- Konu Sahibi pamukprenses60
-
bir senede 3 ten fazla olmayak değil miydi o
herkese merhaba kızlar 3 yıllık evliyim son 2-3aydır 1 aylık iğneyle korunmaya basladım ilk iğnemde bıraz düzensiz adet oldum lakın doktora gıttım bı sorun yok dedı gercektende ole oldum düzeldim.Yalnız 2 gun once adet olmam gerekırdı olmadım gebelık testi felanda yaptım ama bısı cıkmadı açıkcası iğne oluyorum hamıle falan kalmam dımı basına bole bısı gelen oldumu adet düzensizliği le ilgili normalde hep düzenliydi.Bilemedim kızlar agrım felanda yok sancı şimdiden tesekkürler
Gittiğim seminerde duydum bunu hiç kullanmadım kullanmamda
İğne 4 günü geçmedikten sonra hamile kalmazsınız etkisi 99.9 yani o bir ihtimalde çok zor
2 yıl kullandım gecikmeler olur normal ben de hamilemiyim diye merak ederdim ama yan etkileri çok fazla
kilo,stres,tüylenme ve daha sonra adetiniz tamamen bitecek bu gecikmelerde onların habercisi işte o gün siz de benim gibi bırakırsınız
ayrıca ertesi gün hapı bir insanın ömrü boyunca 3 ten fazla kullanmaması gerekirmiş bilginiz olsun
Yeni evlisin çocuk da hemen düşünmüyorsan mutlaka bir korunma yöntemi seçin kendinize canım. Sizinki çok riskli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ciddi mi soruyorsunuz gerçekten??
geri çekilme diye bir "korunma "yöntemi yok aslında..çok risklidir ve istenmeyen gebelikler genelde bu şekilde olur..
erkeğin spermleri sadece boşalırken değil daha öncesinde de gelmeye başlar.ayrıca zamanlama her zaman tutmayabilir de,geri çekilriken yani
korunma yöntemleri:
doğum kontrol hapı
prezervatif
koruyucu iğneler
spiral
daha açıklayacıı olamazdı heralde değil mi??
ya arkadasım sen nerde yasıyosun bazı kadınlar 9 ay boyun ca regl gorebılıyor bazende yerlesme kanaması oluyor ona üstne görme deniliyor
O an eşin geri çekilemez bir anlık birşey sonuçta
Bir arkadaşım bu şekilde hamile kaldı. Eşi söylemiş kaçtı galiba diye kız ertesi gün hapı falan içti ama işe yaramadı. 9 ay sonra inga inga
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gelir allahın izni ile canım merak etme
Teşekkür ederim yorumuna eşimle görüşeceğim..
Cidden soruyorum tabi ki, bu konularda bilgim yok. "erkeğin spermleri sadece boşalırken değil daha öncesinde de gelmeye başlar" hele bunu ilk defa duydum teşekkür ederim gerçekten gayet açıklayıcı oldu.
İthamın biraz kırıcı olmuş, cahil değilim ama bu konuda gerçekten bir bilgim yok, hamile iken bazı bayanların hasta olduğunu biliyorum ancak ismininüstüne görme olduğunu bilmiyordum, yinede teşekkür ederim..
Valla bu zamana kadar birşey olmadı ama çok teşekkür ederim ilginize..
Geri çekilme diye bi korunma yöntemi yok nenelerimizin zamanında kalmış bişey o bunca yöntem varken geri çekilme ne yahu
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
Geri çekilme ile 5 yıl korunan çift var bildiğim maşallhh:)))
Sanırım yaşın küçük? Kaç yaşındasın?
valla varya 3 yıldır öyle korunduk gel bıde bana sor her ay aynı tantana ay reglm gecıkmeye versın içmedıgım sebzenın suyu kalmıyo vallayada ertesi gun hapı bazı aksılıklerden dolayı.bende iğne olim bari dedım ama regl olmazsam bırakıcam mecbur cekemem böyle
cnm tavsıyem sakın ıgneyle korunma ılk ay adetım gununde geldı sonra bı ıkı gun aksaklıklar derken bı baktım adetım kesıldı 8 ay hıc adet gormedım bırsurude kıstım oldu sımdı gebe kalamıyorum
11 aylık evliyim.ilk geceden itibaren prezervatifle korunuyoruz.bz memnunuz.şimdi yeni çıkanlar var ultra ince hissetmiyorsun bile.her korunmanın riski var.ama ben tavsiye ederim erkeğin korunması daha mantıklı neden vücudumun dengesini bozayım tabiki herkesin tercihi.
sebze suyu nedir? :)
aman sen benım sebzeden kastımı ole anlamayeşillik anlamında dedım maydonoz içince genelde fayda goruyorum ha bıde sogan kürü var ama onu mıdem kaldırmıyor
ben de bekarım yavaş yavaş bu konuları okuyorum da dedim bir şeyimi kaçırmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?