- 13 Mart 2022
- 33
- 89
- 3
- 40
- Konu Sahibi zilleritakti
eşim yanımda sürekli gaz çıkarıyor.gece gündüz fark etmiyor.ben yapmam ama sen de yap diyor bana.ya ben çok sinir oluyorum bu duruma.sizin eşleriniz yanınızda gaz yapıyor mu? tepkiniz ne oluyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bile isteye malesefBile isteye mi yapıyor kaçırıyor mu![]()
e napayım şimdi odam yanında zart zort yapıyor diye boşanamam da.Cıks benim bey kibar bir bey, öyle hanzolukları yoktur.
Bazı çiftler rahatsız olmaz, ilişkilerinin bu şekilde daha rahat olduğunu düşünürler, olabilir. Ama iki kişiden biri durumdan rahatsızsa ve rahatsızlığını dile getiriyorsa diğerinin dikkat etmesi gerekir. Aksi halde hanzoluktur yaptığı.
Öyle kasti değil ama yanlışlıkla olduğu olabiliyor, yani ben gülüp geçiyorum, ama sürekli inadına yapar tarzda olursa biraz kabalık gibi durabilir, benim de hoşuma gitmezdi. Kaç yıllık evli olduğunuza göre de değişebilir bu durum, yani evlilikler yıllandıkça bu tarz durumlar çok olağan karşılanabiliyor maalesef.eşim yanımda sürekli gaz çıkarıyor.gece gündüz fark etmiyor.ben yapmam ama sen de yap diyor bana.ya ben çok sinir oluyorum bu duruma.sizin eşleriniz yanınızda gaz yapıyor mu? tepkiniz ne oluyor?
Siz de onun hoşlanmadığı bişey yapın. Sevmediği yemekleri yapın, sevmediği rahatsız olduğu parfümü kullanın ne bileyim bulursunuz bişey.e napayım şimdi odam yanında zart zort yapıyor diye boşanamam da.
böyle böyle de evlilik laçkalaşmaz mı?Siz de onun hoşlanmadığı bişey yapın. Sevmediği yemekleri yapın, sevmediği rahatsız olduğu parfümü kullanın ne bileyim bulursunuz bişey.
aynı şekilde ben de mi gaz yapsam yanında?Siz de onun hoşlanmadığı bişey yapın. Sevmediği yemekleri yapın, sevmediği rahatsız olduğu parfümü kullanın ne bileyim bulursunuz bişey.
Benim bey hiç kibar bir bey değil, ama o bile hususi zottiri borusu öttürmez böyle.Cıks benim bey kibar bir bey, öyle hanzolukları yoktur.
Bazı çiftler rahatsız olmaz, ilişkilerinin bu şekilde daha rahat olduğunu düşünürler, olabilir. Ama iki kişiden biri durumdan rahatsızsa ve rahatsızlığını dile getiriyorsa diğerinin dikkat etmesi gerekir. Aksi halde hanzoluktur yaptığı.
Bide rahatsızlığınızı dile getiriyorsunuz. Kötü bir durum. Ama vazgeçeceğini sanmam afedersin demek yerine sen de yap diyen biribile isteye malesef
E şu an laçka değil mi zaten? Adam sırıtarak osuruyor yanınızda daha ne kadar laçka olabilir?böyle böyle de evlilik laçkalaşmaz mı?