- 16 Aralık 2013
- 778
- 454
- 323
- Konu Sahibi pamukprenses60
-
İğneyi aslında pek önermiyor doktorlar adet düzensizliğine sebeb oluyor diye, hatta iş yerinde bir arkadaşımda çok düzEnli iken iğne ile korunmaya başladığında düzensizleşmiş..
Bence başka bir yöntem bul korunmak için.
çevremde iğneyle korunup hamile kalan 3 kii var ven iki yıldır ilaç la yasminle korunuyorum düzenli bi adetim var hiç bir yan etkisini görmedim birde iğneler tüylenme yopıyomuş canm bilgin olsum ama yasmin en iyisidoğrudur ben doktora gıttım bısı demedı aslında en ıyı kadının bısı kullanmaması lakın 1 aylıkda fazla yapmıyormus 3 aylık iğnede zaten regl olmuyomussun doktor ölededı bırazda kk da arastırdım
suan cocuk düşünmüyorum ve diğer korunma yontemlerıne acıkcası guvenmıyorumGüzelim ya,vücudunu niye kirletiyorsun ki bu tür şeylerle.Bence eşin korunsun.Allah korusun,bunlar hep kimyasal vücutta ne türlü reaksiyonlar ortaya koyuyorlar.
çevremde iğneyle korunup hamile kalan 3 kii var ven iki yıldır ilaç la yasminle korunuyorum düzenli bi adetim var hiç bir yan etkisini görmedim birde iğneler tüylenme yopıyomuş canm bilgin olsum ama yasmin en iyisi
suan cocuk düşünmüyorum ve diğer korunma yontemlerıne acıkcası guvenmıyorum
Haklısın ama sana yazık değil mi?Erkekler soksun bu yükün altına ellerini.
Kesinlikle bence de eşin korunsun en iyi korunma yöntemi bence prezervatif! Delik melik hikaye bin taneden bi tanesi delik çıkıcakta bu sana mı denk gelicek..
Hap, iğne falan zor boşver azcık erkekler çeksin çileyiiii:))
Ayy ben evlendiğimden beri sadece bir kere prezervatifsiz denedim onda da ödüm koptu.. Çekildiği halde ben yine ertesi gün hapı kullandım, hoş ona da güvenemedim kendi kendimi yedim sonra adet olunca rahat ettim.
Prezervatifsiz asla diyorum artık:))
ya inanırmısın yazında kendımı gordum aynı bende senın gıbıyım norlevoya bıle guvenemıyom onu gectım regl olunca bıle ustunemı goruyorum dıye kendımı yıyıp bıtırıyorum gercı ıgne oldum hala oyleyım fakat bıraz daha rahatım
Kızlar merhaba;
Madem konu açılmış yeni evliyim çekinerek soracağım lütfen kusura bakmayın ne eşim ne ben korunmak için bir şey kullanmıyoruz, geri çekilme yöntemi biraz eski olsa da öyle oluyor, bir sakıncası var mı bilgisi olan varsa bilgi alabilir miyimTeşekkür ederim şimdiden
ya inanırmısın yazında kendımı gordum aynı bende senın gıbıyım norlevoya bıle guvenemıyom onu gectım regl olunca bıle ustunemı goruyorum dıye kendımı yıyıp bıtırıyorum gercı ıgne oldum hala oyleyım fakat bıraz daha rahatım
Ya iğneyi bende istiyordum çünkü prezevatifi sevmiyorum:)) ama oda düzensizlik yapıyor diye başlayamadımm
Kesinlikle bence de eşin korunsun en iyi korunma yöntemi bence prezervatif! Delik melik hikaye bin taneden bi tanesi delik çıkıcakta bu sana mı denk gelicek..
Hap, iğne falan zor boşver azcık erkekler çeksin çileyiiii:))
hep böyle takıntılı mısındır
yoksa sadece bebek konusunda mı
eğer hep böyleysen aman canım dikkat et
takıntı hastalığı (okb) olmayasın
kendini çok kaptırma canım yaa
bu arada bırak şu iğneleri en iyisi prezarvatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?