Evli Bayanlar Cevaplasın Lütfen!

valla ben evleneceğim adam Bu diyorum ama benimki diyor mu bilmem. eğer böyle bir şey düşünüyorsa da çok iyi saklıyor. bi arkadaş yukardaki yorumlarda bahsetmiş biz öylesine flört ediyorduk olay bu hale geldi diye onun misali bize de olursa öyle bir şey olur . he ama şu var o da bunu düşünüyor olabilir. bir keresinde önce okulunu bitirsin ondan sonra demişti arkadaşlarla otururken . onun dışında ara ara yatak odası, otura grubu, televizyon vs vs eşya resimleri atar. bizimde evcil hayvanımız olsun ileride falan der. yaptığın her şeye katlanır ama tabi onun dışında ayyyyyyyyy hadi evlenelim olmadık hiç genelde azıcık odundur da

ben deneyimsizdim biraz ilk sevgilim eşim oldu :)

ama dua ederken allahım ne olur iyi insanlarla karsılastır derdım. . kötü niyetli insanlardan uzak tut

ilk gordugumde cok ıyı bırı oldugunu anladım , zamanla cok fazla sevdik birbirimizi ve ilk andan ıtıbarende hep evliliği düşündük , ciddiydik..

sadece birbirimize anlatmazdık.. utanrdk sanırım..

sonuç olarak basından beri eşim olacagını biliyordum...bende boyle olmustu...

Evet hanımlar.. şunu çok merak ediyorum ;

Evlenmeden önce evlenip nikahlanacağınız admaı evet bu adamla evlenicem diye hissetmişmiydiniz? Yani insan evleneceği kişiyi hissedebilirmi ?

Ben evlenecegimizi tanistigimiz anda hissetmistim
Ama evlenmemiz iyi mi oldu bu konu tartisilir

Ilk andan beri bagimli gibiydim. Benimle evlenmeseydi zaten yasatmazdim:)))
Zaten tanismanin 3.gunu evlenme karari alip 1 ay sonra evlenmistik:)))

Evli değilim ama ben hissettim, ilk gördüğümde evleneceğim adam dedim bakalım görecez :):)

Sen çok yaşa Allah daim kılsın :103:

Gerçekten şaşırarak okudum Fakat çok güzel gelişmiş olaylar, allah ömür boyu mutlu etsin sizi

Allah ayırmasın, ömür boyu mutluluklar

Kesinlikle katılıyorum rabbim ol dediyse olur.. Allah daim etsin mutluluğunuzu

garip gelecek ama ilk ben degil annem hissetmistii biz esimle tanistiktan bir kac gün sonra anneme söyledim böyle biriyle konusuyorum diye.. annemle arkadas gibiyiz herseyimi anlatirim hic cekinmem ondan söylerim hep anlayislidir.. esimi resimde gördügünde bu genci evin icinde görüyorum dedi, yani bu adamla evleneceksin manasina getirdi.. bu arada annem cok iyi bir yüz falcisidir, kac tanidigimi getirdiysem hepsinin yasadigi seyleri ailesine varana kadar bildi benim bilmediklerimi bile bildi

Evet hanımlar.. şunu çok merak ediyorum ;

Evlenmeden önce evlenip nikahlanacağınız admaı evet bu adamla evlenicem diye hissetmişmiydiniz? Yani insan evleneceği kişiyi hissedebilirmi ?

biz eşimle görücü üsülü evlendik 3 gün içinde sözlendik veeeeeee bikere görüşmüştük ve o görüşmede hiç olumsuz bir düşünce oluşmadı yani hissediyorsun emin ol.

biz daha sevgili bile değilken sen benim evlenicğeim insansın demiştii bende ne diyon be diye terslemiştim , aklımın ucundan geçmezdi ama oldu yani sorduğun sorunun tersi oldu birazcık ben değil ama eşim hissetmiş

aynen bizi anlatmışsın.

benimkisi hem ask hemde mantik evliligdi nedeni ise annem biz genc kiz olunca bakin yavrularim erkek arkadasiniz elbette olacak kirilcaksiniz uzuleceksiniz yeri geldigindede mutlu olacaksiniz ama unutmayin yuzunusu kizartacak ileride cocuklarinizdan bile utanacak hic bir sey yapmayin evlenmeden. caninizi kimsenin yakmaniza izin vermeyin dedi aklimizin bir kosesine yer etti neyse ilk cikdigim cocuk tam bir donme dolapdi entrika yalan dolan bir numaraliydi yol verdim gitti2.cisi beni fizigim ve kiyafetimle begeniyordu hareketleriyden ve sozlerinden belliydi bak seni arkadaslarimla tanisdircam acayip kiskanacaklar cartttttt curtttttt diyordu yani beni sevmiyor sadece yanina manken ariyor dedim onada yol verdim 3. Numara beni aldatti ve sahtekarin tekiydi eeee bu kadar tecrube bana yetmisdi annem hakliydi yuzumu kizartacak hicbir sey yapmadin fotoraf bile cektirmedim beni baglayan korkdugumda hic bir sey yokdu 4.cusu ve sonuncusu esim beni ben oldugum icin seviyordu asla elestirmiyor goruslerime saygi duyuyor soz vermek onun icin namus meselesi kadar onemliydi kadin demek cicek demek benim icin dedi daha ilkgunden hele sevdigim Kadina canimi bile veririm dedi sonra gunler gecti gitti evlenme teklif etti oncesindede sakalasirdi evlenince yagmurda sarmas dolas gezeriz v.s hazirlikliydim yane tum yasadiklarimla karsilastirdim en iyisi esimdi en mukemmeli ozu sozu birdi eeee daha ne olsun dedim sirilsiklamda asigim bence bu dedim gozum kapali evlendim

ilk telefon konuşmamızdı, mevzuyu tuzlu kahveye getirdi gerçekten öyle bi adet var mı filan diye var dedim işte ablamda şöyle olmuştu filan diye anlatıyorum, sen benimkine koymayıverirsin gibisinden bişeyler söyledi tam hatırlamıyorum, ben de içimden salağa bak hemen havaya girdi filan demiştim dediği gibi oldu kahvesini yaptım

Ben tam o lafı demiştim işte
Ne bileyim içime bi sıcaklık doğdu, sanki onu yıllardır tanıyomuşum gibi

ben hissetmemiştim ama eşimle tanışmadan önce eşim beni kitapçıda görüp içinden ne güzel kız işte ben bu kızla evlenmeliyim demiş yani o baya hissetmiş

Gercekten mukemmel bir insanmis, kiskandim vallahi

İlk görüştüğümüz gün içim hiç ısınmadı, bu ne dengesiz eski kız arkadaşlarını anlatıyor demiştim. Yaşıda 30 yani küçük olsa neyse, velhasıl ortak tanıdıklar ikinci kere görüşün diye ısrar etti, bende kabul ettim aman dedim başımdan savar giderim, sonra hoşlandım, 6 ay sonra evliydik. Nişanlıyken bir takım hataları oldu, hala affettiğime çok pişmanım. Nasip kısmet diyorum bazen, kaderime razı oluyorum. Nişanlıyken sorumsuz olması beni çok etkilemişti, ve hala sorumsuz olması beni çok etkiler. Aslında nişanlıyken bir çok şey ortaya çıkıyorda, yeni ev kurma heyecanı, çeyiz vs.. derken onları es geçiyorsun.

Bu arada herşeyi anlatmışımda soruyu atlamışım, evleneceğim diye hissetmedim galiba evlenmeye heveslendim.

Son düzenleme:
Gerçekten şaşırarak okudum Fakat çok güzel gelişmiş olaylar, allah ömür boyu mutlu etsin sizi

beni takip edip evimi öğrendiğini ilk söylediğinde bende baya tedirgin olmuştum,hatta ne yalan söyleyeyim sapık galiba diye aklımdan geçirmiştim benimle tanışmak için sabah aynı otobüse bindiğimizi,yanımda arabasıyla durup adres sorduğunu,yolumu kesip saat sorduğunu anlatınca iyice şok olmuştum,anlattığı durum ve yerleri söyleyince aaa o senmiydin felan olmuştum..

ben ilk görüşte eşimden hiççç etkilenmedim,hatta cool adı altında embesil bi tip felan dedim

ama eşim derki seni ilk gördüm,o an dünya durdu her yer karardı sadece sen aydınlıktın, işte bu kız benim karım olacak dedim hissetmiş herüf,nasıl bi hisse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…