Evli bayanlar gaz sorununu hakkında bakar mısınız?

Cıks benim bey kibar bir bey, öyle hanzolukları yoktur.

Bazı çiftler rahatsız olmaz, ilişkilerinin bu şekilde daha rahat olduğunu düşünürler, olabilir. Ama iki kişiden biri durumdan rahatsızsa ve rahatsızlığını dile getiriyorsa diğerinin dikkat etmesi gerekir. Aksi halde hanzoluktur yaptığı.

Bazı çiftler rahatsız olmaz, ilişkilerinin bu şekilde daha rahat olduğunu düşünürler, olabilir. Ama iki kişiden biri durumdan rahatsızsa ve rahatsızlığını dile getiriyorsa diğerinin dikkat etmesi gerekir. Aksi halde hanzoluktur yaptığı.
e napayım şimdi odam yanında zart zort yapıyor diye boşanamam da.

eşim yanımda sürekli gaz çıkarıyor.gece gündüz fark etmiyor.ben yapmam ama sen de yap diyor bana.ya ben çok sinir oluyorum bu duruma.sizin eşleriniz yanınızda gaz yapıyor mu? tepkiniz ne oluyor?
Öyle kasti değil ama yanlışlıkla olduğu olabiliyor, yani ben gülüp geçiyorum, ama sürekli inadına yapar tarzda olursa biraz kabalık gibi durabilir, benim de hoşuma gitmezdi. Kaç yıllık evli olduğunuza göre de değişebilir bu durum, yani evlilikler yıllandıkça bu tarz durumlar çok olağan karşılanabiliyor maalesef.

sevgilim yapıyordu bunu çok iğrenc bir durum en son bir kerede romantik bir anda yüzüme geğirince yuh deyip evi terk ettim
bence böyle şeyler ne kadar samimi de olsak yapılmamalı insanın doğal hali derler bir de laf edince doğal halse herkes dışarıya bulunduğu yere yapsın o zaman tuvaletini o da doğal

Kocani bu sekilde anlatmasan iyiydi sanki..Gozumde canlanan bu oldu :D
GAZMAN.

Benim bey hiç kibar bir bey değil, ama o bile hususi zottiri borusu öttürmez böyle. 😂

böyle böyle de evlilik laçkalaşmaz mı?
E şu an laçka değil mi zaten? Adam sırıtarak osuruyor yanınızda daha ne kadar laçka olabilir?

Kendine çeki düzen verene kadar protesto edin diye söyledim ben onu zaten. Ömür boyu birbirinize ters davranın demedim.

Back
X