evli bayanlar korunmayla ilgili ve adet gecikmesi bilgi istiyorum

harbiden bu kadar bilinçsizmisin cinsellik konusunda geri cekilse bile zevk suyuna sperm karışabilir detaylı bilgi için bağlı bulunduğun asa ' ye başvur

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

valla kısaca netten bı arastır derım şimdi ben detaya gıremıcem umarım ark.anlatır

İğne hiç sağlıklı bir yöntem değil. Hormonların dengesi bozulduğu için adet düzensizleşir.
Bence farklı bir yöntemle korunmalısın.

Yeni evlisin çocuk da hemen düşünmüyorsan mutlaka bir korunma yöntemi seçin kendinize canım. Sizinki çok riskli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ciddi mi soruyorsunuz gerçekten??
geri çekilme diye bir "korunma "yöntemi yok aslında..çok risklidir ve istenmeyen gebelikler genelde bu şekilde olur..
erkeğin spermleri sadece boşalırken değil daha öncesinde de gelmeye başlar.ayrıca zamanlama her zaman tutmayabilir de,geri çekilriken yani
korunma yöntemleri:
doğum kontrol hapı
prezervatif
koruyucu iğneler
spiral

daha açıklayacıı olamazdı heralde değil mi??

spiral kullanan var mı arkadaşlar?

Son düzenleme:

O an eşin geri çekilemez bir anlık birşey sonuçta

Bir arkadaşım bu şekilde hamile kaldı. Eşi söylemiş kaçtı galiba diye kız ertesi gün hapı falan içti ama işe yaramadı. 9 ay sonra inga inga

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

spiral kullanan var mı arkadaşlar?

en korktuğum şey de spiral işte..ben spiral çocuğuyum
annemde varmış spiral ve hamile kalmışş,üstelik kaydığı için hamiileyken almamşılar da o zamanlar ,şimdi nasıl bilmyorum ama..annem de korkmuş spral çocuğun bi yerine değecek sakat kalacak diye :):)

İğne 4 günü geçmedikten sonra hamile kalmazsınız etkisi 99.9 yani o bir ihtimalde çok zor
2 yıl kullandım gecikmeler olur normal ben de hamilemiyim diye merak ederdim ama yan etkileri çok fazla
kilo,stres,tüylenme ve daha sonra adetiniz tamamen bitecek bu gecikmelerde onların habercisi işte o gün siz de benim gibi bırakırsınız
ayrıca ertesi gün hapı bir insanın ömrü boyunca 3 ten fazla kullanmaması gerekirmiş bilginiz olsun

Annem ve kardeşlerim spiralle korunuyorlar yıllardır bi kaza olmadı çok şükür. ben de çok korkuyorum spiralden çok dikkat etmek gerekiyor kaymaması için ne bilim ağır kaldırmamak falan. Herhalde evliliğin en kötü tarafı korunmak daha doğrusu korunamamak ben hap iğne istemiyorum eşim de prezervatif istemiyor nasıl olacak bakalım

bence doğru olan erkeğin korunması,ben niye iğneyle,spiralle uğraşayım,hormon alayım ki,o korunsun

bir senede 3 ten fazla olmayak değil miydi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…