evli bayanlar korunmayla ilgili ve adet gecikmesi bilgi istiyorum

Merhabalar...Ben 11 yıl önce 3 aylık iğne yaptırmıştım...Bana hiç faydası olmadı...Adet olmayacağım sanırken tam 1 ay kanamam oldu...İğne vücuduma çok kuvvetli gelmiş..Bir daha da vurdurmadım... 15 yıl önce de doktora avrupa spiral taktırmıştım...O da işe yaramadı..Beni 2 ay korumuş ve hamile kaldım...2 . çocuğum spiral ile birlikte doğmuştu...Bereket bir zararı olmadı..Kızım şimdi 15 yaşında...Ama uzun yıllardır doğum kontrol hapı kullanıyorum...Daha da başka birşeye asla güvenmem...Saatini aksatmadım senelerdir...Zira 2 aydır onu da bıraktım...Çünkü 3. çocuk istiyorum...Rabbim izin verirse...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gittiğim seminerde duydum bunu hiç kullanmadım kullanmamda

ya bende ilk evlendiğim hafta bir kere kullandım da..şaşırdım valla..bana norlevoydu onu veren eczacı senede2-3 ten fazla kullanılmaması gerek demişti de ondan şaşırdım..hepsi kimyasal hepsi tehlikeli valla..bende yasmin hap aldım kullanıp kullanmama arasında gel git yaşıyorum

3mü ben 1 ayda 2 kere kullandıgımı bılırımama zararlı bılıyorum

Yeni evlisin çocuk da hemen düşünmüyorsan mutlaka bir korunma yöntemi seçin kendinize canım. Sizinki çok riskli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim yorumuna eşimle görüşeceğim..

Cidden soruyorum tabi ki, bu konularda bilgim yok. "erkeğin spermleri sadece boşalırken değil daha öncesinde de gelmeye başlar" hele bunu ilk defa duydum teşekkür ederim gerçekten gayet açıklayıcı oldu.

ya arkadasım sen nerde yasıyosun bazı kadınlar 9 ay boyun ca regl gorebılıyor bazende yerlesme kanaması oluyor ona üstne görme deniliyor

İthamın biraz kırıcı olmuş, cahil değilim ama bu konuda gerçekten bir bilgim yok, hamile iken bazı bayanların hasta olduğunu biliyorum ancak ismininüstüne görme olduğunu bilmiyordum, yinede teşekkür ederim..

Valla bu zamana kadar birşey olmadı ama çok teşekkür ederim ilginize..

Sanırım yaşın küçük? Kaç yaşındasın?

Geri çekilme diye bi korunma yöntemi yok nenelerimizin zamanında kalmış bişey o bunca yöntem varken geri çekilme ne yahu

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

aynen öyle yani, çok riskli bir yöntem çünkü erkekte boşalmadan önce gelen sıvıda sprem bulunabiliyormuş ve bu da direkt gebeliğe sebep olabiliyormuş. düşük bir ihtimal olduğu söyleniyor ama olmaz olmaz
bende bu konuda çok takıntılıyım. prezervatif gerçekten güvenli bir yöntem mi hiçbir yönteme güvenemiyorummm hamile kalmak istemeyen ilişkiye girmesin diyen bile duydum.:26:

Geri çekilme ile 5 yıl korunan çift var bildiğim maşallhh:)))

evet geri çekilme bir korunma yöntemi değil
am bence iş erkekte bitiyor
açıkcası 7 senedir ekstra hiçbir yöntem kullanmıyoruz
kızım dan önce sadece yeni evliyken
kondom kullandık
ama risk var diyen arkadaşlarada katılıyorum

cnm tavsıyem sakın ıgneyle korunma ılk ay adetım gununde geldı sonra bı ıkı gun aksaklıklar derken bı baktım adetım kesıldı 8 ay hıc adet gormedım bırsurude kıstım oldu sımdı gebe kalamıyorum

11 aylık evliyim.ilk geceden itibaren prezervatifle korunuyoruz.bz memnunuz.şimdi yeni çıkanlar var ultra ince hissetmiyorsun bile.her korunmanın riski var.ama ben tavsiye ederim erkeğin korunması daha mantıklı neden vücudumun dengesini bozayım tabiki herkesin tercihi.

sebze suyu nedir? :)

bende 3 yıl aynen bole dusunuyodum ama insan degısıklık istiyor

aman sen benım sebzeden kastımı ole anlamayeşillik anlamında dedım maydonoz içince genelde fayda goruyorum ha bıde sogan kürü var ama onu mıdem kaldırmıyor

ben de bekarım yavaş yavaş bu konuları okuyorum da dedim bir şeyimi kaçırmışım

Geri çekilme konusuna açıklık getireyim
eğer eşinizde boşalmadan önce sperm geliyorsa ki bunu bilir bunda geri çekilme risklidir
ama olmuyorsa bundan sonrada olmaz o yüzden hamile kalmazsınız
hatta bunun bir hastalık gibi ismide var şuan hatırlayamadım
yıllarca bu şekilde korunanlar var bir problem olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…