Evet hanımlar.. şunu çok merak ediyorum ;
Evlenmeden önce evlenip nikahlanacağınız admaı evet bu adamla evlenicem diye hissetmişmiydiniz? Yani insan evleneceği kişiyi hissedebilirmi ?
Eşimle evlenmeden önceki olayı anlatıyım,
Çok samimi arkadaşımla yemek yemek için bi restorana gittik
Dışarda sohbet ederken arabadan biri indi
Yüzüne hiç bakmadım hiç hatırlamıyorum
Adamın üstünde beyaz gömlek üzerinde toz pembe kazak ve kot pantolon siyah ayakkabı...
Arkadaşıma dedimki evlenirsem aynen bu şekilde giyecek çekici olacak dedim...
Eşimi ilk gördüğümde üstünde aynı kıyafet vardı
aradan da 2 yıl rahat geçmiştio adamı göreli
hiç konuşmadım muhattap bile olmadım eşimle o zaman
ve arkadaşıma mesaj attım ben evleniyorum diye
oda inanamadı ne zaman oldu nasıl evleniyon dedi
haa bu arada eşim hiç birşey bilmiyo sevgili bile değiliz
sonra tavladım sonra nikah masasına oturttum
hissedilir bu
rabbim hakkımda hayırlısını ver,veriyorsanda esmer uzun boylu verdediğim günlerdir birinde eşim beni görüyor.(aynı mahallenin farklı sokaklarında oturan insanlarız)
eşim beni görüyor ve diyorki ben bu kızla tanışırım evlenirim
beni takip edip evimi öğreniyor(o zaman evimiz müstakildi)
kapımızın önünden geçiyor beni görmek için
neyse efendim abimin ( benden 3 yaş büyük) çok yakın bir arkadaşı eşiminde arkadaşı çıkıyor.yalvarıyor ne olur beni o kızla abisiyle tanıştır diye,velhasıl abimle tanışıyorlar hatta beraber halı saha maçına gidiyorlar (aradan 5 ay geçiyor bu arada)
ayy neyse uzatmayayım eşim bir gün bize geliyor,tanışıyoruz o sırada eşimle
ve sonrasında abime diyorum ki,abi arkadaşın yakışıklı ama çok kasıntı ukala bi tip bi daha gelmesin ya
15 gün sonra eşimle ilk randevumuz gerçekleşiyor,ben olmaz demek için gidiyorum ama eşim bana ilk randevumuzda evlenme teklif ediyor..
şaka gibisin diye tepki veriyorum sadece,sana karşı henüz bir hissim yok diyorum o an,
nemi oluyor deli gibi aşık olup 2 ay sonra nişan takıp 6 ay sonra evleniyorum o adamla
11 yıl oldu rabbime şükürler olsun ki bir gün beni pişman etmedi..
ha konuya dönersek hayır hissetmedim
hissediyosun ama o an anlamayabiliyosun... sonradan da fark edebilirsin
ben yıllar önce daha eşimi hiç tanımadan önce kensini ruyamda gormustum... gün gelip de karsıma cıktıgında gözlerini görünce de bogazımdan asagı kaynar bir seyler dokmusler gibi hissetmiştim kendi kendime de kızmıstım tanımadıgın adam ne oluyosun kendine gel diye
yani o an evet ben bunla evlenicem demedim tabii ama herkesi gordugunde verdigin o sıradan tepkiler dısında baska seyler hissetmiştim...
bizim o ilk karsılasmadan sonrası da roman gibi zaten ... kader diye bişey var illaki hissediyosun adını koyamasan da bazen
ben değil de eşim beni ilk gördüğünde kafaya koymuş ben bunla evlenicem diye
o zaman ben izmir'de üniversitede öğrenciyim kendi ist.da hem okuyor hem çalışıyor ailesi de ist.da. tüm hayatı ist. yani.
çalıştığı şirketin de izmir'de şubesi var. bana dedi ki "ben şirketle konuşim okulu da ya dondururum ya bırakırım izmir'e gelim istersen evlenelim, erken dersen de evlenmeyelim ama beraber yaşayalım". o zamanlar 23 yaşındayım adamla 3 aydır çıkıyoz ki daha ikinci görüşmemiz. "manyak mısın!!" diye bağırdığımı hatırlıyorum, "ne evlenmesi ne beraber yaşaması, ben daha 23 yaşındayım okul bitince adana'ya döncem zaten hiç benim için hayatını alt üst etme yarın bi gün ayrılırız vebalini alamam senin." demiştim. gidip ağlamıştı gizlice banyoda kıyamamsonra geldi "tamam dediğin gibi olsun ama biz evlenecez göreceksin." demişti. 5 sene geçti üstünden evlendik nitekim :))
kısacası ben ilk görüşte aşık falan olmadım çünkü çok kötü bi ilişki yaşamıştım öncesinde ve hayatımda değer vereceğim biri olsun istemiyordum sadece takılıyordum eşimle tanışmadan önce. sevgili olmak yok ama hafta sonu dışarı çıkma ne bileyim konsere gitme yanımda birileri olsun gezeyim hesabıydı. çok canım yanmıştı bağlanmak istemiyordum ve birinin beni gerçekten seveceğine ihtimal vermiyordum tüm erkeklerin kötü niyetli olduğunu düşünüyordum. bencil olduklarını değer vermeyeceklerini vs.
ama işte eşimi böyle yavaş yavaş sevdim ben, iyi niyetini sevgisini kalbini görüp tanıdıkça bağlandım ki çok da yakışıklıdır eşim ama ilk görüşte öyle bambam bi kalp çarpıntım olmadı geçmişte yaşadıklarımdan ve o dönemki psikolojimden dolayı.
şimdiyi sorarsan onsuz yaşayamam gibi geliyor artık, rabbim de ayırmasın. hayatım her şeyim o oldu yıllar içinde. hele ki evlendikten sonra geçen şu bi seneye yakın süreçte daha da bağlandık birbirimize.
demem o ki görür görmez vurulsan da vurulmasan da bir erkeğin niyeti iyiyse ona şans ver. belki de seni dünyanın en mutlu kadını yapacak adamdır karşındaki. sen sen onu tanımadan bunu asla bilemezsin
Evet hanımlar.. şunu çok merak ediyorum ;
Evlenmeden önce evlenip nikahlanacağınız admaı evet bu adamla evlenicem diye hissetmişmiydiniz? Yani insan evleneceği kişiyi hissedebilirmi ?
Eşimle ilk tanıştığımda muhteşem bir insan herşeyin en iyisine layık ben ona uygun birilerini bulayım diye aklımdan geçirmiştim.İlk görüşte aşk değildi.Hatta ona uygun evliliğe hazır arkadaşlarımı düşünmeye başlamıştım.Taki onu daha iyi tanıyınca aslında bana uygun olduğunu düşünene kadar.Zamanla onun ilgisini öğrendim.Yani ben ilk tanıdığımda işte bu benim evleneceğim adam demedim.Tanıdıkça fikrim değişti.Şimdi onu en çok ben seviyorum
benimkisi hem ask hemde mantik evliligdi nedeni ise annem biz genc kiz olunca bakin yavrularim erkek arkadasiniz elbette olacak kirilcaksiniz uzuleceksiniz yeri geldigindede mutlu olacaksiniz ama unutmayin yuzunusu kizartacak ileride cocuklarinizdan bile utanacak hic bir sey yapmayin evlenmeden. caninizi kimsenin yakmaniza izin vermeyin dedi aklimizin bir kosesine yer etti neyse ilk cikdigim cocuk tam bir donme dolapdi entrika yalan dolan bir numaraliydi yol verdim gitti2.cisi beni fizigim ve kiyafetimle begeniyordu hareketleriyden ve sozlerinden belliydi bak seni arkadaslarimla tanisdircam acayip kiskanacaklar cartttttt curtttttt diyordu yani beni sevmiyor sadece yanina manken ariyor dedim onada yol verdim 3. Numara beni aldatti ve sahtekarin tekiydi eeee bu kadar tecrube bana yetmisdi annem hakliydi yuzumu kizartacak hicbir sey yapmadin fotoraf bile cektirmedim beni baglayan korkdugumda hic bir sey yokdu 4.cusu ve sonuncusu esim beni ben oldugum icin seviyordu asla elestirmiyor goruslerime saygi duyuyor soz vermek onun icin namus meselesi kadar onemliydi kadin demek cicek demek benim icin dedi daha ilkgunden hele sevdigim Kadina canimi bile veririm dedi sonra gunler gecti gitti evlenme teklif etti oncesindede sakalasirdi evlenince yagmurda sarmas dolas gezeriz v.s hazirlikliydim yane tum yasadiklarimla karsilastirdim en iyisi esimdi en mukemmeli ozu sozu birdi eeee daha ne olsun dedim sirilsiklamda asigim bence bu dedim gozum kapali evlendim
Gerçekten şaşırarak okudumFakat çok güzel gelişmiş olaylar, allah ömür boyu mutlu etsin sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?