(((((((((((( evli bayanlar ))))))))))))))

afferim kız sana "bana ne gitmicem sen git" demişsin....
maşaallah sana

bende 2,5senelik evliyim, başlarda büyük tartışmalarda ben gidecem artık yeter derdim mesela eşime, ama artık 1senedir falanda büyük bi tartışma falan olduğunda sen git diyorum daha yeni yeni:)))) hatta ilk sen git dediğimde yüzüme aval aval bakmıştı bu ne diyo diyeDD benim saksı biraz geç çalıştı ama bunada şükür
tabi 2tarafında gittiği yok, o anki tepkiler oluyo bunlar işte...

rahatsızlığın içinde çok geçmiş olsun canım.

Son düzenleme:
Su an bir referans veremem ama okudugum bir yazi der ki...
Iliskilerin en tehlikeli yillari, 3. ve 4. yillarmis ve bosanmalar en cok bu surecte gorulurmus...
Yani gozun aydin, atlattiniz...

On yıllık ( masallah dıyeyım)evlı olarak yorum yapayım Bence rayına oturması gıbı bı oluşum yok evlılıkte . bence ıkı secenek var evlılıkte ya ıkı taraf dik baslı dedıgım dedık oluyo ortalık alevlenıyo (uzun surdugu zamanda bosanma oluyo)ılk yıllarda ,bıraz zaman gectıkce herkes bırbırını tanıyo ya erkek pes edıp esını oyle kabul edıp ıdare edıyo yada kadın pes edıyo yanı bı taraf yuku bıraz daha fazla yuklenıyo ve belkı bunun adınada rayına oturma denıyo olabılır mesela ben esımın benı ıdare etmesınden cok ben ıdare edıyorum e cok sukur mutluyuz bı sıkıntımız yok ufak tefek seylerıde yoluna sokmaya ben gayret edıyorum dısı kus mısalı

bı arkadasta yazmıs onu unuttum benım bıldıgımde evlılıkte 3 -5 - ve 9 . yıllar bosanmalar daha fazla oluyomus bılemıyorummm

Kendi açımdan ; 4. seneden sonra artık bakışından ne demek istediğini anlar hale geliyorsun, çoğu şeyi ti ye alıp, tartışmak da istemiyorsun. Daha doğrusu vaktini tartışmakla harcamak istemiyorsun. Sorumluluklarınla başın zaten yeterince sıkıntıda oluyor. Ama artık tartışında çok sağlam oluyor

Sana söylenen gibi benim cevremdede var.5 yıldan sonra süt liman gecinenler.Masallahh.

Sizde durum biraz farklı olmuş.

Benim evliligimde ilk 1 yıl cehennem gibiydi.Evde cogu sey kırıldı.Ben konusurum,esim konusurdu.O bagırdıkca ben daha cok bagırırdım.Kendi aramızda olanlardan degil,ailelerimiz yüzünden cok yemişizdir birbirimizi.
5 yılım dolmadı bilemiyorum.Eskisi gibi ortalıgı kırıp dökecek kadar kavga etmiyoruz.Birbirimizin ne istedigini biliyoruz.Ailelerimizin huzursuzlugu hala var....

Eşimde beni evden kovdugunda (ailem ne kadar kötüde olsa tek laf etmiceksin,suscaksın susmuyorsan git babanın evine)oturup hüngür hüngür agladım.Hic "ben gitmem sen git"demedim.Aile işin içindeyse 5 yılda gecse düzelmiyor sanırım.Tecrübeli hatunlar siz ne düşünürsünüz?

5 yil cok uzun. Biz ilk bir yil alisana kadar Ayni evde yasamaya, huyunu,suyunu ögrenene kadar
Tatsizliklar yasadik. Ama ondan sonra alisiyosun zaten, düzene girceni düsünüyorum

Biz evlenmeden önce çok kavga ederdik.
Hatta ortak kararımız şuydu "bu ilişki den bir b.k olmaz".
Evlendiğimizden bu yana bir kere ciddi kavgamız oldu.
Daha yolun başındayız ama inşallah bir daha tekrarlanmaz.
İki farklı karakter de insan,bir çatının altın da,birbirlerinin alışkanlıklarına adapte olmaya çalışıyor.
Evlilik zor iş.
Allah kimsenin huzurunu bozmasın.

İlk 3 seneden sonra oturuyor bence evlilikler.Eslerin ayni evde birbirlerine,ailelerine,aile uyelerinin huylarina,aliskanliklarina alismalari zaman aliyor bu surecte kavgalar,ailelerin araya girmesi,eslerin bocalamasi normal sonra dusununce her sorunu esler kendi arasinda halletmeli diyorsun iki kisilik yeni bir aile oldugunu unutmayip ailenden de kopmayip ayni zamanda saygiyla sevgiyle her zorlugun asilmasi dilegiyle..

biz evlendiğimizden beri yıllardır beraber yaşıyor gibiydik çokta güzel geçti ne zamanki bebeğimiz oldu gazlı bebek... ağlamalar... işten geç gelen adam... her şeye takılan kadın...bunaldıkça eşime sardım...hala ara ara yapıyorum...şunu farkettik biz bu sınavı atlatırsak evliliğimiz oturacak 3 yada 5.yılında değil kii çok şükür galiba alışmaya da başladım arada koşulsuz sevgi varsa her şey zamanla oturuyor....

9 senelik evliyim ilk gunden beri cok şükür ayni gidiyor biz cok değişmedik sadece onun ailesi problem olur baska konulardan tartismayiz.bir de cocuk olduktan sonra tabi isler biraz farklilasiyor

Bence evlilik nasıl başlarsa öyle gitmiyor, eğer çok canım cicimli güzel başlarsa o oturma sürecini daha sonra yaşıyor insanlar, ama kötü başlamışsa en başından yaşayıp sabırsızlığı kurutuluyosun daha sabırlı bir insan oluyorsun, benim evliliğim bir sene içinde oturdu, şimdi de aslında sorun denilemeyecek ufak tefek birbirimizi anlamadğımız şeyler oluyor, ama kavga etmiyoruz artık... Ben bu oturma ve sürtüşme dönenimini en başından yaşadığım için mutluyum..

bizimki genele göre farklı..ilk yıllar rüya gibi sonrası normal...bence ilk 2 yıl en güzeliydi yani ama dediğin gibi 4-5 yıldan sonra birbirine iyice alışıyorsun tam aile oluyor yani

ama şöyle bir şeyde var.evlenmeden önce uzun bir ilişkiniz olmuşsa ve içinize sinmişse daha çabuk alışıyorsunuz. sanırım..:26:

bana ne benim evim burası sen git demiştim. arada deliliğim tutar.

Tam benin icin soylenmis :)) 5.yilda neredeyse bosaniyorduk :/ simdi 10yillik evliyiz hersey cook guzel
*ayrilmayi dusundugumuz zamanlar gazetede boyle bir yaxi okumustum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…