- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi pamukprenses60
-
Öncelikle teşekkür ederim, ancak nasıl hamile kalabilirim sonuçta çekiliyor ve bana gelen bir şey olmuyor gerçekten bu kadar sakıncalımı ne açıdan rica ederim aydınlatabilir misin, hap kullanmak istemiyorum tabi ki..
Panik ettin kız beni şuan reglım imkanı yok
üstüne görme diye bişi var unutma
Kızlar merhaba;
Madem konu açılmış yeni evliyim çekinerek soracağım lütfen kusura bakmayın ne eşim ne ben korunmak için bir şey kullanmıyoruz, geri çekilme yöntemi biraz eski olsa da öyle oluyor, bir sakıncası var mı bilgisi olan varsa bilgi alabilir miyimTeşekkür ederim şimdiden
Kızlar merhaba;
Madem konu açılmış yeni evliyim çekinerek soracağım lütfen kusura bakmayın ne eşim ne ben korunmak için bir şey kullanmıyoruz, geri çekilme yöntemi biraz eski olsa da öyle oluyor, bir sakıncası var mı bilgisi olan varsa bilgi alabilir miyimTeşekkür ederim şimdiden
Öncelikle teşekkür ederim, ancak nasıl hamile kalabilirim sonuçta çekiliyor ve bana gelen bir şey olmuyor gerçekten bu kadar sakıncalımı ne açıdan rica ederim aydınlatabilir misin, hap kullanmak istemiyorum tabi ki..
Üstüne görme nedir ya:44:
ayy canım ben hiç sevmiyorum o prezarvatifleri eşimde sevmiyor eşim hep diyor ki (et ete değecek)
Eeee doğru diyor :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
spiral kullanan var mı arkadaşlar?
haklıyım değil mi canım
Tamamen katılıyorum. Bizde prezervatif sevmeyenlerdeniz. 2 sene hap içtim 4 aydır da saldım çayıra mevlam kayıra diyoruz ama bebe daha gelmedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
en korktuğum şey de spiral işte..ben spiral çocuğuyum
annemde varmış spiral ve hamile kalmışş,üstelik kaydığı için hamiileyken almamşılar da o zamanlar ,şimdi nasıl bilmyorum ama..annem de korkmuş spral çocuğun bi yerine değecek sakat kalacak diye :):)
İğne 4 günü geçmedikten sonra hamile kalmazsınız etkisi 99.9 yani o bir ihtimalde çok zor
2 yıl kullandım gecikmeler olur normal ben de hamilemiyim diye merak ederdim ama yan etkileri çok fazla
kilo,stres,tüylenme ve daha sonra adetiniz tamamen bitecek bu gecikmelerde onların habercisi işte o gün siz de benim gibi bırakırsınız
ayrıca ertesi gün hapı bir insanın ömrü boyunca 3 ten fazla kullanmaması gerekirmiş bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?