evli bayanlar yardım edin lütfen

selen0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
6
0
86
43
İzmir
aslında bu konuyu acıp acmakta cok tereddüt ettim aslında utanarak yazıyorum çünkü eşimle ikimizin özeli ama cok zor durumdayım.beş senelik evliyim ve eşimle ilişki girmeyi hiç ama hiç istemiyorum.27 yaşındayım ve ilişkiden ve hayyatan hiç zevk almıyorum. eşim bana yaklaştığı zaman mideme ağrılar giriyor ve onunla ilişkiye girmemek için bahaneler uyduruyorum. sürekli isteksiz olarak ilişkiye giriyorum eşime kadınlık görevimi yapmak zorunda olduğum düşünüyorum. ona bu görevimi yaparken kendimin psikilojisi tamamen bozuluyor. cok defa o anlamaması için zevk alıyormuş gibi yapıyorum. ama dün gece mesala bana yaklaştıığında onu iteledim ama o ısrarla yapmak istedi tabikki yine aynı (kadınlık görevimmmiş)düşüncesiyle kendimi zorlayarak yaptık ama artık acı hisediyorum ve hemen organzm ( boş.....) istedim.buda kızarak bıraktı ve banyoya girdi inanınki kendimi okadar cok zorluyorumki ya yazılara dökmesi cok zor bir düşünce neden böyle olduğumu bilmiyorum acaba aşk bitti ve sadece alışkanlık olduğu içinmi evliyim bilemiyorum. onunda böyle ilişki sonucunda dışa başka kadınlara bakmasından korkuyorum. ama elimden gelen hiç birşey yok ne aileme nede bir arkadaşıma anlatamıyorum cok caresizim ltf bana yardım edin.:a015:

canım en kısa sürede bi uzmana görünmen gerek
cünkü senin için zor olduğu gibi eşin içinde gercekten zorr

Arkadaşım lise mezunu ve eczacı yazmışsınız profilinize..
Sanırım eczanede çalışıyorsunuz..
Sizin de az da olsa sağlık bilginiz vardır..
5 senelik evliymişsiniz vakit kaybetmeden bir doktora gidin,bu bir rahatsızlıktır,çözümü de mutllaka vardır..:teselli:

eeee kız çocukları yıllarda baskı altında tutulur,kızlar çeyizlerini!! korursa olacağı budur
canım arkadaşım
bu hissettiklerini inan bana çoğu kadın hissediyordur
bu dönemsel birşey olabilir
eşini zevk aldığın şeyleri söylemeli,eşini yönlendirmelisin

aslında uzmana 15 günde bir gidiyorum ilac tedavisi görüyorum fakat hiç bir faydası yok.ilk evlendiğim senelerde eşimden zevk alıyordum.bazı bana yapmış olduğu haksızlıklardan dolayı soğudum. şuan da evliliğimiz iyi hiç bana karışmaz her istediğimi yapar fakat neden iş ilişkiye gelince kaşçak delik arıyorum. seviyorum aslında onsuz yapamıyacağımı biliyorum amaki ilişkisiz bir evlilik istiyorum 4 yaşımda bir kızım var . ilk 3 sene evliliğimde ayrılıklar yaşayıp tekrar birleştik hiç aranızda eşinizin sizden isteyip sizin hayır dediğiniz hiç olmuyormu sadece bende böyle bir rahatsızlık var eşimin de benedn soğumasınıda istemiyorum. bazı arkadaşlarım anlatıyor iç çamaşırı aldım eşime akşam giyeceğim gibi şeyler fantaziler kuruyorlar ama hiç bir zaman bende böyle düşünceler yaşamadım sizce ne gibi şeyler yapmalıyım kendimi düzeltebilirim. kusura bakmayın cümle bozukluğu olmuştur yazılarımda cünkü düşüncelerimi yazı dökmekte zorlanıyorum.

Benim tahminime göre ve cevremdeki arkadaslarimdan duydugma göre bircok kadin bu konuda ayni....

Yani cinselige erkekler kadar önem vermiyorlar, olmazsada olur düsüncesindeler yani...

Bu ciddi bir problem olabilir tabiki cünkü herne kadarda evlilik cinselikten ibaret degilse cok büyük bir parcasidir ve cinsel hayati iyi gitmeyen ciftler bunun yüzünden bosaniyor bile...

Acik ve net birsey sormak istiyorum tabiki cevaplamak istemezsen saygi duyarim:

Sen esini arzuluyormusun yani sana dokundugu zaman veya sarildigi zaman birseyler hissetmiyormusun?? Bak bu cok önemli seviyorum diyorsun ama insan kardesinide sever nasil bir sevgi?? Ilk önce bunu kafanda bir cözmen gerek bence....

aslında uzmana 15 günde bir gidiyorum ilac tedavisi görüyorum fakat hiç bir faydası yok.ilk evlendiğim senelerde eşimden zevk alıyordum.bazı bana yapmış olduğu haksızlıklardan dolayı soğudum. şuan da evliliğimiz iyi hiç bana karışmaz her istediğimi yapar fakat neden iş ilişkiye gelince kaşçak delik arıyorum. seviyorum aslında onsuz yapamıyacağımı biliyorum amaki ilişkisiz bir evlilik istiyorum 4 yaşımda bir kızım var . ilk 3 sene evliliğimde ayrılıklar yaşayıp tekrar birleştik hiç aranızda eşinizin sizden isteyip sizin hayır dediğiniz hiç olmuyormu sadece bende böyle bir rahatsızlık var eşimin de benedn soğumasınıda istemiyorum. bazı arkadaşlarım anlatıyor iç çamaşırı aldım eşime akşam giyeceğim gibi şeyler fantaziler kuruyorlar ama hiç bir zaman bende böyle düşünceler yaşamadım sizce ne gibi şeyler yapmalıyım kendimi düzeltebilirim. kusura bakmayın cümle bozukluğu olmuştur yazılarımda cünkü düşüncelerimi yazı dökmekte zorlanıyorum.

Bence doktorunuzu değiştirin,gerekirse psikoloğa da gidin.. Kafanızdan atamadığınız sorunlar olabilir,hani evliliğinizin ilk yıllarındaki problemleri hala unutamıyor,kafanızda büyütüyor bu yüzden de eşinizi reddediyor olabilirsiniz..:delphin:
Elbette bizlerin de eşimize hayır dediğimiz dönemler oluyor,ama soğumak sizin için de eşiniz için de hiç sağlıklı değil..benneyaptımki

bana dokunduğu zaman hiçbirşey hissetmiyorum. aşkımın bitiğini kabullenmek istemiyorum acıkcası cünkü bir cocuğum var. ve yuvamın bozulmasını istemiyorum. neden sadece ilişki olduğunda evlilik yürüki bu durumda olmam eşimin hatası ama kabullenmiyor. yaşadıklarımın sonucu olan bir şey bu rahatsızlığımı nasıl gecirim bilmiyorum.varmı bir yolu sizce arkadaşlar

canim kadinlarda sexs ikinci planda kaliyor eger gercektende esin seni cok kirdi ve sen onu affedemiyorsan soguklugun burdan geliyor olabilir. illaki bu sevginin bittigi anlamina gelmez. eminim cikmazlar celiskiler yasiyorsun su an bir pskologa görünsen hatta ikiniz gitseniz faydali olur bence. eger ama gercekten sevginde bittiyse o zaman yapicak bir sey yok elbette istemezsin aci cekersin tecavüze uguyor gibi olursun bunlari senin kendn tartman gerekiyor. ve lütfen su olayi kadinin kocasina karsi göreviymis gibi görmekten vaz gecin hic hazmedemem böyle seyi. eger kadinda isterse olur bu ve o zaman her iki tarafta daha cok zevk alir.

bana dokunduğu zaman hiçbirşey hissetmiyorum. aşkımın bitiğini kabullenmek istemiyorum acıkcası cünkü bir cocuğum var. ve yuvamın bozulmasını istemiyorum. neden sadece ilişki olduğunda evlilik yürüki bu durumda olmam eşimin hatası ama kabullenmiyor. yaşadıklarımın sonucu olan bir şey bu rahatsızlığımı nasıl gecirim bilmiyorum.varmı bir yolu sizce arkadaşlar

eger gercekten bittiyse inandir bunu kendine bazen cocuklar icin ayriliklar daha hayirlidir biliyormusun ayni evde mutlu olmayan anne v babayla yasiycagina ayri ama mutlu olan anne ve babaylayasasin daha iyi. ayrica sen hasta falan degilsin bunu sil kafandan

eger gercekten bittiyse inandir bunu kendine bazen cocuklar icin ayriliklar daha hayirlidir biliyormusun ayni evde mutlu olmayan anne v babayla yasiycagina ayri ama mutlu olan anne ve babaylayasasin daha iyi. ayrica sen hasta falan degilsin bunu sil kafandan

evet cok dogru, bu bir hastalik rahatsizlik falan degil tamamen duygusalikla alakali birsey:1closedeyes:

Sen esini sevmiyorsun bu kadar basit.... sevmedigin icinde arzulamiyor onunla cinselik yasamak istemiyorsun....:kahve:

Sen böylede devam ederbilirsin belki bu evliligi ama esin etmez canim o yüzden otur esinle ve güzelikle konus derim... belki yine seni kazanmaya kendine asik etmeye calisir... bu ikinizin problemi sadece senin veya onun degil..a.s

Sevgiylea.s.

bu durumun psikolojik olduğunu düşünüyorum.
kafanda çözümlenmeyi bekleyen sorular olabilir. yada sen artık herşeyin yoluna girdiğini düşünsende geçmişin kırıntıları beyninde yer etmiştir.
ilişkiye girdiğinizde aklından neler geçiyor. eğer geçmişte bana yaptığı şu olay aklıma geliyor diyebiliyorsan, kesinlikle bir psikoloğa gitmelisin. hatta eşinle beraber gitmelisiniz.
bana öyle geliyor ki, eşinle konuşupta açığa kavuşturamadığınız sorunlar olabilir.

Sanırım eşinizle cinsel ilişki anında kafanızı başka şeylere yoruyorsunuz yani orda değilsiniz. Siz bir kadınsınız istekleriniz olmalı... cinsellik evlilikte büyük rol oynuyor. O olmazsa olmaz , kendi içinizde yaşadığınız problemler olablir. Eşinizden soğumuş olabilirsiniz zamanında yaptığı haklsızlıkları vss.. unutamıyorsunuz. Buda yatağınıza yansımış gibi görünüyor.. Bence piskolojik bir yardım alın derim.a.s

bu konuyu eşinle konuşmalı ve biran önce psikoljik yardım almalısın.

selen hepimiz evlilikte sorunlar yaşıyoruz..zaman zaman kırılıyoruz..Ama ben terapiden önce senin kendinle yüzleşmen gerekiyor diye düşünüyorum..Elbetteki terapi gerekli ama bence sorunun çözümünü başkalarından beklemek her öneriye açık olmak seni ne yapacağın konusunda kararsız bırakacaktır..Eşinsiz yapamıyorsan şunuda kabul etki erkeklerde ilişkisiz yapamıyor..Sen kendinde soğukluk olduğunu düşünüyorsan ve sürekli bunun üzerinde duruyorsan kafanda çığ gibi büyür bu sorun..KIR ZİNCİRLERİNİ..Ve daha önce denemediğiniz şeyleri deneyerek kendinde merak ve istek uyandırmayı dene derim bende..Açıkçası bende eşim bana her yaklaştığında bişey hissetmiyorum..Çoğu zaman görevmiş gibi başladığımız ilişki birden boyut değişiyor..Çünkü biliyorum ki erkek kadınının istekli olup olmadığını rahatlıkla anlayabiliyor..bence ilşki sırasında kendinden başka bişey düşünme..kadının doyuma ulaşması bencil oldukça mümkündür..sen sadece eşini memnun etmek amaçlı başlıyorsan işe baştan 1-0 yenik başlıyorsun..bir kere sadece kendin için iste ve herşeyi kendin için yap..sendeki değişim eşinin bir sonraki seferde sana olan yaklaşımını değiştirecektir..senin sürekli aynı duygularla yaklaşman eşininde sana karşı tutumunu değiştirecektir..o artık seni istemekten ziyade ihtiyacını görmek için kullanacaktır..bunu kendine yapma derim ben..sen istekli olursan en azından bunun için çaba gösterirsen emin ol eşinden karşılığını alırsın ve ben inanıyorum ki böyle bir değişim ikinizinde eski günlerdeki gibi mutlu olmasını sağlayacaktır..Nerden mi biliyorum..aynısını bende yaşadım..eşimin çok büyük hataları oldu bana karşı..Ve ben kimseden yardım isteyemedim..Terapi falan alma lüksümde yoktu..Unutma arkadaşım her çözüm insanın kendi içindedir..Bu sorunu hergün gördüğün insanlarla paylaşma derim ben..Ben hep şuna inanırım ve gerçektende benim için böyle oldu..Etrafımdaki insanlar hayatımda ters giden şeyleri bildiklerinde onları görmek beni huzursuz ediyor ve ben içimden geldiği gibi değil onların benden bekleyebilecekleri gibi davranıyorum..Burada paylaşman güzel..En azından her kadının dönem dönem bu sorunu yaşadığını bilmen moral olacaktır sana..Yanlış anlaşılmasını istemem ama ben terapi yada psikolojik yardımın bir yerden sonra bir işe yaramadığını düşünüyorum. Sonuçta içimizde sakladığımız ve kendimize söylemeye korktuğumuz sorunları çıkarıyorlar ortaya ve nasıl yaparak bunu değiştirebileceğin yine sana bağlı..İş sende bitiyor..kendini dinle açık ol kendine..sakladığın ne varsa otur anlat kendine rahatla..sorun sendeyse çözümde sendedir..

cok teşekür ederim arkadaşlar.yutup yaşdığım ve hissetiklerimi tam anlamıyla anlatmışsın. sanki ona görevimmişcesine başlıyorum ilişkiye ve ilişki esnasında benim için ne yaptıki eşim sürekli beni senelerce üztü halada bir ilgisi yok bana karşı sadece ihtiyac duyduğunda benim yanıma yaklaşıyor normal zamanlarda ne bir öper ne sevdiğini söyler nede günümün nasıl gectiğini sorunum olup olmadığını bana hiç bir konuda destek olmaz. sonra da gelip ilişkiye girmek istemesi beni delirtiyor 2 güne bir sürekli yaklaşır ve ister bende kendimi tecavüze ugruyormuş gibi hissediyorum ve cinsellikten tiksiniyorum.dediğin gibi cözüm kendi içimde ama kendime ve içime söz geciremiyorum. benden daha kötü durumda olan kadınları düşünüyorum onlarda istemeyerek eşlerinle birlikte oluyor ama öyle ince fikirliyim ki benim için cinsellikten önce bişeyler yapmasını istiyorum.sadece eşimde gecerli değil bu isteksizlik tüm erkeklerden nefret ettiğim zamanlar oluyor evli ve karısını defalarca altanan daha bir cok neden beni nefret ettiriyor. herşeyi kadınlar cekiyor erkekler kaba sadece zevklerini düşünüyorlar.

selencim normal zamandaki davranışlarına bakarak evliliğimize ve olması gereken cinsel hayatımıza yön verecek olursak emin ol bir çoğumuz hatta hepimiz kocalarımızdan soğumalıyız...Erkek yaradılışı ile kadın yaradılışı o kadar farklı ki bunu uçurumlarla ifade etsek az gelir..Bak arkadaşım bende aynı sorunları yaşamış biri olarak sana şunu diyorum..Eşini olduğu gibi kabul edip ondan bişey beklemeden sevmelisin..biz kadınlar beklentilerimizi artırdıkça ve onların bu kadar duyarsız olduklarını ilgisiz olduklarını yüzlerine vurdukça biraz daha uzaklaştırıyoruz onları kendimizden..uzaklaşan eş karısında kendisine karşı bir istek uyandıramaz bunu unutma..ayrıca karısı mutlu olmayan bir erkek mutlu olamaz..ben bu konuda çok hata yaptım..Eşimden ilgi sevgi güzel söz vs..ne varsa bekledim..görmedikçe hırçınlaştım.hırçınlaştıkça onu eleştirdim..eleştirilmek hiç kimsenin hele erkeklerin hiç hoşuna gitmiyor..ve bir süre sonra adam içinden gelsede ilgi göstermek istemiyor..kabul edelim ki biz kadınlar onada bir kulp buluruz..tabi o kadar laftan sonra yalancıktan ilgi göster..kandıramazsın beni deriz..kadın aklını kullanırsa elde edemeyeceği bişey yoktur..kendine güven ben evliliğimde kötü gidenlerin üstesinden gelebilirim de ve işe başla..taktik değiştir..ben şunu düşündüm bir aralar..bana sorsalar ben derim ki en çok ben seviyorum en çok ben ilgileniyorum en çok ben fedakarlık yapıyorum..hep iyileri ben yapıyorumdur..onunsa herşeyi görmezden geldiğini düşünüyorumdur..sonra aklıma geldi..sevgi koşulsuz olmalı..bana istediğim kadar ilgi gösterdiği için yada hiç durmadan iltifat ettiği için seveceksem bu sevgi değildir..eşini herşeye rağmen seviyorsan sevgidir o..seni üzmüş olmasına rağmen kırmış olmasına rağmen aldatmış bile olmasına rağmen seviyorsan gerçek sevgi var demektir..sende eşinsiz olamayacağını yazmışsın..kendinden utanmayı bırak ...anladığım kadarıyla duygularını engelleyen sensin..istek var ama sen neden yapayım ki diye kendine sınır koyuyorsun..neden yapmayasın selen buna cevap bul ...hala eşinleysen onsuz olamam diyebiliyorsan evliliğine sahip çık..kadın olmanın tüm avantajlarını kullan..

Güzelim biz kadınların genel hali. Sanki seks için duygusallık şartmış gibi düşünürüz hep. Evet haklıda olabiliriz ama gerçek hayatta bu pek mümkün olmuyor malesef. Erkekler genelde kırıcı yaratıklar olduğu için bizim psikolojimizi bozup herşeyden mahrum kalmamızı sağlayabiliyorlar. İşte tam bu noktada bence senin unuttuğun bir şey varki o da sen bir kadınsın. Seninde temel ihtiyaçların var. Dikkat edersen görevlerin var demiyorum. Görevin olduğunu düşünürsen zaten baştan kaybedersin. Evet yemek yapmak kocanın gömleklerini ütülemek görevin olabilir ama cinsellik öyle değil. O iki kişinin beraber yapabileceği ve sadece insanı mutlu etmesi gereken birşey. Acı veren birşey olmamalı. Öte yandan geçmişlede yaşamayı bırak artık. Eşinin yanında olduğuna göre sen onu affetmişsin. Hayatında yeni bir dönem başlat ve başlangıcında senin hoşuna gidecek bir iç çamaşırı al. Onu giy ben güzel sağlıklı bir kadınım benimde bazı şeyleri yaşamak hakkım de ve başka hiç bir şey düşünmeden ne geçmişi ne geleceği eşinin yanına git ve ona sarıl. Gerisini yazamayacağım üyeliğimin iptal olmasını istemiyorum. İnan bu işe yaramış birşey ve sana da yarayacaktır. Kendine güven kadınlığının farkına var kendini sev. Diyorsun ya kendimi tecavüze uğramış gibi hissediyorum diye bu sefer sen eşine tecavüz et emin ol onunda seninde hoşuna gidecek. Hoşçakal.

Back
X