doğumdan sonrası için acayip derecede korkuyorum bu yüzden:27:

Back
X