Evli bayanlar gaz sorununu hakkında bakar mısınız?

Kokuyordur da salınca. :kusmuk:
Yanımda geğirenden, gaz çıkarandan rahatsız olurum ve tiksinirim. Ayılığın lüzumu yok. Zaten uyarmama bile gerek yok da hadi diyelim uyardım. Devam ederse ciddi sorunlar çıkar. Zaten böyle biriyle baştan hiç beraber olmam ben. İnsan azıcık neyi yapacağını yapmayacağını, oturup kalkmasını bilecek canım. Samimiyet başka bir şey, nezaket başka bir şey.
Size gelince yapacak bir şey yok. Adam uyardığınız halde devam ediyormuş. Bunun için ayrılmam da dediğinize göre, fasülye ve nohudu menüden çıkarın demekten başka bir şey gelmiyor aklıma.

E şu an laçka değil mi zaten? Adam sırıtarak osuruyor yanınızda daha ne kadar laçka olabilir?

Kendine çeki düzen verene kadar protesto edin diye söyledim ben onu zaten. Ömür boyu birbirinize ters davranın demedim.
tamam parfüm kokusunu hiç sevmez o sevmiyor diye sıkmazdım o her osurduğunda bne de parfüm sıkacağım odaya

11 yılda uyurken de dahil 3-4 kez aşırı gaz sancısı çektiğim halde yanında pirtlatmadim 😂
1-2 kez yanlislikla kaçtı çok utandım 🤭
Uykuda tetik halde bekliyorum baktım uyudu tamam rahatım o derece 🙈
Eşime gelirsek ülser var,aşırı gastrit sancısı çekti o zaman hastalıktan ötürü rahat etti ama bile isteye yapsa yuh git öteye yap derim.
Bazen keyfine pirtlatir kızarım dikkat eder.

tamam parfüm kokusunu hiç sevmez o sevmiyor diye sıkmazdım o her osurduğunda bne de parfüm sıkacağım odaya
Ay paşama bak sen!
Osuruk kokusuna tamam da parfüm kokusuna mı karşı çıkıyor?
Parfüm kokan erkek de kadın da candır. Yanakları da tıraş losyonu/kolonyası koksun mümkünse erkeğin. :KK53:

Hoooh ayı ...bence bırakın sizi kendisine saygısızlıktır ...kendinden nefret eder insan .WC diye birşey var .Allah yardımcınız olsun

Şimdi oturup kocalarımızın pırtını tartismaya gerek yok. Rahatsız oluyorsanız bu bir sorundur. Her ilişkinin kendi dinamiği vardır. Biri bir davranıştan rahatsız oluyorsa ötekinin dikkat etmesi gerekir. Gaz çıkarınca rahatsız olduğunuzu belli edip odayı terk edebilirsiniz, odayı havalandıran olur, parfüm sıkabilirsiniz. Ama kesin bir dille kısaca rahatsız olduğunuzu vurgulayın. Uzun uzun açıklama yapmak "dırdır" kategorisine giriyor ve erkekler ciddiye almıyor, duymazdan geliyorlar. Kısaca bundan rahatsız oluyorum deyip çıkabilirsiniz.

Son düzenleme:
Şimdi oturup kocalarımızın portunu tartismaya gerek yok. Rahatsız oluyorsanız bu bir sorundur. Her ilişkinin kendi dinamiği vardır. Biri bir davranıştan rahatsız oluyorsa ötekinin dikkat etmesi gerekir. Gaz çıkarınca rahatsız olduğunuzu belli edip odayı terk edebilirsiniz, odayı havalandıran olur, parfüm sıkabilirsiniz. Ama kesin bir dille kısaca rahatsız olduğunuzu vurgulayın. Uzun uzun açıklama yapmak "dırdır" kategorisine giriyor ve erkekler ciddiye almıyor, duymazdan geliyorlar. Kısaca bundan rahatsız oluyorum deyip çıkabilirsiniz.
Hiç bir ilişki gazı kaldıramaz bence ya 😂 Lütfen gazlı iletişim kuran psikolojisini kontrol ettirsin 😂

Tek gaz evet çift hayır mıdır sence ? Çay ister misin zartt 😂 Neyse vardır bi bildikleri
Ahahah ne bileyim ayol 😅 o kadar da değildir herhalde. Benim eşim öyle salon beyefendisidir diyemiycem arada salar yalan yok. Özrünü diler. Çok abartirsa her duyarli kadın gibi bir de halıya sıç tam olsun diye düzgünce tepkimi dile getiririm sonra dikkat eder 😒 Evli bir çiftin birbirinin yanında bu kadar kasmasina gerek yok bence. Birbirimizin ne hâlini görüyoruz. Mantıklı çerçevede osuruk kabul edilebilir 😅 ama yani vapur sireni gibi zoortt zoortt diye gezilip pişkinlik de yapılmaz.

Bir iki kere rahatsızken tuvalete yetişmeye calışırken çıkardığını duydum o zaman bile duyduğumu belli etmedim.Çok rahatsız edici bir durum çocuğunuz varsa onun yanında da mı yapacak o çocuk nasıl yetişecek.
Herkesin rahatsızlık duyduğu şey farklıdır ancak ben kaldıramam adamdam tiksinirim.
Onun rahatsızlık duydugu şeyleri yaparak ne hissettiginizi anlamasini sağlayabilirsiniz.

Back
X