- 16 Aralık 2013
- 778
- 454
- 323
- Konu Sahibi pamukprenses60
-
ayy canım ben hiç sevmiyorum o prezarvatifleri eşimde sevmiyor eşim hep diyor ki (et ete değecek)
ayy canım ben hiç sevmiyorum o prezarvatifleri eşimde sevmiyor eşim hep diyor ki (et ete değecek)
Kızlar merhaba;
Madem konu açılmış yeni evliyim çekinerek soracağım lütfen kusura bakmayın ne eşim ne ben korunmak için bir şey kullanmıyoruz, geri çekilme yöntemi biraz eski olsa da öyle oluyor, bir sakıncası var mı bilgisi olan varsa bilgi alabilir miyimTeşekkür ederim şimdiden
canım calısıyorum ev ve araba aldık ıkısınınde borcu var eşime calısıp destek olmalıyım bu yuzden takıntım var ve ıgne sonucta her ay oluyorum cocuk olursa bısı olmasından korkuyorum ve sıgara ıcıyorum malesef ıste bunlara karsı takıntım bu yuzden yoksa ara ara çocuk cok ıstıyorum ama borcumuz var
bizde aynı şekilde canım geri çekilme bende işe yarıyo seni bilemem de
ne diyim haklısın
ama böyle çok büyütme
Allah' ın gücüne gider...
İlk kez duyuyorum aylık iğneyi, nasıl bir şey ki?
Geri çekilme ile 5 yıl korunan çift var bildiğim maşallhh:)))
Geri çekilme ile 5 yıl korunan çift var bildiğim maşallhh:)))
Geri çekilme diye bi korunma yöntemi yok nenelerimizin zamanında kalmış bişey o bunca yöntem varken geri çekilme ne yahu
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
Kızlar merhaba;
Madem konu açılmış yeni evliyim çekinerek soracağım lütfen kusura bakmayın ne eşim ne ben korunmak için bir şey kullanmıyoruz, geri çekilme yöntemi biraz eski olsa da öyle oluyor, bir sakıncası var mı bilgisi olan varsa bilgi alabilir miyimTeşekkür ederim şimdiden
ayysskolik bizdemi geri çekilme yontemıyle korunsak napsak
Yok ben cesaret edemem:) güvenemem o konuda kocamaaaa:))
Kesinlikle korunma konusunda güven sıralamasının en altında yer alır.
Eğer çocuk istemiyorsan ne cesaret diyorum sadece.
Hadi hamile kaldın ve doğurdun ya ayni yöntemle bir kaç ay sonra tekrar hamile kalırsan?
Arkadaşım çocuğu 7 aylıkken ikinciye hamile kaldı. 4 gün önce de onu doğurdu. 2 tane kucak çocuğu var Allah bağışlasın.
Dikkat etmelisin. Hap kullanmak istemiyorsan eşin prezervatif kullansın.
Ben bu konuda sorumluluğu eşime verdim. Çünkü ilaç kullanmak istemedim.
benki hıc bır korunma yontemıne guvenmeyen ınsan gerı cekılme yontemıne kesınlıkle karsıyım bak suan hamıle bıle olabılırsın hemen korun tavsıyem en azından esın korunsun oyle bı yontem eskıde kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?